Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Hyosung Karion (RT125) [test]

REKLAM ALANI
    sindoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    gaddar uzun seneler motoruna binmeni dilerim. Tüm Hyosung kullanıcaların yedek parça ihtiyaçlarını en kısa sürede temin etmek için elimizden geleni yapmaktayız. Hyosung markasını Türkiye'de iyi bir yerlere taşımak için elimizden geleni yapmakta olduğumuzu tüm arkadaşalr bilsin.
    Herkeze sağlıklı ve kazasız sürüşler dilerim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung karion 125
    motora bir saat evvel gidip kızıltopraktaki bayide baktım. testteki resimlerde küçük görünüyor, aslı bayağı büyük. herşeyi (fiyat dahil) hoşuma gitti. iki nokta kafama takıldı,: vites göstergesi sadece N'yi gösteriyor diğer vitesleri göstermiyor. bir de deponun üzerindeki hortum estetik gelmedi. ama motor satınalma planlarımın içinde hala. süspansiyon da çok hoşuma gitti.
    "Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Bu motor ne kadar yakıyor sanırım testte bu yok
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    100 km de 2,3 lt. gibi tüketti ama rodaj da olduğu için bilgi vermeyi doğru bulmadım. Yeri geldi madem söyliyeyim

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    olcayım eyongum; beylikdüzü sahile giderken, benim kt 125'in lastik izini takip edip, tozunu yutmuştun. bir-iki düzlükte, yanıma anca yaklaşabilmiştin.
    test sonuçlarına ekleseydin hani...
    __________________________________________________ _____

şaka bir yana, dehşet bir motor. görünce buna nasıl el koyarım diye, niyeti bozmadım değil.
    hatta jant ve lastikler benim zongiye nasıl uydurulur deyu, uzuuunca düşünmüştüm.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    hyosung karion 125
    test gunu zincir atma mevzuna kafam takildi, motor nasil kurcalandi bilmiyorum ama zorlu sartlara dayanikli olmasi gereken bir motor degil mi bu ? bu forumdaki acaip sorularim icin kusura bakmayin motoru ciddi ciddi almayi dusunen biriyim de.
    "Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.

denden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio x9 Evo 250
    Alıntı rsc86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beğendim kırmızısı varmı
    var abi

paket mi yapalim burada mi yersin?

golfy ile msn de konuştuk ta

aslnda ikimiz de begendik, ama bu fiyat fazla gibi. siz ne dusnuyorsunuz?

ayrica bizim indirim konusunda da pek bir bilgi yok.

Motosikleti
    Keeway Focus 125
    Bu cihazi kullanan varmi su anda panoda?

Deneyimlerini paylasirsa sevinirim.

Motosikleti
    CRF 250 L

gördük

makineyi kadıköyde gördüm bu motora bu fiyat çok fazla bence değeri en fazla 2500 ytl bi kuruş fazla etmez daha hiç satılmamış anladığım kadarıyla ellerinde kalır alanı olacağını sanmıyorum bu markaya göre çok tuzlu..

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Geçen gün Beyoğlu istiklal caddesinde gödüm. Bir parça inceleme fırsatım oldu. Evet fiyat olarak biraz fazla tuzlu ama çok asil bir duruşu var. Bir parça daha ucuz olsaydı almayı düşünürdüm.

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı hasansonmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makineyi kadıköyde gördüm bu motora bu fiyat çok fazla bence değeri en fazla 2500 ytl bi kuruş fazla etmez daha hiç satılmamış anladığım kadarıyla ellerinde kalır alanı olacağını sanmıyorum bu markaya göre çok tuzlu..
    Bencede fiyatı pahalı,satılmadığından da bahsedildiğe göre ilerde bir indirim bu motor için iyi olur kanısındayım
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    Honda CBR 125R
    Güzel motor bence.. Anladıgım kadarıyla global motor yetkilileride bu sayfaları okuyorlar. Burdan sormak istiyorum gt 125 ve gt 125r modelleri neden getirilmiyor?

Motosikleti
    Hyosung RT 125 Karion
    Slm arkadaşlar,
    Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır motor almayı düşünüyorum. Ama tam bir acemiyim, hatta motor hakkında çok az şey biliyorum. eyong'un test yazısını okuyunca tercihimi Karion'dan yana yapmaya karar verdim. Ama kafama takılan bi nokta var? Bu motorla uzun yolculuk yapılır mı?

ferrari_gani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4 ruhlu karakaçan enduro&touring&race GETZZZ
    gerçekten görünüş olarak çok tatlı ama offff ya ,

tmm + yönleri çok ama bu boyumdan çektiimi başka hiç bişiden çekmedim boy 1,98 gelde motor seç işin yoksa allahtan kilolu diiliz ordan kurtarıorum sayılır neyse yarın gidip inceliycem bakalım nasılmış alet eğer güzelse listeme eklerim bu arada şafak bu günü saymazsak 13...

///edit

ya görüldüğü gibi 125 cc olsa bile 180 lik lastik çokda güzel takılıo neden diğer 125 liklere böle lastik takmazlarki anlamadım gitti ya şeytan dio kendi motorunu yap koy 19" 220 lastik gitmese bile güzel görünür
    dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de Beyoğlu'nda gördüm. Tamam güzel görünüyor ama çok oyuncak gibi yaa. Pek ciddi bir makine değil bence, bir kimliği yok.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Ben kendi fikrimi belirtmek isterim,fuarda gördüğümden beri bu makine de aklımdaydı fakat fiyatı cazip gelmedi.Kısmet ben başka aldım ve 3ay sonra artçım olduğu halde Bursa Yalova yolu üzerinde birine rastladım.Arkadaş uzamış gidiyodu, yetiştim bi süre takip, ilerledim o yetişti tekrar ilerledim sabit hızda yine yetişti, en son meşhur dürdane rampasında(dik-viraj kıvrımlı) tek kişi olduğu halde koptu rampa inişinde bisüre aynamdaydı bastım ve bi daha görmedim.Yapı fikri tam benlik ama performans istiyor bence......
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Bu motoru kullananlar fikirlerini olumlu olumsuz yönlerini yazsalar çok iyi olur.Alıcaklara fikir babalığı etmiş olurlar
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    honda cbr 125
    gecerli mi indirim halen ?

bir arkadas almayi dusunuyor da ..

comet-666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -----------
    1 hafta önce serviste kırmızısını gördüm
    arkadaş egzostunu deldiriyordu güzel ses veriyor.
    Arka jantı 1-2" daha büyük olsa bence daha şık dururdu!

Motosikleti
    ARN 125
    karion sahipleri mutlu mu karionlarından ?

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler