Kendi Motorum Hakkında Bir Kaç Şey
Reklamlar
-
07 Ağustos 2013, 11:20
Reklamlar
-
07 Ağustos 2013, 11:27
-
07 Ağustos 2013, 11:30
tr_select adlı üyeden alıntı
Keşke motorun markasını yazsaymışsın. Modeli resimde yazıyor, şansen google yazmaya üşendim çok uykum var
Yavaşlama vs gibi bir sorun dedin. Motor kaç binde? subap ayarı yaptır hiç yapılmadıysa ve kilometre yüksek ise.
Hava filtresi hızı etkileyebilir-benzin etkileyebilir-yağ- bujiden emin olamadım şimdi
Biraz temiz olsaymış tadından yenmezmiş doğrusu. WD-40 ile güzelce yağla. Biraz yağsız kalmış solu sağı gibime geldi. Krom boyalar var ısıya dayanıklı. Egzozu boyuyabilirsin alt eklem kısmından. Belkide kir pas yüzünden öyle görünüyordur... Sonuç olarak teşekkürler konu için. Güzel güzel sürmek nasip etsin Allah.
Disklere wd-40 gelmesin. Frenler tutmuyor diye oturup ağlarsın sonra buna dikkat et. Eklem yerlerinide boya mis sonra
Teşekkür Ederim Marka Eklemeyi Unutmuşum Ekliyim Borelli Ledow Cmx 250'a Motoru Ehliyetim Yok Diye Kullanmamıştım 1 Yıl Kadar O zmn Bakımsız Kaldı Bu Aralar Bi Bozukluk Var Saglam Bir Bakıma Alıcam motoru
-
09 Ağustos 2013, 08:22
bu wd-40 mikalajda işe yararmı egzos cantlar fln ?
-
09 Ağustos 2013, 08:31
wd 40 candır.
(temizler yağlar ve silikon kaplar.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------
unutmadan ,parça sıkıntısı olmaz bu motorun
HeroWay
Bisan
Keeway
Borelli
hepsi aynı.
-
09 Ağustos 2013, 08:32
muhittinKaplan adlı üyeden alıntı
wd 40 candır.
(temizler yağlar ve silikon kaplar.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------
unutmadan ,parça sıkıntısı olmaz bu motorun
HeroWay
Bisan
Keeway
Borelli
hepsi aynı.
Peki Bunun Parçalarını Nerden Bulabilirim Çogu Yere Baktım Bulamadım
-
09 Ağustos 2013, 08:46
-
09 Ağustos 2013, 08:49
muhittinKaplan adlı üyeden alıntı
eyvallah saol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)