Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
yalnız bizim barkın reise dümbeleğin biri kahve makinesinin yanında laf sokmuş galiba, çok içerlemiş
yık de yıkalım reis!
Benim anlamadığım birşey var yeri geldiğinde motoru yaşam tarzıdır efendim aldığın zevk hiçbirşeyle ölçülmez diyor ahali ama bi başlık açıldığı zaman ilk muhabbet fiyatı oluyor. Fiyat öğrenildikten sonrada ilk başlarda ağzının suyu aktığı motora verip veriştirmeye başlıyor. Hani bu zevk hiçbirşeyle ölçülmezdi, imkanı olan arkadaşlar alsın kimseyi iplemedem çatır çatır kulansın aşın artık bu muhabbetleri. İnsanların alın teriyle kazandığı parayı ağzınızla harcamaktan ve harcadığı yerlere verip veriştirmekten vazgeçin artık. Durumum şahane bi insan değilim Allah'a şükür kendimi döndürüyorum fakat motor mevzuusunda en son konuşacağım şey paradır şahsen. Çünkü ne olursa olsun sevdiğim bir motora bindiğim zaman bunun hazzıi zevki parayla ölçülmüyor. Tabiiki pahalıysa pahalı vergi giydiriyosa giydiriyor bunlarıda söylemekten vazgeçmem ama bunlar bir motorun hoş olmadığını gösteren şeyler değil tam tersine ülkemizin ayıbı.
Kısmet olursada bu yılın sonunda Türkiye'de olacağı söylendi Göktürk'teki KTM söyledi banada ben onların dediklerini iletiyorum.
bu sabah spormoto ile görüştüm.TEMMUZ ayı içerisinde satışa sunulacağını ve fiyatının 7000-7250 EURO olacağını söylediler...
integra mı satabilirsem alıcam inşallah
Çok Ufak be usta Bizim 125lik Commuterler kadar
125 duke dan sonra suzuki Gsr600e geçiş düşünüyordum Taaki bunu görene kadar :D
2 sene daha dişimizi sıkarız alırız :D sabır bende bol:D ama motor harbiden süper ya tam istediğim şey 125 duke küçük gelmeye başladı 200 dede aynı sorunu yaşarım biliyorum 690 abartı kaçar 390 tam kıvamında
Ne oldu bu alet, geldimi gelecekmi fiyatı ne alemde olacak net bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Spormoto belki bir kez olsun hepimizi utandırır, "Dünya ile aynı anda aynı fiyata" der diye bir ümit
Daha kuş pisletmemiş NC700S fiyatına da (~16000 TL) satmaya kalkışmayacaklarına göre, bi sürpriz çıkamazmı buradan, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Dışarda sanırım $6495=12.400 TL
Fiyatmış,nc miş,xj miş yok 2005 fazermiş,amanda 1853 model racingmiş,atatürkün silah arkadaşı r1 miş dinlemedim gittim aldım
Bazi gerizekalilar "lan o paraya r1 alirdin" diyorlar ama istedigim r1 r6 zx10 degil. Zaten yillardir "garantisiz motora binmeme" karari almişim, 10 yaşinda milletin turşsuyla işim olmaz. Drz400 al diyende oldu lakin yine dinlemedim.
Arkadaşlar,eger duke390 i caniniz cekiyorsa sizde benim gibi yapin ve kimseyi dinlemeyin gidin alin. Varsin 3-5 fazla olsun ama istedigim olsun.
Gelelim sonrasina,uzerinde metzeler sportec m5 lastik var, viraji fln super ama gaz acinca fena sariyor.. abs sistemi dehşet, gazla cok oynamamak lazim arkayi salmasa kafayi kaldiriyor. Sanirim depo cok ufak hemen benzin bitiyor,vites araliklari kisa,ust devirlerde mermi, boyu cok kucuk ve hafif.. simdilik memnunum bakalim zaten 2 gun oldu alali toplasan 300 km fln yaptim
hocam hayırlı ugurlu olsun. cok merak ettıgım bır motor. burda bundan cok kullanan yok galıba bende bılgı amaclı bır konu actım ama kalkıpta bır kullanıcıdan artısı eksısı yonunden bı yorum alamadım hazır sızın gıbı bır kullanıcı yakalamısken su aracı ıyıcene bı bıze anlatta neymıs bılelım özellıkle tuketım degerlerını paylasırsan sevınırım cunku bende alıcam galıba. ayrıca duke 390 kullanıcıları dıye baslık yok
Ben 5.1 litre yaktirdim, biraz agresif kullaniyorum birde isinmadan hareket etmiyorum dolayisi ile kişin oldugu yerde calismasi da ortalamayi arttiriyor. Kullandikca yeni yorumlar yazmaya devam edecegim. Merak ettiginiz herseyi sorabilirsiniz elimden geldigince yanitlamaya calisirim
cok tesekur ederım hocam uzun yol yorarmı onu merak edıyorum son hız nasıl stabıl rahat ettıren hız aralıgı nedır (uzun yolda ) artcı konforu nasıl, bakım ucretlerı yuksekmı v.s bıde sıfırmı aldınız veya 2. elmı kaca aldınız . kullandıkca ızlenımlerınız zaten paylasırsınız cok faydalı olur benım ıcın .
Uzun yolda 140 km den sonra ruzgar cok rahatsiz ediyor(nakedlarda genel sorun) daha artci almadim, 160 km ye kadar ciktim ama hava cok soguktu ve ruzgar beni motorun ustunden almak istiyordu diye daha fazla zorlayamadim öne bi cam almak gerekli. Bence ideal hizi 120-130 arasi. Bu hizlarda hem atik,hem az yakiyor hemde ruzgar adami delmiyor. Ben 2. El aldim 15.500 tl ye 5.000 km de servis bakimli,elcik korumali.
Öne bi cam takarsan uzun yolda yoracagini sanmam. Ben bayrampasadan golcuge geldim soguk harici sıkıntım olmadı.
hayırlı olsun. bencede oncamı hemen taktırın ıhmal etmeyın goguse vuran ruzgar tehlıkelı.
Hayırlı olsun
uzun yol o motorla olum. Ama yazın tadı farklı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)