Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kendi Motorum Hakkında Bir Kaç Şey

REKLAM ALANI
    musty043 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr600f
    Merhaba Arkadaşlar Sizlere Elimden Geldiği Kadar Kendi Motorum Hakkında Bilgi Vericem Motor 250 cc V Motordur. Motorum Sıkıştırılmadan Açıldı Babam Tarafından Babamda Ztn Hız Dır Gür Sestir Sevmez Rahatlık Sever

250 cc V
    Uploaded with ImageShack.com

Bu Motor Yavaşdı İlk Aldıgımda Yani Kalkışları Millet Öbürkü Işıklara Varıyor Ben hala Yarıdayım Herneyse Bu Sorunu Şu Şekilde Çözdüm Yagı Boşalttım Debriyaj Kapagını Açtım Sıfır Debriyaj Ve Balata Aldım Orjinal Bunu Taktım Takarken 1 Saç 1 Balata Fazladan Koydum'ki İyi Kavrasın Sonra Kapattım Yagını Koydum Teste Çıkıcam 1.Viteste Kalktım Kalkışı Düzelmişti 2.Vitese Attıgımda İse Çok Şaşırdım Gaz Verince Birden Motorun Götü Attı Dedim Tamam Oldu Bunu Bu Şekilde Çözdük Egsoz Sesi'ne Gelelim Egsoz 2 Adet Görünüyor Ama Silindirden Çıkan Borular Tek Egsoz'da Buluşuyor Buda V Motor İçin Tuhaf Bir Ses Çıkartıyor Onuda Arkadaki Motor Silindirinden Çıkan Boruyu Üstteki Boş Olan Egsoz'a Taktım Şimdi Sesi Düzeldi Egsoz'u Açtırmıştım Bir Ara Başıma Çok Bela Geldi Bu Yüzden Mahalledeki Herkez Şikayetçi Mahalleye Girdimmi Motoru Stop Edip İttiriyordum Sonra Baktım Olmayacak Susturucuyu Geri Taktırdım Buda Egsoz

Gelelim Şimdi Rahatlığa Sürücü İçin Çok Rahat Ama Artçı İçin Aynı Söylenemez Dar Koltuk Ve Kısa Sisibar Yüzünden Bel Ve Kalçaları Agrıtıyor

Evet Hız Olarak Max 155 i 1 Seferlik Gördüm Ama 130 Rahat Yapıyor

Frenler Fena Sayılmaz Hele Ani Frende Alıştıysanız Çok Rahat Durabilirsiniz
    Ön Disk
    Arka Balata
    [hr]
    Yagmurun Altında Kalmaktan Çürüdü Ve Sonun'da Kırıldı Vitese Atamıyom

Dişlinin Girdigi Takozlara Bakarsanız Takozların Gidik Olduğunu Anlarsınız

Kazada Sol Aynam Kırıldı Kütükde Parçası Kaldı Sol Kütük Alcam Kısmetse

Evet Buda Ön Farın Arası Orjinalı Olmadıgı İçin Boşluk Kalıyor Oda Kazada Gitmişti

Lastiklerde Eskimiş Bu Arada Orjinal Lastikleri

[hr]
    Soldaki Kutu Boş Sagda Hava Filtresi Var

Bunlarda Yeni Aldıklarım

Ve Buda Ben

Uploaded with ImageShack.com Anlaşılmor Yüzüm Ama İdare Edin

Motor Güzel Parça Sıkıntısı Çekebilirsiniz Bazı Parçaları Bulunmuyor Ama Kolay Kolay Sorun Çıkarmıyor Bu Sorunlarıda Yagmur Altında Kalmaktan Ve Biraz Sert Kullanmaktan Çıkanlar İnş Yanlış Yere Açmamışımdır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Keşke motorun markasını yazsaymışsın. Modeli resimde yazıyor, şansen google yazmaya üşendim çok uykum var

Yavaşlama vs gibi bir sorun dedin. Motor kaç binde? subap ayarı yaptır hiç yapılmadıysa ve kilometre yüksek ise.
    Hava filtresi hızı etkileyebilir-benzin etkileyebilir-yağ- bujiden emin olamadım şimdi

Biraz temiz olsaymış tadından yenmezmiş doğrusu. WD-40 ile güzelce yağla. Biraz yağsız kalmış solu sağı gibime geldi. Krom boyalar var ısıya dayanıklı. Egzozu boyuyabilirsin alt eklem kısmından. Belkide kir pas yüzünden öyle görünüyordur... Sonuç olarak teşekkürler konu için. Güzel güzel sürmek nasip etsin Allah.

Disklere wd-40 gelmesin. Frenler tutmuyor diye oturup ağlarsın sonra buna dikkat et. Eklem yerlerinide boya mis sonra
    musty043 bunu beğendi.

Motosikleti
    Cbr600f
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke motorun markasını yazsaymışsın. Modeli resimde yazıyor, şansen google yazmaya üşendim çok uykum var

Yavaşlama vs gibi bir sorun dedin. Motor kaç binde? subap ayarı yaptır hiç yapılmadıysa ve kilometre yüksek ise.
    Hava filtresi hızı etkileyebilir-benzin etkileyebilir-yağ- bujiden emin olamadım şimdi

Biraz temiz olsaymış tadından yenmezmiş doğrusu. WD-40 ile güzelce yağla. Biraz yağsız kalmış solu sağı gibime geldi. Krom boyalar var ısıya dayanıklı. Egzozu boyuyabilirsin alt eklem kısmından. Belkide kir pas yüzünden öyle görünüyordur... Sonuç olarak teşekkürler konu için. Güzel güzel sürmek nasip etsin Allah.

Disklere wd-40 gelmesin. Frenler tutmuyor diye oturup ağlarsın sonra buna dikkat et. Eklem yerlerinide boya mis sonra
    Teşekkür Ederim Marka Eklemeyi Unutmuşum Ekliyim Borelli Ledow Cmx 250'a Motoru Ehliyetim Yok Diye Kullanmamıştım 1 Yıl Kadar O zmn Bakımsız Kaldı Bu Aralar Bi Bozukluk Var Saglam Bir Bakıma Alıcam motoru

Motosikleti
    Cbr600f
    bu wd-40 mikalajda işe yararmı egzos cantlar fln ?

muhittinKaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    wd 40 candır.
    (temizler yağlar ve silikon kaplar.)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------

unutmadan ,parça sıkıntısı olmaz bu motorun
    HeroWay
    Bisan
    Keeway
    Borelli
    hepsi aynı.
    musty043 bunu beğendi.

Motosikleti
    Cbr600f
    Alıntı muhittinKaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wd 40 candır.
    (temizler yağlar ve silikon kaplar.)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------

unutmadan ,parça sıkıntısı olmaz bu motorun
    HeroWay
    Bisan
    Keeway
    Borelli
    hepsi aynı.
    Peki Bunun Parçalarını Nerden Bulabilirim Çogu Yere Baktım Bulamadım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)