Ürün gayet iyi bence , diskte unutma söz konusu değil çünkü üstüne oturunca ötmeye başlıyor.
Ürün gayet iyi bence , diskte unutma söz konusu değil çünkü üstüne oturunca ötmeye başlıyor.
mevzu kilidi bilmiyorum da elimde bir tane abus 8077 var.
benim motora uymuyor.
tek anahtarı ve kendisi var.
üşenip sahibindene atmadım henüz.
talibi var ise 400 tl den veririm.
alakadar olan özel mesaj atabilir.
konuyu okuyunca aklıma geldi yazdım.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Aliexpressten sipariş ettiğim alarmlı disk kilidi bugün geldi. 110db alarm var, yedek batarya kiti ve hatırlatıcı kablosu da ambalajında çıktı. Malzeme kalitesi de beklediğimden iyi, tavsiye isteyen varsa link gönderebilirim. Fiyatı 20USD, MTS ile yaklaşık aynı fiyat ama çok daha kaliteli, anahtarı yuvarlak değil.
http://www.motomax.com.tr/securage-a...kilidi-pmu3214
şu ürünü kullananların yorumunu alabilir miyim?
MTS kilidi 1.5 senedir kullanıyorum.
Alet fazla hassas. Yağmurda, rüzgarda, üstüne kedi çıkınca ötüyor. Alarm açıp kapama tuşu olsa iyi olurdu. 1 senede 2 set pil bitti, artık alarmsız kullanıyorum.
Yağmura da çok dayanıklı değil. İlk set piller ıslanıp bozulmuştu.
Bir kere de pillere giden ince kabloları kopmuş, lehimledim düzeldi.
Birkaç saatlik park edeceğim zaman sele altından çıkarıp takıyorum.
Gece park edeceksem de zincir kilit ile destekliyorum.
Kullanım olarak gayet iyi ancak hırsıza karşı hiç güvenilir değil. Sökülüp atılması saniyeler alıyor. Bu konuda abus en iyisi. Benim motorumun zinciri falan kırıldı kurtaran abus disk kilidi oldu. Kırmaya çalışırken fren diskini bile yamultmuşlar ama yine de sökememişler.
Bu disk kilitlerinde hırsız tekerleği sökme yoluna gidebilir mi? Ön yada arka tekerleri sökmek ne kadar vakitlerini alır bu şerefsizlerin ?
Dandik bir ürün. Hiç yoktan iyidir ancak imkan varsa kaliteli bir disk kilidi bakılmalı.
Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle hem forumda yeniyim hem de motosiklet dünyasında yeniyim.
Motor almadan önce eğitim ve ekipmanları alma kararı aldım. Bütçem bunları tamamladıktan sonra kalan olacak.
İstediğim motor XMAX 250 ABS yada XMAX 400 ABS hatta bütçem yeterse MOMO Design olanlarından.
MTS Kilidi her motor diskine uymuyor anladığım kadarıyla.
Bu kilidi XMAX 250 veya 400 de deneyen var mı?
Paylaşımla için şimdiden teşekkürler.
bizim arkadaşla aynı marka disk kilidi var rengide aynı
yanlışlıkla onun kilidi taktım motora
onun anahtarı motorun üstünde kaldı
nasıl açıcam bunu şimdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)