KLX 250 Test İnceleme Değerlendirme
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Emeğinize sağlık, bu arada maşallah çok güzel alet.
-
Güzel ve zevkli bir paylaşım olmuş
-
Hayırlı olsun. Güzel yazı güzel fotolar.
Facebook grubumuza da bekleriz.
Bu tip motorlarda lastikler ne tam arazi ne de asfalt lastiği. Bunu hesaba katmak lazım.
Arazi ağırlıklı kullanacağın zaman lastik basınçlarını 12-14 psi'ya düşürüp dene, özellikle ıslak zeminlerde faydası olacaktır.
Arazide kullanırken kanalı önceden görmek ve girmemek gerekiyor, girince de hiç çıkmaya çalışmayacaksın temel bir kural
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
-
Güle güle kullanın, araziye tek çıkmamanız temennisiyle..
-
Hondolog adlı üyeden alıntı
Gezi/değerlendirme güzel , ancak yukardaki aparkat tam çene altına nakavt. ,imza.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
[B][SIZE=5]Genel bir değerlendirme yapacak olursam. Çok memnun olduğumu söylemem yanlış olmaz.
Tabiki memnun olmadığım yanları da var.
Ayağa kalkarak yaptığım sürüşlerde kamburum çıktığı için sağlıklı bir sürüş sağlayamadım. Ayrıca fren gaz debriyaj gibi ana kontrollerede hakimiyet çok azalıyor. Benim boyum 1.80 ve gidon yükseltme aparatına ihtiyacım var. Debriyaj ve fren açılarınıda ayarlamam gerekli.
Sele bildik sele. Daha ormana varmadan toto sinyal verdi dönüşe geçtiğimde oldukça rahatsızlık veriyordu.
Lastikler çimde beni hayal kırıklığına uğrattı. yokuş yukarı çimde durdum kalkmak istediğimde motor yürümedi tekerlek boşa dönüyordu. Aslında bunun sorumlusu lastik olmayabilir. Çimler genel olarak önceki gün yağan yağmurda bolca ıslanmış ve kaygan bir zemin oluşturmuştu. Bunu yazmamdaki sebep çimde dikkatli olun.
Umarım okuyan arkadaşlara faydalı olabilmişimdir.
Bu yazının 2. bir versiyonu daha olacak. O da 15 günlük bir akdeniz turu sonrası deneyimlerimi içerecek.
Herkesin yolu açık tekeri düz olsun diyorum.
1- öncelikle hayırlı olsun mükemmel bir seçim yapmışsınız
2- ıslak çimde dişli cross lastik bile dans eder tecrübe ile sabit
3- ben arka lastiğimi 120-90-18 sawa rockrider ile değiştirdim çok memnunum aklınızda olsun fiyatıda uygun
4- gidon yükseltme aparatı ve manetlerin aşağı yukarı ayarı ile sürüşünüz çok rahatlayacaktır
5- sele için bişey diyemiyorum rahatsız ettiğinde ayakta sürüşle biraz olsun rahatlıyor toto.
uzun yol için ise polar kumaş ya da esnek mat süngeri, at semeri gibi katlayıp uzun sürüşlerde rahatlık sağlayabilirsiniz
tekrar hayırlı olsun
-
Selçuk Keleş adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Güzel yazı güzel fotolar.
Facebook grubumuza da bekleriz.
Bu tip motorlarda lastikler ne tam arazi ne de asfalt lastiği. Bunu hesaba katmak lazım.
Arazi ağırlıklı kullanacağın zaman lastik basınçlarını 12-14 psi'ya düşürüp dene, özellikle ıslak zeminlerde faydası olacaktır.
Arazide kullanırken kanalı önceden görmek ve girmemek gerekiyor, girince de hiç çıkmaya çalışmayacaksın temel bir kural
Teşekkürler. Face grubuna zaten üyeyim ama sizde organizasyon yok ki.
Hondolog adlı üyeden alıntı
Haklısın da her zaman yanına birilerini bulamıyorsun.
naug_hty adlı üyeden alıntı
1- öncelikle hayırlı olsun mükemmel bir seçim yapmışsınız
2- ıslak çimde dişli cross lastik bile dans eder tecrübe ile sabit
3- ben arka lastiğimi 120-90-18 sawa rockrider ile değiştirdim çok memnunum aklınızda olsun fiyatıda uygun
4- gidon yükseltme aparatı ve manetlerin aşağı yukarı ayarı ile sürüşünüz çok rahatlayacaktır
5- sele için bişey diyemiyorum rahatsız ettiğinde ayakta sürüşle biraz olsun rahatlıyor toto.
uzun yol için ise polar kumaş ya da esnek mat süngeri, at semeri gibi katlayıp uzun sürüşlerde rahatlık sağlayabilirsiniz
tekrar hayırlı olsun
Teşekkürler.
Ahmetbahadır adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık, bu arada maşallah çok güzel alet.
Teşekkürler
Memory42 adlı üyeden alıntı
Güzel ve zevkli bir paylaşım olmuş
Teşekkürler
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inş
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Elinize sağlık,inceleme yazınız için teşekkürler. Keyifle okudum.
Allah güzel günlerde,keyifle kullanmayı nasip etsin.
Yeni motosikletiniz hayırlı olsun.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Teşekkürler. Face grubuna zaten üyeyim ama sizde organizasyon yok ki.
Grup daha yeni kuruldu. Bunun dışında Anadolu yakasında CRF vb. karışık grubumuz var programı uyan beraber takılıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)