bu fiyatta böyle motor biraz zor bulunur 2 senedir biniyorum 15 bin km yaptım maşallahı var hemde 2005 model
bu fiyatta böyle motor biraz zor bulunur 2 senedir biniyorum 15 bin km yaptım maşallahı var hemde 2005 model
100 km de gerçekten de 2.5 litre mi yakıyor? bu arada arabayla 30 km ölçtüğüm mesafeyi jinlun 38 ölçüyor yakıt hesaplarken km saatine bakarsanız aldanırsınız
Karadeniz - Giresun.
dişililerin ön 17 arka 40 zinciride 428 128 L kullanın titreşim 80 den sonra başlıyor motosikleti 20 km hızlandırıyor.
yani çeyrek gaz kacla gıdıyordun 60 km bu malzemelerle aynı gaz 80 le gıdıyorsun....
ama yokuslarda bırazcık tork azalıyor ama yeterli yinede...
bide yedek parca bulabılecegımız site veye dukkan bılgısı verebılırmısınız
merhaba arkadaşlar bende bu ayın başında bi jinlun 150-5 almayı düşünüyorum motor 2. el bütçe meselesi olduğu için bunu alıcam birde hırs ettim artık alıyim die bakalım neler olucak
Hortlatmak gibi olacak ama jinlun 150 ile ehliyet aldım... Affedici bir motor,hatalarını görmezden gelir...Az yakar... Seni hata yaptıracak atraksiyonlardan uzak tutar,koruma demirin varsa (ki hepsinde var sanırım) Benim gibi kahkaha atarken yan yatar ve kahkahana devam edersin... Üstüne oturduğunda kendini biraz sonra ne olacak durumundan çooook uzaklarda güvende hissedersin. Hele o üzerine yatarak ilk binmesi yok mu adamı hasta eder...! Geldiğini görmeyen bir yaya ya da arabaya korna çalmak yerine ara gazı vermek de cabası... Bir yokuştan aşağı inerken büyük vitesla kompresyona bindirerek indiğinde çıkan ses sanki 1000 lik motorlara bindiğini hissettirir... Keskin bir köşeden dönecekken ayak frenine asılıp kıç atması ise seni ufaktan steve mcquenn yapar... Süspansiyonu berbat,90-100 ü geçmiyor... Kırmızı ışıklarda sen vitesi boşa almayı başarana kadar yeşil yanıyor... Bazen yokuş çıkacağın zaman 1. vitese geçmemekte inadı var... Karı gibi... Üstüne biniyorsun ama onun dediği oluyor... Yine de Jinlun iyi motor...Daha beni yolda bırakmadı... Henüz yani...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)