Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Honda CBF 150 yi bizzat kendim denedim.. [test]

REKLAM ALANI
    muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    elektrik sistemi garantiden çıkıyor bu şekilde haberin olsun. Bence farı direk aküye bağlattır ve bir buton yerleştir diğerlerine dokunma. Ayak marşı yok motorda akü biterse işin zor.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vitesi ikiye takıyorsun. Motoru yokuş varsa oradan salıyorsun tabii sen üzerindesin Veya arkadan hızlıca itiyorlar. Marşa dokununuca alması lazım hemen.

Teorik olarak biliyorum bende. Hiç denemedim.
    hacı sen şimdi nasil vurduracaginimi anlattin arkadasa
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

bini69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GW 250 inazuma

far hakkında

Arkadaşlar ben farı direk bağladım ve bunu birkaç yerde yazdım.Tekrar yazalımda birileri daha görsün
    Şimdi bu işin iki yolu var 1:birçok çin malı motorla bizim sağ kütüklüğümüz aynıdır aradaki tek fark bizim park ve far anahtarının olması gereken yerde birşey yok ,yani bir kütüklük değişerek bunu halledebiliriz 2:bu benim yaptığım sistem aynı kütüklük üzerinde stop anahtarı var ben stop anahtarını kullamak istemediğim için kontak çıkışından + bir uç aldım bu anahtara girdim çıkışıda soldaki kütüklüğün uzun-kısa far seçicisinin ortak ucuna girdim hepsi bu.Ha birde boşta kalan stop düğmesi uçlarını da birleştirip bantladım.umarım yardımcı olmuşumdur

Motosikleti
    NX-4 Falcon

CBF 150 alacağım haberiniz olsun...

Dostlar temiz,darbesiz,kazasız,Siyah CBF 150 alacağım.Km'si 1000'in altında olsun.Bide uygun fiyatlı olsun.
    Daha ne olsun.Arıyorum Aklınızda bulunsun. eraysarac@hotmail.com
    0 506 282 42 90-0 533 379 73 21

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150

CBF 150 topigine

Arkadaşlar burası test topigi. Bu tur bilgileri CBF 150 topiginde paylaşalım derim. Daha verilmi olacagından hiş şüpeniz olmasın...

vitesi ikiye takıyorsun. Motoru yokuş varsa oradan salıyorsun tabii sen üzerindesin Veya arkadan hızlıca itiyorlar. Marşa dokununuca alması lazım hemen.

Teorik olarak biliyorum bende. Hiç denemedim.
    Muratcan7 kardeşim motoru vurdurarak calıştırmak bu şekilde olmaz. Sen motoru itekliyorsun ama marsa dokunmak yerine basmakta oldugun debriyajı uygun bir sertlikte bırakıyorsun. Normalde motor calır durumda ve hareket halinde iken oluşan aktarım sistemini tersine aktarmış oluyorsun.
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

test sonuclari icin cok tesekkur ederim ama sanirim motordaki devir kisitlayici(tam olarak ismini hatirlayamadim) biraz duzensiz calisiyor gibi geldi.

Alıntı tavsanolusu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eralp hocam video için sağol
    Eralp ,sürüş izlenimi için sağol, arkadaşların dediği vidyo çıkmıyor.

Motosikleti
    CBF150
    he yavvv cbf 150 klasmanın da rakipsiz kardeşim şu aphaci midir kızılderilimidir ne dir onu da ikide bir yer mer deyip durmayın .honda cbf150 yi kullanmak opel astra kullanmaktan daha rahat ve konforlu.okadar diyom 4000 tl si olan veya yaklaşık parası olan kredi borç ne bulursa artık cbf150 den başka motora para vermesin.öbürleri motor değil zaten su motoru.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    yamaha rx 115 2000 model
    çin malı gibi duruyor

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    zaten çim malı honda diye kandırıyolar milleti

ya bende presto hs200gs texas200 cc diye geçer kanuni racern aynısından var 2007 modeL birisiyle konuştuk 52 bin kmde 2006 modeL cbf150 veriyo üstede 200 ytL veriyo sizce kabuL etmeLimiyim ? motorun sorunu bprcu harcı yok

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    Alıntı vlad1462 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla tipini beğenmedim,cbf 250 nin fiyatını görüp cayanlara alternatif olsun diye getirirler sanırım.tabi getireceklermi bilmiyorum,şimdilik hondanın sitesinde yer almıyo
    bir insan tükürdüğünü bukadarmı yalar yavv utanmadan kalktık kötülediğimiz motoru aldık

Motosikleti
    transalp yavrusu
    en kötüsü cbf ise en iyisi ne acaba millet çamur atmayın cbf ye bi kullanın ondan sonra konuşun O KADAR!
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Olmadı ki böyle bir motorumuz

arkadaşlar bende cbf 150 yi 1 buçk aydır kullanıyorm. Gayet memnunun. Ama yakıt konusunda biraz fazlacamı yaktı nedir anlamadım. Bir depo benzin dolduruyorum 20 tl ye. Yaklaşık 190 km yol gidiyorm. Ama yedek depo hariç. Sanıyorum yedek depoyla beraber bi 50 km daha gitse çnkü 2,3 ltreymiş yedek deposu toplamda 240 km yol yapıyor. Bu arada performans olarak gerçekten çok iyi. En kral yokuşta iki kişi durduk kalktık banamısın demedi valla. Çatır çutur çıktık yokuşları. Hız konusunda e5te bi test yaptım 110 nu geçemedim. Ya motor yolunu aldıkça hızlanıyor yavaş yavaş. Yada Cbf 150 110 km hızı geçmiyor... Herkese kazasız belasız iyi sürüşler arkadaşlar....

eguvere,
    Hoşgeldin foruma 15 gün önce kayıt olmuşsun ilk mesajın bugün umarım kalıcı olursun.

Sonuçta Cbf hız motoru değil commuter son hızıda 110-120 kullananlar söylüyor buda gayet iyi.

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    cbf 150 adındanda anlaşılacagı gibi 150cc
    yaparacı normal hız 110-120 km dir
    bu motordan daha bir fazla performans bekleyemezsin..
    beklersen bilki sorun sende
    herkese kazasız sürüşler.
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eguvere,
    Hoşgeldin foruma 15 gün önce kayıt olmuşsun ilk mesajın bugün umarım kalıcı olursun.

Sonuçta Cbf hız motoru değil commuter son hızıda 110-120 kullananlar söylüyor buda gayet iyi.
    teşekkür ederim g.Bereket sağolasın. Dediğin gibi hız motoru değil evet. Onun için çok hızlı gitmesini beklememek lazım. Zaten her zaman söylerim geç gitmek hiç gitmemekten iyidir.

Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    cbf 150 yi seviyorum elbet benimde bir gün olacak

Alıntı aktör56 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 yi seviyorum elbet benimde bir gün olacak
    Aynı duyguları paylaşıyoruz.

19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler