Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

Honda CBF 150 yi bizzat kendim denedim.. [test]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    Alıntı ZaAMAaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar s,zlere bi sorum olacak allahın izniyle bu motorla adapazarına gidip gelsem ne kadarlık benzin yer . cevaplarınız için tşk ederim

bide o yolu kaldırırmı
    Çok rahat Hondanın bütün modelleri güzel ve motor aksamlarıda sağlamdır
    :thumright

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nereden adapazarına ? + yük olacakmı + kaç kılosun ? + artçın olacakmı bunlar önemli
    Alıntı ZaAMAaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar s,zlere bi sorum olacak allahın izniyle bu motorla adapazarına gidip gelsem ne kadarlık benzin yer . cevaplarınız için tşk ederim

bide o yolu kaldırırmı

o yolu kaldırır indirir bile :D
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    NX-4 Falcon
    Güncel deneyimlerinizi paylaşmanızı özellikle rica ediyorum.Şunun şurasında 1 ay sonra ehliyet tamam.CBF de karar verdim gibi.
    Sadece şunu bilmek istiyorum.Ben acaba sıfırmı ikinci elmi almalıyım,hiç motor kullanmamış biri olarak.
    Ayrıca Honda da şu an bir kampanya var.Gerçi her zaman olabileceğini düşünsemde adı kampanya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Alıntı eraysarac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güncel deneyimlerinizi paylaşmanızı özellikle rica ediyorum.Şunun şurasında 1 ay sonra ehliyet tamam.CBF de karar verdim gibi.
    Sadece şunu bilmek istiyorum.Ben acaba sıfırmı ikinci elmi almalıyım,hiç motor kullanmamış biri olarak.
    Ayrıca Honda da şu an bir kampanya var.Gerçi her zaman olabileceğini düşünsemde adı kampanya.
    Hiç motor kullanmamış biri olarak ben de 3 ay önce motorculuk hayatıma CBF 150 ile başladım.En uzak mesafe olarak 300 Km. uzaklıktaki yazlığıma gittim.Çok rahat konforlu seni hiç yormuyacak bir motor.

Kardeşim benim elimde sıfır ayarında CBF 150 var.Yüksek cc'li bir motora geçeceğim için satıyorum.Trafiğe çıkalı henüz 3 ay oldu.6.300 km'de sıfırdan farksız.Kazası hasarı hiç birşey yok.1.000km.,3000 km,5000 km bakımları yapıldı.Ön granaj koruması , arka çantasıyla sıfır motor sana 4.000 Ytl üzerine mal olur.Ben 2.500 Ytl nakite bırakıyorum.İstediğin ustaya gösterebilirsin.Sıfır ayarında 3 aylık motor.İlgilenirsen msn den bana ulaşabilirsin : King_Man_27@hotmail.com

Motosikleti
    NX-4 Falcon

Neden olmasın ama ben Ankaradayım

Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim benim elimde sıfır ayarında CBF 150 var.Yüksek cc'li bir motora geçeceğim için satıyorum.Trafiğe çıkalı henüz 3 ay oldu.6.300 km'de sıfırdan farksız.Kazası hasarı hiç birşey yok.1.000km.,3000 km,5000 km bakımları yapıldı.Ön granaj koruması , arka çantasıyla sıfır motor sana 4.000 Ytl üzerine mal olur.Ben 2.500 Ytl nakite bırakıyorum.İstediğin ustaya gösterebilirsin.Sıfır ayarında 3 aylık motor.İlgilenirsen msn den bana ulaşabilirsin : King_Man_27@hotmail.com
    Sayın kingman sizi ekledim.
    Fakat ben Ankara 'da yım ve siyah CBF istiyorum.Eğer Bursa plakalı ise ayrıca plaka masrafı çıkıyor.Sizin belirttiğiniz fiyat uygun benim için.Ama nasıl oluyor bilmemki.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bişey dikkatimi çekti bu topiğin ilk sayfelerinde bazı arkadaşlar cg125 in 3900 olduğunu ve bu cbf150 nin en az 4500 olacağını yazmışlar :D ama artık cg125 yok cbf150 de 4500 değil zaten cg125 ile cbf150 yi yan yana koyun aradaki kalite farkına bakın yola vurun aradaki hız farkına bakın şuna eminimki cg125 in maliyeti ve gelişi cbf150den çok daha fazla
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Ah şu devir göstergesi ve farlar aküden olsaydı hiç düşünmeyecektim ama :(
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah şu devir göstergesi ve farlar aküden olsaydı hiç düşünmeyecektim ama :(
    muti dostum bunu dert etme oto elektrikçileri hallederler bende öyle yaptıracam devri saati de dert değil küçük bi devir saati alıp bobine bağlatıyorsun o kadar..

ben yaptırıcam..

