Buyrun:
Buyrun:
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
megelliye tulum çok yakışmış.
gözlerim yaşardı.
bumuydu günlerdir beklenen megelli videosu altın elbiseli adam resmen bıktığından sadece orda bulunma şerefine erişmiş.
Fiyatı 9.000 tl olduğu için pek mantıklı değil. Fakat eğerki 7.000 civarına satsalar idi ozaman mantıklı bence.
Bu aksam canli yayin saat kacta beyler .
14:44 komedi ya epey güldüm evet fiyat biraz pahalı fakat alınabilir bir motor titreşimi bi kenara koyarsak(ki pek koyulcak bişey değil gerçi)..
barkın bayoglu yanına birini almış cocuga anlattırmış gülmüş durmuş,
kısaca hem motorla hem yanındaki cocukla tşk geçmiş
montajı çinde yapılıyor, parca üretimi çinde yapılıyor marka ingilliz olsa ne olur ?
buz gibi çin malı işte.
facede yazdığım gibi ingilizler çıkıp bu motoru %100 biz yaptık deseler bile inanmam bu motorun ingiliz malı olduğuna kusura bakmasınlar. hatta son gelen çin malları bile bundan daha iyi duruyo.....
Sürmekten çok cafelerin önünde park halinde bekleyecekse bence hiç düşünmeden alın
baya eğlenmiş
İngiliz atasözü, ben kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Çok şükür kazasız belasız test etmişler
ivmelenmesi iyi değince kahkaha atıyor ya orası çok iyidi ya Barkın abi incelemek istmediyse hiç bulaşmamak lazım
Gümüş Elbiseli Adammm...
1-Firenler tutmuyor,
2-Titreşim aşırı var,
3-Lastikler berbat,
4-İngiliz ama Çin,
5-Göstergeler marka ama bozuk,
6-Motor ısı göstergesi yok,
7-16 Hp,
8-Gidon turu çok kötü, Parmak kıran Megelli,
9-Fotojenik ama dandik.
10-Montaj kötü, işçilik kötü.
11-Ayna yok,
SONUÇ: Hiç bilmeyen adama kafe önüne koymaya tam KİTLEMELİK motor.
Altın Elbiseli Adamın videodaki rolü: Tşşşşşşşk geçmek.
Böyle 2 kişi daha iyi olmuş.
bumoto mu megelli mi kararsiz kaldim
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Sonunda çıkmış ama megelli tırt...
Titreşimden çişini tutamazsın dedi yaa
Daha ne olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)