http://www.izlesene.com/video/subaru-brzye-karsi-honda-cbr600rr/6954590
http://www.izlesene.com/video/subaru-brzye-karsi-honda-cbr600rr/6954590
Aynen bakıyorum.
yine cok kisa alelacele cekilmis bir video.. yine de elinize sağlık
Ortada bir kıyaslama, kapışma göremedim fakat yinede eline sağlık.
teşekkürler.
bence güzel olmuş
Güzel bölüm, çok teşekkürler
Ek bilgi, Subaru BRZ ile Toyota GT86 aslında aynı araç. Toyota'nın reklamları daha çok.
Emek verilmiş Güzel çalışma. Teşekkürederim.
Karşılaşma başlığına ile içerik beklentileri karşılayamamış )
Biz zaten genelde motosiklet.net'in beklentilerini karşılayamayacağımız fark ettik artık.
Slmlr
Brkn
xj6 benim beklentim bu arada...hala karşılanmadı beklentim
Bir yarış gibi tanıtılsa da zaten 600rr'ın brz'ye ne kadar karşı koyabileceği muamma. Hiç SS sürmedim ama Aprilia RSV4, Lamborghini LP570-4 Superleggera'ya karşı yenildiğinde arabaların hafif virajlar hariç her konuda motorlardan daha iyi gittiği belirtiliyordu. Belki 1000rr bşr fark yaratırdı. Tahmin tabii bunlar hep. Belli bir birikimle konuşmuyorum.
Bence bir yarış videosunun olabileceğinden çok daha güzel olmuş bu video. CBR600RR ve Subaru BRZ güzelce tanıtılmış, eğlenceli çekimler eşliğinde.
Barkın Abi de artık söylenenleri çok ciddiye almamaya başlamış neyse ki Çok fazla gönderme de yoktu.
Abi valla çok seviyorum videolarını falan ama TE449'dan beri bir asabiyet bir gönderme havası vardı sürekli. O sevimli Barkın Abi değildin hani oralarda.
Gerçekten şu videoda sevindim yani böyle olmadığına Nacizane bir fikrimdir.
Kendi adıma ve benimle aynı düşünceyi paylaşan varsa o arkadaşlar adına teşekkür ederim.
Heil Spellcheck
Hacım biz aynı kareye sığsınlar diye motorla yavaş, arabayla tam gaz gittik.
Düzlükte, viraj ortası ve çıkışında falan arabanın yetişmesine normalde imkan olmuyordu.
Sabah çekimlerinden sonra baktık ki, ikisi bir karede neredeyse hiç yok, tempoyu değiştirdik, ben hep 1. ve 2. viteste gittim. Birkan da tapa gaz gidince, beraber dolanma imkanı oldu. Yoksa bir pistte birbirinden alakasız 2 araç olacaktık. Çekimlerde de ya tek araba ya da tek motor olacaktı.
Şartlar; TE449'u çektiğim arkadaşla yeni başlamış sayılırız. Ekipte çok eksik vardı.
Eğer kamera arkasındaki ekip, beni delirtirse sunum ona göre oluyor. Şov Xıçıyor. Fakat prodüksiyonda bunu anlamak istemeyenlere çok rastlıyoruz.
Ayrıca bu Subaru-Honda sunumunu, pistte bütün gün gazladıktan sonra yapınca, laf edecek mecalimiz kalmadı. Pamuk gibi olmuştuk (Ki bizim takımın - Frido ve Ege - yaka mikrofonlarını unutmuş olmalarına rağmen).
Çoğunlukla hiç bir şey dışardan gözüktüğü gibi olmuyor.
Slmlr,
Brkn
Barkın abi çok gergin gördüm seni
Elinize emeğinize sağlık.Eleştiri ve eksiklikler olduğunu söylesenizde her yeni videonuzda çocuk gibi sevinen ben dahil bir çok tutkunun olduğu aşikar.Videoların devamını arayı soğutmadan beklemekteyiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)