Evet Yorumları Okudum, kimileri Methediyor,övüyor Kimileri ise Motoru Beyenmediğini söylüyor. Öncelikle Ben Bı kaç Bilgiler vermek istiyorum;
1- Kimiside daha honda"nın sitesinde bilene yok dedi motor. bakıyoruz Varmı Yokmu:
http://www.honda.com.tr/motosiklet/m...5&extra=Teknik Yok diyip araştırmadan motoru kötüleyen arkadaşlar burdan bakabilirler.
2-Bu motor 150 ybr ise 125 cc Bunu unutmayalım ve Ybr den yakıtından tutun benzin kapasitesi,çapı,ön lastik hacmi, Boyutu,Silindir çapı,Ağırlığı,Max güç,Max Tork"u ve Ohc olması Bi Çok konuda YBR"den üstün bi motor Bunu Öncelikle Kabul edelim. he Şekli dizaynı Ybr"den güzel olmaya bilir bu zevk meselesi, Kimisi Ramzey gibi dedi hele buna Çok şaşırdım
HONDA BU HONDA.
MOTOR UN PEŞİN FİYATI 3.250 BİM YTL"DİR
Son olarak Mart"ın başlarında Kısmetse alacam Bu motoru, yaklaşık 3 haftadır Ybr 2006"yla Cbf 150"nin arasındaki + ve - leri araştırıyorum herşeyiyle Honda CBF150 Ağır basıyor.
he son bişey parçası pahalıdır felan dediler, Tüm parça fıyatları ybr, honda titan"ın parçalarıyla hemen hemen eşit fiyatta dır. teşekkürler
motor tutkudur,hızdır,cesaretdir.
he Son bişi Görünüş ile ilgili Siyah Rengini Tavsiye ederim ;) Siyah kask Uçuşa geçebilirsiniz ;)