Motosikleti
    KMT Duke 250
    Emin misin peki göstergede sırıtmasın. Aklıma bir fikirgeldi böyle turbo göstergesi gibi koyarız hoş durur

Peki farları nasıl halledicez ? Aküye bağlanır değilmi o. Ayrıca ayaktan marşın olmama problemi de var :(

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    bu motora her türlü kefil olunur çok satta gerçekten :D

Motosikleti
    NX-4 Falcon

Her düşünce yeni ufuklar açar

Bakın dostlar sizinde gördüğünüz gibi bu konu açıldıkça sorunlar ve çözümleri ortaya çıkıyor.
    Forum faydalı olduğunu ispatlar gibi devamlı sorular ve çözümler şeklinde gidip geliyor.CBF de karar verdim.Alacağım sadece az bi para daha tamamlamam lazım.

S: kİNGMAN sizi ekledim.

il_ragazzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS - BMW K 1300 R
    arkadaşlar bu gibi araçları her isteyen otomobil test sürüşü gibi test edebilir mi?

Motosikleti
    honda cbf-150
    nasıl yatmışın bu be abi öyle brawo
    sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:

::ressam::

Motosikleti
    Honda ||CBR 125||
    Alıntı il_ragazzo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu gibi araçları her isteyen otomobil test sürüşü gibi test edebilir mi?
    BMW'de test sürüşleri mevcut. Honda'da durum nedir bilmiyorum açıkcası.

el_dios nasıl yatmışın bu be abi öyle brawo

Sonuna kadar aynı fikirdeyim Cbf 150 ile viraj olmadan bu açıyı test ediyorsa, gerçek bir virajda SS ile Allah muhafaza izlemeye değerrrr
    [B]●●●●ılılılılılılı [COLOR="Red"]O F F[/COLOR]ılılılılılılı●●●●[/B]|::ouups::|[B]●●●●ılılılılılılı [COLOR="Red"]O F F[/COLOR]ılılılılılılı●●●●[/B]

Motosikleti
    KMT Duke 250
    arkadaşlar bende aldım cbf 150 Çok mutluyum. 4 günde 320 km yaptım.

Farlar beklediğimden iyi ama yinede xenon fena olmaz Devir göstergesi olayını yapan varmı ? Zor veya maaliyetli birşeymi. Randıman alınıyormu yeterince.

csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Şu devir saatine çokta takılmamakmgerek bence, ben hiçte sorun yapmıyorum. Far konusu benimde aklıma takılıyor ancak garantiyi bitirdiği için yapmıyorum.

Motosikleti
    KMT Duke 250
    CBF lerde özel bir far kullanılıyor birde. Dinamodan olduğundan voltaj arada bir düşüyor. Buda normal farları kesmesine neden oluyor.

Motosikleti
    NX-4 Falcon
    Dostlarım.Size bir şey sormak istiyorum.
    Ayak marşı yok dediniz ya,Hani motor akü ile çalışmayınca itekleyerek hızlandırarakmı çalıştırılıyor?

Motosikleti
    KMT Duke 250
    vitesi ikiye takıyorsun. Motoru yokuş varsa oradan salıyorsun tabii sen üzerindesin Veya arkadan hızlıca itiyorlar. Marşa dokununuca alması lazım hemen.

Teorik olarak biliyorum bende. Hiç denemedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ben bugün itibari ile kontaktan elektrik alıp farları direk bağlattıracağım

kontağı açınca kadran,,ön far,,arka stop,,plaka lambası hepsi direk yanacak far açma kapama düğmesi de ekleyeceğim..

18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler