Akü sorun değildir ya bu tür makinelerde... Ufacık aletler vurdurun çalışsın
Akü sorun değildir ya bu tür makinelerde... Ufacık aletler vurdurun çalışsın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cbf150 yi vurdurmayı pek önermiyo yalnız işi bilenler,
beyin bozulma ihtimali yüksekmiş vurdurma sırasında...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
bikereden bişiolmaz COK SIKIŞDINIZ VURDURUN
olmadı kumbarayı .... yok o başka bişi içindi de ne içindi hatırlayamadım
You Tube'da en fazla 115 görmüş "cbf 150" gerçekten daha fazla sürat yapan oldu mu
Aynen bende beğendim
Keşke zamanı döndürmek elimizde olsa ... :pale:
Eralp hocam bende cbf 150 bulunmakta.Aracımın üzerinde fabrika çıkış (Duro marka) lastikleri bulunmakta.Ama çok kayıyor.3 defa ciddi şekilde düştüm.Özellikle virajlara korku ile giriyorum ve arkadan gelen sürücüler tarafından sıkıştırılıyorum.Artık korkak motor kullanıyorum.Bu da beni çok üzüyor.Aldığım yere götürdüm lastiklerimde bir sorun olmadığını bu lastiklerin sert tip lastikler olduğunu 15 km sonra ısındığını söylediler.Ben de onlara zaten bu aracı genelde şehir içinde kullandığımı,bu km leri bulduğumda zaten gideceğim yere vardığımı dile getirdim.Ne yapmalıyım,yardım lütfen.Teşekkürler
bende bugun müracatımı yaptım yarın akşam kısmetse teslim alıyorum motorumu benim tek sıkıntım forumlardada okudum hep lastik sıkıntısı kış geliyor yagmurlar baslayacak ne gibi lastik tavsiye ederrsiniz ölcileri ne olmalı lütfen bu konuya değinelim.
Cbf 150 Vİteslİ Motor 115 Km SÜrat Onun İÇİn Çok Az Bence Benİm T1 Zaten 110 Yapiyor O Makİna En Az Kafadan 120 - 130 Rahat Gİtmesİ Lazim
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan
Ninya hayırlı olsun güle güle kullan.Sana küçük bir tavsiyem olacak.Seleyi kaldırdığında hava giriş deliği göreceksin,motoru yıkarken sakın oraya su kaçırma direkt filtreye gidiyor.Filtre tıkanınca motor gitmiyor.Tecrübedir
hayırlı uğurlu olsun "ninya" kazasız belasız sürüşler, güle güle kullan
hayırlı olsun. bende motorumla. 1 kereye mahsus 125 gördüm. şimdi 100 ü geçmiyor.
eksoz motoru kasıyor diye bir söylenti duydum. ucuz olursa. eksozu değiştirmeyi düşünüyorum..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
"torento_1987" nasıl yani, hızında neden düşüş olsun ki
Şimdi ne diyosunuz bu makıne duz yolda istedigim zmn 110-130 yaparmı bide km kac kurus yakıo? saygılarımla
bnde bgn aldım motor gerçekten çok büyük ve geniş mükemmel bi rahatlık war hız konusunda 130 km görüo arkadaşlar kuşkunuz olmasın burda bn daha hiç sorun yaşamadım bodum milas arası uzun yolada çıkıcak yakında süper bi alet bnce kusuru yok fren ler lastikler gaet yerinde ve öle düşündüğünüz gbi uçuk bi fiyatı yok 2500 ytl ye aldım bn gaet de memnunum
birader şu linke tıkla cbf 150 topiğinde düşüncelerini paylaş...AYKAN nickli arkadaşda cbf 150 ci ve Bodrumdan...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1014106
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hocam moto güzel demeyin öle bn çok beğendim özellikle üstünde anlıosun kalitesini görünüşü pek bakmayın motor kalitesi fren sistemi yakıt tüketimi maliyeti dört dörtlük bi motor honda kalitesini bi kere daha ıspatlamış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)