Bajaj Pulsar 200 NS Test ( CBR250 karşılaştırmalı)
Reklamlar
-
29 Haziran 2014, 09:59
0zZ adlı üyeden alıntı
SS sýnýfý bir motorla, naked sýnýfý bir motorun karþýlaþtýrmasý, deðiþik olmuþ bir ilke de imza atýlmýþ böylece yurdumda...
Cbr250 safkan ss bir yarış motosikleti olmadığından; ayrıca aralarında çok bir güç farki olmadığından yaptığım karşılaştırmayı abes bulmuyorum.
Güzel yurdumda sen yenisin galiba. Yaşa ki göresin...
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Reklamlar
-
29 Haziran 2014, 11:25
Bu motosikletin geleceğini parlak görüyorum, henüz yeni olduğu için ikinci elini bulmak zor. Eğer uygun fiyata ikinci el bir tane bulursam ben de düşünüyorum. Kullanıcı dostu bir motosiklet.
-
07 Temmuz 2014, 03:32
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Cbr250 safkan ss bir yarış motosikleti olmadığından; ayrıca aralarında çok bir güç farki olmadığından yaptığım karşılaştırmayı abes bulmuyorum.
Güzel yurdumda sen yenisin galiba. Yaşa ki göresin...
Bende tam olarak aynı açıdan yaklaştım zaten olaya, bende ce hoş olmuş hep aynı tip makinaların karşılaştırmasından sıkıldı, birileri ilkleri yapacak ki birileride izlesin...
Yeni olayı biraz karışık ,orası ayrı
-
07 Temmuz 2014, 04:33
Çok harika bi makine pulsar cbr dan iyi diyorlar. Güzel bi karşılaştırma olmuş, AEA' ın pulsar incelemesi bundan çok farklı değil sizden etkilenmiş sanki, teşekkürler.
-
08 Temmuz 2014, 11:02
Gidon daki plastik takozları vs. belirtmiştim ama benim test i okumayan arkadaşlar sanki ilk defa AEA söylüyor sanmış. AEA başımızın tacı. Ama kullanıcı yorumlarına önem verin.
-
25 Temmuz 2014, 16:34
-
bir iki arkadaştan soru gelince tek tek yorum yapmayayım dedim. Eski incelemem işinizi görür umarım.
-
Pulsar 200ns alınır keyifle sürünür
-
Pulsar kırmızı çok çirkin oluyor.Bu modelin tercihi siyah olmalı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)