Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

REKLAM ALANI
    initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, çok güzel motor. Yamaha'nın yamaha gibi olduğu zamanların motoru.

O kadar güzel yazmışsınız ki mutluluğunuzu paylaşırken benim de yüzümde sanki ben sürüyormuşum gibi bir sırıtış oldu. Keyifle sürmeniz dileğiyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

Bence bu konu başlığına sen bakma, hatta fotolara falan da çok dikkatli bakma, sende bundan olsa canım pizza çekti deyip İtalya'ya gidip gelirsin.
    Valla şuan depoyu fulleyip yola çıkabilir durumda motor, hemen şimdi çıkabilir. Giyinene kadar bir tanıdığa yeşil sigorta yaptırırız, yağı, suyu, freni, debriyajı... Engel hiçbirşey yok şuan dünya turuna
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Hocam bizim bir abimizde vardı. İkinci viteste kronik bir problem yaşamıştı sizde de aynı şey var mıydı yada yaşadınız mı?
    initial-D bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    güzel anlatım için teşekkürler güzel motor 1200 1300 1600 tuning sınıfında çok araştırma yapmıştım sonra kamp doğa vs derken gidip afrika aldım
    fjr 1300 ü 2015 ten 2020 ye kadar araştırdım bu zaman zarfında çok yeltendim ama almadım sanırım daha da almam asfaltta gezmek pek bana göre değil diye
    motosikletiniz hayırlı olsun 2015 yılında kahverengi olanı görünce bir an gözlerimi alamamıştım
    initial-D ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı ramcixx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bizim bir abimizde vardı. İkinci viteste kronik bir problem yaşamıştı sizde de aynı şey var mıydı yada yaşadınız mı?
    Son jenerasyonda bu konu ile ilgili bir geri çağırma var. Şasi numaraaından kendi motorunuzun problemli üretim olup olmadığını görebiliyorsunuz ve servis sorunu hallediyor. Benim motorun olduğu seride yok ama FJR watsapp grubunda geri çağırılan motosikleti olup yaptıranlar var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel anlatım için teşekkürler güzel motor 1200 1300 1600 tuning sınıfında çok araştırma yapmıştım sonra kamp doğa vs derken gidip afrika aldım
    fjr 1300 ü 2015 ten 2020 ye kadar araştırdım bu zaman zarfında çok yeltendim ama almadım sanırım daha da almam asfaltta gezmek pek bana göre değil diye
    motosikletiniz hayırlı olsun 2015 yılında kahverengi olanı görünce bir an gözlerimi alamamıştım
    Valla benim de oturup seyrettiğim oluyor. 2015 kahveler ise en sevmediğim zevkler
    F54 bunu beğendi.

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Keyifle okudum.
    Sevincinizi ve heyecanınızı satırlara yansıtmışsınız.
    Güzel günlerde, keyifle kullanmanızı dilerim.
    initial-D ve Okan Sinan Ocan bunu beğendiler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla şuan depoyu fulleyip yola çıkabilir durumda motor, hemen şimdi çıkabilir. Giyinene kadar bir tanıdığa yeşil sigorta yaptırırız, yağı, suyu, freni, debriyajı... Engel hiçbirşey yok şuan dünya turuna

O son cümleyi Tomygun için yazmıştım, canım çöp şiş çekti deyip İstanbul'dan Aydın'a gidip çöp şiş yiyip aynı gün geri dönmüşlüğü var ya, böle bri motor olsa İtalya'ya gidip gelirdi.

Tabi ki siz de gidin, gezin. Bu motor tam yol yapmalık motor. Keyfini sürün.
    initial-D ve tommygun bunu beğendiler.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim,elinize emeğinize sağlık
    Yamahayı harika temişlemissiniz
    Bu fotoğrafa hayran kaldım,maşallah Allah analı babalı büyütsün
    https://i.hizliresim.com/jhi1gjx.jpg

Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim,elinize emeğinize sağlık
    Yamahayı harika temişlemissiniz
    Bu fotoğrafa hayran kaldım,maşallah Allah analı babalı büyütsün
    https://i.hizliresim.com/jhi1gjx.jpg
    Amin, teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------

Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster

O son cümleyi Tomygun için yazmıştım, canım çöp şiş çekti deyip İstanbul'dan Aydın'a gidip çöp şiş yiyip aynı gün geri dönmüşlüğü var ya, böle bri motor olsa İtalya'ya gidip gelirdi.

Tabi ki siz de gidin, gezin. Bu motor tam yol yapmalık motor. Keyfini sürün.
    Yapılır valla, markete makarna almaya diye çıkıp italyaya gidilir
    espresso ve fz6_fazer bunu beğendiler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amin, teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------

Yapılır valla, markete makarna almaya diye çıkıp italyaya gidilir
    Ben geçen yaz evden peynir alacağım diye vstrom 650 ile yola çıktım, güya Edirne'ye gidip orada daha önce alıp beğendiğim peynirciye gidecektim, baktım Edirne otobandan 80km, otobanda sürmekten de sıkılıyorum, bastım gittim önce İğneada'ya gittim, orada sahilde Tomygun arkadaşın daha önce gidip beğendm dediği köfteciyi buldum bir köfte yedim sonra Kırklareli üzerinden Edirne'ye vardım, peynirciyi buldum, peynir alıp eve döndüm, 350km yol yapmış oldum. Konforlu motor olunca insanın yol yapmaya bahane arayası geliyor.
    Mr.wind ve initial-D bunu beğendiler.

