Hyosung Karion (RT125) [test]
Reklamlar
-
16 Haziran 2010, 02:50
arkadaslar buqun rt125 karıon umu sattım ne alıcam ben yaw motorum cok temız guzeldı satmamın tek nedenı bana boyut olarak kücuk qelmesıydı boyum 187 bacaklarımda uzun dolayısıyla altımda oyuncak qıbı kalıyodo..yardımcı olursanız sevınırım rx125 supermoto alsam nasıl olur :S
Reklamlar
-
16 Haziran 2010, 03:06
uges adlı üyeden alıntı
arkadaslar buqun rt125 karıon umu sattım ne alıcam ben yaw motorum cok temız guzeldı satmamın tek nedenı bana boyut olarak kücuk qelmesıydı boyum 187 bacaklarımda uzun dolayısıyla altımda oyuncak qıbı kalıyodo..yardımcı olursanız sevınırım rx125 supermoto alsam nasıl olur :S
motor sonuçta aynı motor sadece daha yüksek.. ama zaten sorunu dururken değil kullanırken yaşıyor olmalısın aynı şikayet devam eder bence...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
16 Haziran 2010, 21:37
Chronix adlı üyeden alıntı
motor sonuçta aynı motor sadece daha yüksek.. ama zaten sorunu dururken değil kullanırken yaşıyor olmalısın aynı şikayet devam eder bence...
teşekkurler sanırım rx125 tende vazgecıyorum gv250 modeli var ondan alsam daha rahat kullanım saglarmı acaba rt125 de bacaklarım iki büklüm oluyordu rahat oturus saglayamıyordum..
-
16 Haziran 2010, 21:49
uges adlı üyeden alıntı
teşekkurler sanırım rx125 tende vazgecıyorum gv250 modeli var ondan alsam daha rahat kullanım saglarmı acaba rt125 de bacaklarım iki büklüm oluyordu rahat oturus saglayamıyordum..
ılk once tarzını belırlersen daha cok yardımcı olacagımızı sanıyorum
-
16 Haziran 2010, 22:31
yigido_ adlı üyeden alıntı
ılk once tarzını belırlersen daha cok yardımcı olacagımızı sanıyorum
ben en guzelı st kanunı bayısıne gıdıp denıyeyım her ıkısınıde tarzım kesınlıkle racıng degıl tourıng veya chopper tarzım
-
17 Eylül 2010, 16:34
16 yaşındayım ve 1.84 boyum war seneye RT125 almayı düşünüyorum ama boyum yüzünden zorluk çıkarmı ?
-
18 Aralık 2010, 18:56
slm
arkadaşlar 2007 model rt 125 ime krank kolu arıyorum.yardımcı olan olursa çok sevinirim.kanuni den siparişini verdim verdikleri kol birebir uymuyor gariptir ama 2-3 milim ufak-büyük kalıyor motorum 1 aydır serviste ve bu sorun iyice canımı sıkmaya başladı.nerde bulabilirim bu krank kolunu bana bi yol gösteren olursa çok makbule geçicek
-
Arkadaşlar Selam,
Benim de merak ettiğim lastiklerini piyasadan bulabiliyor musunuz? Fiyatları ne civarda? Bilgilendirirseniz sevinirim..
Teşekkürler..
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Selam,
Benim de merak ettiğim lastiklerini piyasadan bulabiliyor musunuz? Fiyatları ne civarda? Bilgilendirirseniz sevinirim..
Teşekkürler..
Karion RT 125 başlığında sorun ile alakalı cevap mevcut
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
11 Ağustos 2012, 20:05
bu motoru almayi düşünüyorum bursadan ustasini veya servisini bilen veya bana alirken yardim edicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
-
26 Haziran 2013, 17:34
Merhaba Arkadaşlar,
Yakında düğün yapacağım için,ekonomik anlamda sıkışığım. Arabamı + külüstür Scooter'ı mı satıcam ve kısmet olursa sıfır bir Karion almayı düşünüyorum..,
Bu konuda yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
- Bahsi geçen "motosiklet.net" e özel indirim devam etmektemidir?
- Karion için en ideal yan ve arka üst çantalar hangileridir ?
- Görünümüyle ilgili modifikasyonlar hakkında tavsiyeleriniz ne olur ?
Teşekkürler
-
26 Haziran 2013, 21:51
O indirim neymiş ben ilk defa duydum. Şuanda özel bir indirim olduğunu sanmıyorum.
Arka çanta için yer var, hangi çantayı istersen onu takabilirisin, ben eyecase kullanıyorum. Çok memnunum. Yan çantalar için bişey diyemem, taşıyıcı demir yaptırman gerek.
Görünümü zaten modifiyeli gibi. Ben arka yan grenajları çıkarmıştım, tombik yerine agresif duruyordu Amortisör körüğü, far önüne ızgara ve elcik koruma tarzı şeyler basit ve güzel olabilir bence
-
12 Haziran 2015, 21:59
-
04 Nisan 2016, 19:40
buraxdj adlı üyeden alıntı
Bu hafta içi muayenenin de tamamlanması ile 4 yıldır hiçbir büyük arıza çıkartmayan,beni uzun-kısa yolda taşıyan Karion umla vedalaşmaya karar verdim.
Artık daha uzun ve zorlu yollar peşindeyim,satma sebebim bu. 2006 model TR ye gelen ilk ve en sağlam seri den , ufak tefek basit masrafları olabilir. Keyfi olarak boyadım. Yürüyen aksamında sorun yok ve 23.000 km de. Zaten motor toplamda 1.5 sene yattı. Ben askerdeyken 12 ay ve yaklaşık bi 6 ay da sağlık sorunlarım sebebiyle.
Sahibinden'e ilanı henüz koymadım,buranın bir ayrıcalığı olsun,fotoğrafları koyuyorum.Motor şuan Tekirdağ da,ciddi alıcılar plaka dan sorgulatabilir kazası yok.Tekirdağ Rodosto Motor da görüp deneyip başında pazarlık yapabilirsiniz. Borcu harcı vs.. si yoktur. Satışa hazırdır. Muayenesi 2017 haziran ayına kadardır. Alıp marşa basıp sorunsuz binilebilecek bir motordur.
Fiyatı 4000 tl
http://i.hizliresim.com/EYBYp8.jpg
http://i.hizliresim.com/7kpkP5.jpg
http://i.hizliresim.com/kkakgA.jpg
Merhabalar
Ilaniniz guncel midir acaba?
Sattiniz mi yoksa coktan?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler