eralp hocam video için sağol
eralp hocam video için sağol
[COLOR="Navy"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]UÇURUMUN KENARINDAN YÜRÜYÜN ZEVK SİZE GELSİN!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
motor hoş ama acaba gerçek japon mu? çin li çok model var bu tarzda ve sanki onları andırıyor azcık :(
nezaketin okulu yoktur.
ABİ YAAA
formun hepsini okdum ama aklım karıştı. ben şimdi bu makinayı alayım mı almayayım mı? fiyatı 3000-3500ytl arası. bana uygun ama kalite?
okudukça aklım karıştı işe na yapayım şimdi ben? gidip kafamı mı yapayım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
abi bence cg 125 titan bile bundan daha güzel duruyo
Çok ilginç, motoru olanlardan bazıları direkt olarak kötüleme yoluna gidiyolar, motor daha ortada yok. Neticede yeni başlayacak insanlar için de eğer fiyat denildiği gibi olursa ekonomik ve bildik bir markanın malı olarak ilgi çekici geliyor, neden daha satışa sunulmamış bir aleti hemen tipiyle falan yargılayıp yeni başlayanları soğutmaya çalışırlar anlamıyorum.
Bence de titan'ın tipi rezalet ama titanım dahi yok ve olanlara bravo diyorum titanla da olsa motosiklete binebiliyorlar ya, ne mutlu.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
eralp hocam cbf 150 nin eksantrik mili, kam ilemi hareket ediyor yoksa zincirlimi bilgi varmı acaba? cevaplarsanız sevinirim. zincirli ise düşünülmesi gereken bi olay bence.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
zincirli hareket ediyor fakat ne önemi var anlamadım. ben motoru gördüm ve ybr 125 ile yarışacak bir motor hepsi bu bu arada benm de motorum yok.bunu ya da ybr 125 i alıcam çinlilere inat çinliler kullan at yapıyor
[COLOR="Navy"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]UÇURUMUN KENARINDAN YÜRÜYÜN ZEVK SİZE GELSİN!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
Buyrun aşağıdaki link'de motorun Çin üretimi olduğu görülüyor. Bunu kötülemek için söylemiyorum. Sadece merak edenler için. Netice olarak artık pek çoğumuzun bildiği bir gerçek var ki büyük markaların çoğu Çin'de fason üretim yaptırıyorlar, zaten öyle olmasa ucuza satamazlar mallarını. Bu arada benim de halen üzerinde durduğum motor bu motor (başlangıç için ideal görünüyor) . Ayrıca verdiğim linkteki fotolarda devir göstergesi de var. Bakalım 2007'dekilerin bu şekil devir göstergesi de olacak deniyor.
http://www.honda-sundiro.com/product...46&p_sort_id=3
Bu linkteki fotolarda bir kırmızı beyaz ve honda türkiyedekinden farklı bir siyah sarı renk var ki hakikaten gösterişli duruyorlar.
Eğer Türkiyeye gelecek olan siyahın jantları açık renk olursa siyaha boyatmak gerekecek demek ki, çok daha iyi görünüyor. Kim bilir belki de Honda bu opsiyonu da sunar.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
ya arkadaslar hıç bılgı alan yokmu ne zaman satısa cıkacak bu motor?? bır dahakı yazmı?
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Evet aynen. Hatta en son 2005'te satışı durdurulan Suzuki GN125'in de Türkiye'ye gelen modellerinin Çin üretimi olduğu biliniyor. Bence artık bu konuyu aşmak gerekiyor, zira bu tip küçük çaplı motorların çoğu orada üretilyor ve sanırım bundan sonra da devam edecek, önemli olan hangi markanın malı olduğudur, çünkü Çin siparişe göre üretim yapan bir ülke. O yüzden bildik bir markanın Çin üretimi malının da kötü olacağını sanmıyorum. Maliyeti daha düşük olduğu için Çin'de ürettirmeleri çok doğal bence. Bu Çin kompleksini aşmamız gerek artık.
http://www.otomax.com/haber_1_16527.html
Honda Motosiklet naked bike sınıfının, yani CBF ailesinin en yeni üyesi CBF 150’yi Ortaköy Feriye’ de gerçekleştirdiği lansmanla Türk pazarına sundu. Üretim, satış ve satış sonrası maksimum memnuniyet yaratabilmeyi kendine ilke edinen Honda, tasarımıyla cazibeli, hafifliği ile kıvrak, performansıyla etkileyici, yakıt tüketimiyle cimri bu yeni üyesiyle her koşulda her kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi hedefliyor. Honda CBF 150 doğru şanzıman oranları sayesinde 150cc hacminde olmasına rağmen 100cc hacmindeki motosikletlerle benzer yakıt tüketimi değerlerine sahip. Yeni teknoloji ürünü motoru, düşük devir seviyelerinde dahi yeterli güç üretebiliyor. Stabil krank bağlantıları ve balans mili sayesinde CBF150 beklenenin çok üzerinde yumuşak ve sessiz kullanım özelliklerine de sahip. Büyük boy, hafif ve kolay kontrol edilebilen bir şasesi var. Merkezden uzak konumlanan metal parçalar hafif alüminyumdan imal edilmiş ve prolink süspansiyon uygulanarak ağırlık merkezde toplanmış. İleri teknoloji 4 zamanlı bir motor kullanıyor. Bu motor özellikle ani ve güçlü hızlanma ihtiyacına, hızlı ve başarılı şekilde cevap verebiliyor. Bu performansın böyle bir hacimden sağlanabilmesi ancak yüksek teknoloji ile mümkün olabiliyor. Ara süratlerde ise yüksek torku ve gücü, motosiklete her an hızlanma kabiliyeti veriyor. Ancak bu işlemler esnasında motor ve egzos sesi 3 parçalı susturucu sayesinde bir hayli düşük. CBF 150’nin yeni ve hafif pistonlarıyla ağırlık mümkün olduğunca merkeze toplanarak motorun çabuk devir arttırabilme kabiliyeti geliştirilmiştir. Soğutma yağlama jeti ile yapılıyor. Piston alt yüzeyinin yüksek basınçla devamlı yağlanması sayesinde piston sıcaklığı istenilen değerlerde tutulabiliyor. Super sports teknolojisinden elde edilen tecrübeler CBF150’nin hava direncinin düşürülmesi ve kullanıcı konforunun arttırılmasında kullanılmış. Şaseye monte edilen ön grenaj ve ön far sayesinde gidon üzerinde bulunan ağırlık azaltılmış. Bir hatırlatma; Honda dünya çapındaki üretiminde 2005 yılı itibariyle Asbest içeren parçalar kullanmıyor.
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
Yaw bu motorlar ne zaman gelecek bilen yok mu? İyice merak etmeye başladım şu motoru.
bugün gelmiş gittim gördüm honda bayisinde 6000 km yol yapmış motor deneme amaçlı kullanılmış zannedersem fakat test sürüşüne izin vermediler. galiba sorunlu olduğu aklıma geldi. teşhir amaçlı olduğunu söylediler. inanın çook çook basit geldi bana. görmenize gerek yok. resmi daha güzel. umduğumu bulamadım gözle incelemede. yan ayaklık yok, devir saati yok, ayak marş kolçağı yok, arkaya sele koymuşlar 3kg maksimum taşıma. sessiz çalışıyor vitesler kolay geçiyor. fakat yolda denetmediler. fiyatı daha belli değilmiş fakat 3 ila 3,5 arası olacagını belirttiler. bence değmez. zevkler ve renkler tartışılmaz. handa bu motoru yanlışlıkla getirtmiş olabilir diye düşünüyorum.
öğrendim zincirli imiş teşekkürler. safkan bi çinli. bu motosikleti hondaya yakıştıramadım
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
arkadaşlar bugün motoru gördüm tam bir fiyasko beş para etmez tam çin işi olmuş sanırım japonlar kendilerinden bişey eklemeyi unutmuşlar mesela kalite devir saati yan ayaklık ayaktan marş gibi bence hiç piyasaya sürmeden eksikleri tamamlasınlar
Yaww bu kadar acımasız olmayın yaa Honda motor üretirken bi seferligine fakir fukarayı düşünmüş cok mu yanii En baştan beri diyorummmm
3.2 falan olursa fiyatı(yada 3.5'i aşmazsa) bu motor cok iyi fiyatına göre rodajda 120'yede cıkmış abicim orda videosunu koymuş sagolsun isteyen 2 bin ytl daha versin cbr 125 alsın degil mi ama
Saygılar,
anlasılan apache ye balcaz bız. hoş daha kendı gozumuzle gormedık ama cbf 150 yi
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)