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.

Asfalt güzel yollardan çıkmadığınız sürece sizi hep mutlu edecek bir motordur.

Türkiye piyasasında çok fazla bulunmasa da, bence bu sınıfın en iyisi K1300GT. Yerine gelen K1600GT'den bile daha iyi bir paket olduğunu düşünüyorum. Uzunca bir süre K1200GT kullandım, ufak tefek hoşlanmadığım özellikleri vardı, 1300 de hepsini düzeltmişler. FJR den sonra aynı tarz farklı bir motor düşünürseniz inceleyin bence.
    initial-D bunu beğendi.

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Çok güzel anlatmışsın, uzun bir yazı olmasına rağmen baymadı hiç.

Motor fabrikadan çıktığında bile bu kadar temiz değildi muhtemelen, o nasıl bir temizliktir be adam

Senin ufaklık da çok yakışmış makinaya, büyüyünce sana motor filan bırakmaz o ay parçası. Maşallah.
    initial-D bunu beğendi.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    2014 yılında sıfır kilometre alarak İstanbulpark da rodajını yaptığım , ardından ilk bakımını yapıp Nordkapp a gittiğim motordur. Sattıktan sonra pişman olup tekrar (bu sefer efsane kahverengini) aldığım aslan parçasıdır. Almanyaya yerleştikten sonra iki BMW sahibi olsamda hala avatarımda resmini tuttuğum güzelliktir.

Özlemişim yahu japon güzelini
    initial-D ve Guven bunu beğendiler.

Motosikleti
    FJR 1300
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar

sallami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
    Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın sizin ufaklığa Hachi roku'mu olacak?
    ''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Hayırlı olsun

Detaylı temizlik videosu da çekin, izlenir. Ben arka jantın rengini unuttum

Mallaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GS ADV
    Emeğinize sağlık. Güzel bir paylaşım olmuş. Tam başa tutturmalık. Şaft temizliğini nasıl yaptınız? Hangi ürünü kullandınız temizlik için?

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Eline koluna sağlık ne güzel anlatmışsın.

Kısa bir süre de olsa tadına bakma şansım oldu, daha güzel zamanda tekrar edelim ki daha da mıncıklayabileyim =))
    O kısacık sürüşte de verdiği his çok direkt. ASfalttan binlerce km gitmek istiyorsan beni alacaksın =)

Yalnız senin üst devir seven sıralı ikide yaşadığın şaşkınlık neyse benim de 3-4 seneden sonra tekrar sıralı 4 kullanırken hissetiklerim benzer şaşkınlıklardı. Niye gitmiyor bu motor diyorum, kadrana bakıyorum 210 diyor =)

Ara sıra hala foruma bakıyordur, Korhan beyim de burayı görürse döktürsün biraz. Sıfır almıştı 120bin km gibi birşeydi son gördüğümde FJR'si.

Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline koluna sağlık ne güzel anlatmışsın.

Kısa bir süre de olsa tadına bakma şansım oldu, daha güzel zamanda tekrar edelim ki daha da mıncıklayabileyim =))
    O kısacık sürüşte de verdiği his çok direkt. ASfalttan binlerce km gitmek istiyorsan beni alacaksın =)

Yalnız senin üst devir seven sıralı ikide yaşadığın şaşkınlık neyse benim de 3-4 seneden sonra tekrar sıralı 4 kullanırken hissetiklerim benzer şaşkınlıklardı. Niye gitmiyor bu motor diyorum, kadrana bakıyorum 210 diyor =)

Ara sıra hala foruma bakıyordur, Korhan beyim de burayı görürse döktürsün biraz. Sıfır almıştı 120bin km gibi birşeydi son gördüğümde FJR'si.
    RS 660 hissettiriyor gittiğini ama okadar gideceğini beklemiyor insan. "145 hp 4 silindirden, indik ne kadar gidebilir diyorsun" ona rağmen şaşırttı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Alıntı sallami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın sizin ufaklığa Hachi roku'mu olacak?
    Valla keşke imkan olsada çocuğa bi AE86 saklayabilsek

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

Alıntı Mallaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emeğinize sağlık. Güzel bir paylaşım olmuş. Tam başa tutturmalık. Şaft temizliğini nasıl yaptınız? Hangi ürünü kullandınız temizlik için?
    Şaft için ayrı bir temizlik malzemesi kullanmıyorum. Normal arka maşanın malzemesi ile bütün olduğu için Megiuars'ın şampuanıyla tüm motoru yıkadığım gibi yıkıyorum orayı da.

Tek dikkat edilmesi gereken şey sıcaklen yıkamamak. Tüm aksamlar için

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

Alıntı izzmarit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun

Detaylı temizlik videosu da çekin, izlenir. Ben arka jantın rengini unuttum
    Detaylı bir temizlik yapmıyorum aslında, Bir kere aldığımda temizliğiyorum, sonrasında her biniş sonrası temizleyip bıraktığım için kirlenemiyor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler