Güncel deneyimlerinizi paylaşmanızı özellikle rica ediyorum.Şunun şurasında 1 ay sonra ehliyet tamam.CBF de karar verdim gibi.
Sadece şunu bilmek istiyorum.Ben acaba sıfırmı ikinci elmi almalıyım,hiç motor kullanmamış biri olarak.
Ayrıca Honda da şu an bir kampanya var.Gerçi her zaman olabileceğini düşünsemde adı kampanya.
Hiç motor kullanmamış biri olarak ben de 3 ay önce motorculuk hayatıma CBF 150 ile başladım.En uzak mesafe olarak 300 Km. uzaklıktaki yazlığıma gittim.Çok rahat konforlu seni hiç yormuyacak bir motor.
Kardeşim benim elimde sıfır ayarında CBF 150 var.Yüksek cc'li bir motora geçeceğim için satıyorum.Trafiğe çıkalı henüz 3 ay oldu.6.300 km'de sıfırdan farksız.Kazası hasarı hiç birşey yok.1.000km.,3000 km,5000 km bakımları yapıldı.Ön granaj koruması , arka çantasıyla sıfır motor sana 4.000 Ytl üzerine mal olur.Ben 2.500 Ytl nakite bırakıyorum.İstediğin ustaya gösterebilirsin.Sıfır ayarında 3 aylık motor.İlgilenirsen msn den bana ulaşabilirsin : King_Man_27@hotmail.com
bişey dikkatimi çekti bu topiğin ilk sayfelerinde bazı arkadaşlar cg125 in 3900 olduğunu ve bu cbf150 nin en az 4500 olacağını yazmışlar :D ama artık cg125 yok cbf150 de 4500 değil zaten cg125 ile cbf150 yi yan yana koyun aradaki kalite farkına bakın yola vurun aradaki hız farkına bakın şuna eminimki cg125 in maliyeti ve gelişi cbf150den çok daha fazla
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Ah şu devir göstergesi ve farlar aküden olsaydı hiç düşünmeyecektim ama :(
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Emin misin peki göstergede sırıtmasın. Aklıma bir fikirgeldi böyle turbo göstergesi gibi koyarız hoş durur
Peki farları nasıl halledicez ? Aküye bağlanır değilmi o. Ayrıca ayaktan marşın olmama problemi de var :(
bu motora her türlü kefil olunur çok satta gerçekten :D
Bakın dostlar sizinde gördüğünüz gibi bu konu açıldıkça sorunlar ve çözümleri ortaya çıkıyor.
Forum faydalı olduğunu ispatlar gibi devamlı sorular ve çözümler şeklinde gidip geliyor.CBF de karar verdim.Alacağım sadece az bi para daha tamamlamam lazım.
S: kİNGMAN sizi ekledim.
arkadaşlar bu gibi araçları her isteyen otomobil test sürüşü gibi test edebilir mi?
nasıl yatmışın bu be abi öyle brawo
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
[B]●●●●ılılılılılılı [COLOR="Red"]O F F[/COLOR]ılılılılılılı●●●●[/B]|::ouups::|[B]●●●●ılılılılılılı [COLOR="Red"]O F F[/COLOR]ılılılılılılı●●●●[/B]
arkadaşlar bende aldım cbf 150 Çok mutluyum. 4 günde 320 km yaptım.
Farlar beklediğimden iyi ama yinede xenon fena olmaz Devir göstergesi olayını yapan varmı ? Zor veya maaliyetli birşeymi. Randıman alınıyormu yeterince.
Şu devir saatine çokta takılmamakmgerek bence, ben hiçte sorun yapmıyorum. Far konusu benimde aklıma takılıyor ancak garantiyi bitirdiği için yapmıyorum.
CBF lerde özel bir far kullanılıyor birde. Dinamodan olduğundan voltaj arada bir düşüyor. Buda normal farları kesmesine neden oluyor.
Dostlarım.Size bir şey sormak istiyorum.
Ayak marşı yok dediniz ya,Hani motor akü ile çalışmayınca itekleyerek hızlandırarakmı çalıştırılıyor?
vitesi ikiye takıyorsun. Motoru yokuş varsa oradan salıyorsun tabii sen üzerindesin Veya arkadan hızlıca itiyorlar. Marşa dokununuca alması lazım hemen.
Teorik olarak biliyorum bende. Hiç denemedim.
ben bugün itibari ile kontaktan elektrik alıp farları direk bağlattıracağım
kontağı açınca kadran,,ön far,,arka stop,,plaka lambası hepsi direk yanacak far açma kapama düğmesi de ekleyeceğim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)