Hero Karizma Test -İnceleme
Reklamlar
-
24 Ağustos 2016, 17:07
güzel olmus.
hero su motoru 6500'te tutsaydı,bajajı ekarte edebilirdi.
tipi ile ilgili yorumlara da gülüyorum,adamlar ugrasmıs,video cekmis insan olumlu birsey yazacagına yok tipe bak,yok suna.
la bi teknik detaya değin,soru sor,bilgi al.
ama yok mutlaka elestiricez,yoksa bi yerimiz şişer.
Reklamlar
-
25 Ağustos 2016, 20:31
Elinize saglik gercekten cok guzel bir inceleme olmus benim tek sikintim yakiti bu inelemede yakit 100 km 3 lt demissiniz ama ben 4 lt den assa asla yakiti dusmedi yani sizde km de 130 yakiyo bende en az 180 - 190 kr yakiyo bi care bulamadim servis imkansiz oyle yakmasi dio ben yakiyo karbirator buji hava filtresindendir belki diorum biseyi yok iy onlar dio 5000 6000 km den sonra gel ayar yapalim duzelir dio
Yaw bu motoru sizler 5000 6000 km den sonrami aldiniz anlam veremiyorum heronun yetkili birinede ulasamiyorum ben kuryelik yapiyorum cok kisi soruyo denettiriyorum da motoru sanki reklamcisiymisim gibi ilk begenmiyolar binince guzel didisi var rahat ama cok ziriltizi var diolar ziriktiyi hallediyolar fitille diorum o zaman iy diolar yakiti soruyolar 130 - 140 kr diorum 180 - 190 desem ucundan gecmezler valla cok kisi para bulalim alcaz motorumu satip bundan alcam dio ama hero yetkilisine ulasip bi care bulamazsam yakita sorun buyuk olur... musteri cok kaybeder yeni iken piyasada
-
25 Ağustos 2016, 22:51
inceleme için emeğinize sağlık. tabi şekil şemal konuları zevk meselesi ama tipi sanki "amcasının kızıyla evlenmiş fazer600'ün çocuğuna" benziyor. arka amortisor tek monoshock olsa bi nebze bişeye benzeyebilirdi. karbüratör ve kampana konuları bence de çok abes olmuş artık 2017 geliyor. bu paralara satılan motorlarda insanlar biraz donanım istiyor artık.
-
26 Ağustos 2016, 00:09
Kedke istanbulda olsam biri olmazsa diger servis care olur ama ankaradayim ve tek servis var oda 🙁🙁🙁
-
29 Ağustos 2016, 13:11
[QUOTE=Ahmet135;3990549]Elinize saglik gercekten cok guzel bir inceleme olmus benim tek sikintim yakiti bu inelemede yakit 100 km 3 lt demissiniz ama ben 4 lt den assa asla yakiti dusmedi yani sizde km de 130 yakiyo bende en az 180 - 190 kr yakiyo bi care bulamadim servis imkansiz oyle yakmasi dio ben yakiyo karbirator buji hava filtresindendir belki diorum biseyi yok iy onlar dio 5000 6000 km den sonra gel ayar yapalim duzelir dio
Yaw bu motoru sizler 5000 6000 km den sonrami aldiniz anlam veremiyorum heronun yetkili birinede ulasamiyorum ben kuryelik yapiyorum cok kisi soruyo denettiriyorum da motoru sanki reklamcisiymisim gibi ilk begenmiyolar binince guzel didisi var rahat ama cok ziriltizi var diolar ziriktiyi hallediyolar fitille diorum o zaman iy diolar yakiti soruyolar 130 - 140 kr diorum 180 - 190 desem ucundan gecmezler valla cok kisi para bulalim alcaz motorumu satip bundan alcam dio ama hero yetkilisine ulasip bi care bulamazsam yakita sorun buyuk olur... musteri cok kaybeder yeni iken piyasada[/QUO
selamın aleyküm ahmet bende seninle hem fikrim motoru aldım önde kafa ziriltisi herneyse ince yapışkanlı sünger aldım kafayı soktum ziriltiyi kestim şuanda 1200 km deyim ilk bakımda yapıldı bir depoya 330 km gidebildim buda en az 180 kuruş yapar çok yakıyor bende anlamış değilim heronun servis müdürünün numarasi bende var aramak aklıma gelmedi daha yeni düzelir diye düşündüm ama en kisà zamanda ariycam numaramı vereyim sana servis müdürün numarasini vereyim 05312552875
-
29 Ağustos 2016, 19:57
Zevkler ve renkler mukayese kabul etmezler ki her kişinin gönlünde bir aslan yatar ,ben karizma aldım 1000 km yaptım motora alıştıkça daha bir başka gözle bakmaya başladım ki ben emekli bir motor tamircisi olarak motoru beğenerek aldım ,bu arada sadece gidon yükselirse tadına doyum olmaz
-
31 Ağustos 2016, 09:46
istanbuldaki karizma kullanıcılarıyla bir buluşma yapalım beyler, ne dersiniz?
-
benim bi sorum vardı bende hero karizma kullanıcısıyım fakat bu motorlarda galiba kesici yok yada benim karizmada mı sıkıntı var gazı açıyorum sonuna kadar kesiciye falan girmiyor.
-
fleast adlı üyeden alıntı
benim bi sorum vardı bende hero karizma kullanıcısıyım fakat bu motorlarda galiba kesici yok yada benim karizmada mı sıkıntı var gazı açıyorum sonuna kadar kesiciye falan girmiyor.
Gazi çektiğin de Son hizin ne kadar 140 geçmiyor motor zaten
-
haklısın 140 ı geçmiyorda kesici olduğuna dair hiç bir ses duyulmuyor redline a girildiğindede motor ateşlemeyi kesmiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)