Paylaşım için teşekkürler, Jigleyi ben de sadece denemek amacıyla kullandım yoksa yaz kış hep jiglesiz çalıştı. 2006 yılından ve 27.500 km'den beri değişen tek parçası lastik ve zincir, işte bu Ybr'nin sağlamlığını anlatıyor sanırım
Paylaşım için teşekkürler, Jigleyi ben de sadece denemek amacıyla kullandım yoksa yaz kış hep jiglesiz çalıştı. 2006 yılından ve 27.500 km'den beri değişen tek parçası lastik ve zincir, işte bu Ybr'nin sağlamlığını anlatıyor sanırım
Teşekkür ederim. Katalitik konvertörü iptal eden arkadaşlar var. Olumlu sonuç almışlar. En azından devirlenme konusunda daha iyi olduğunu söylüyorlar. Tabi bu işi ehil bir usta ile yaptırmak gerekiyor.
Jikle konusunda ufak bir hata olmuş. Evet kışın biraz nazlı çalışsa da yazın bu sorun yaşanmıyor diyebiliriz.
Sağlamlık konusunda maşallahı var ybr'nin. Nazar değmesin
giderek fanatiği olmaya başladım bu motorun.
benimle beraber yıllarca yol gitsin istiyorum. şu anda görüp de özendiğimiz 99 model temiz honda titanlar ne ise belki de bir 10 sene sonra ybr de o olacak bu gidişle.
Uğur kardeşim ellerine sağlık faydalı bir işe imza atmışın tebrikler.. 👏👏👏
jikle konusunda benimde biraz sıkıntım var. motor 2013 model daha 2500 kilometrede. Yaz bile olsa ilk çalıştırmada motor soğuksa bir süre elimle gaz vermem gerekiyor yoksa stop ediyor.
Çok güzel bir anlatım olmuş, ben şahsen yeni kasa ile eski kasa arasında kararsızdım ancak aradaki fiyat farkına değecek pek bir şey göremedim ve bu yüzden eski kasa almaya karar verdim
O kimler almali bolumunde ki yeni baslayanlar kervanina subatta bende katilcam.
Selamlar
2012 model ybr esd sahibiyim benzin samandiram bozuk
Internette butun sitelerde 10tl civari bi dunya sitede samandira buldum fakat hicbirinde esd yazmio acaba normal ynr ile esd samandirasi cevabinz icin simdiden tesseekkurler
arkadaşlar iyi akşamlar bu anahtarla açılır yan kapak neden bu kadar zorla açılıyor daha zorlamak istemedigim için açamadım bile bana tavsiyeleriniz varmı ?
Sepetçioğlu'nun dediğini yapabilirsin varsa suya dayanıklı gres daha güzel olur birde kapağı açmak için deponun ordan çekiyorsunya birde onunla birlikte iki parmağını kapağın üst kısmından sok yani hem allttan jiklenin ordan hemde depo-kapak-sele üçgeninin olduğu yerden birlikte çek daha iyi çıkar.
2006-2008 model yuvarlak farlı ybrleri her zaman daha şık bulmuşumdur tasarımı bence hala geçerli
Merhaba
10 bin km ybr kullandıktan sonra pulsar 200ns e geçtim.
Bisiklete binmişim.imkanı olanlar değiştirsin derim.
Bir süre sonra başka motora geçtiğinde 200ns içinde bisiklete biniyormuşum diyeceksin merak etme.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)