Yeni çıktı:
http://www.izlesene.com/video/honda-nc-700s/6930889
Slmlr
Brkn
Yeni çıktı:
http://www.izlesene.com/video/honda-nc-700s/6930889
Slmlr
Brkn
Vaaay heyecanla açıyorum
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
Agzina , diline, ellerine, ekibine saglik Barkin reiz. Yanina birde xj6n incelemesi olsa daha bir nefis olur. :D
Vay işte benim favorim bu
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Çok güzel olmuş abi zaten senin anlatıma hastayım elinize sağlık küçük emrah ta video ya hava katmış
Yeni video yeni heyecan
Yahu izleyemiyorum Sabah sabah olacak işmi, ey internet!
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
motorunu veren arkadaşa da size de teşekkürler elinize sağlık.
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
süper video olmuş yine eline sağlık barkın abi asfaltlarımız çok kaliteli :D
reşit in motoru.. video çekildiği zaman söylemişti reşit aradan baya zaman geçti...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aynen izliyorum Şimdiden elinize sağlık.
250cc karşılaştırması çıktı mıydı bu arada? Aradım bulamadım.
Servis sinyalin birine 300 mü demiişşşş yok artık. 700x incelemeside bekliyoz .
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Oy oy oy beklediğimiz test :D
En sevdigim, ya da bu tarz videolarda en cok aradigim seylerden biri, on amortisorlerin 120-130 gibi hizlardan sonra uzun virajlarda gezinmesi tespitiniz, yani bu aletin viraj performansi belli bir hizin uzerinde bizi uzebilir, sinirlari bilin ona gore kullanin cikarimini ogrenmek. Ben kullansam muhtemelen ne guzel iste viraja girdim gidiyor, bana yeter derdim, ama cok daha iyilerini kullanan birisi kullandigi zaman, eksiklerini daha rahat goruyor. On bagaj, az yakit tuketimi tarzi bilgiler, internette, bu sitede, heryer de kolaylikla bulabileceginiz bilgiler, zaten benim anladigim kadariyla Barkin da bu tarz bilgileri sadece soyleyip gecti, yani bunlarin uzerinde cok durmadi.
AEA nin videolarinda her zaman surus izlenimlerine odaklanirim, onun disinda su kadar beygir bu kadar gidiyor beni cok ilgilendirmiyor, yarin birgun inceledigi herhangi bir motoru alacak olursam zaten onu didik didik eder herseyini ogrenirim, benim icin onemli olan, frenler nasil, viraji nasil, gidisi nasil, gaz tepkisi nasil gibi sorular. Bunlari ben de az cok binince anlarim belki ama tecrubeli birinin test etmesi ile benim test etmem arasinda daglar kadar fark var, ilk elden biliyorum
Ah bir de su 250lik testinde motorlari sen de yorumlasaydin tam super olacakti Yeni testleri dortgozle bekliyorum, elinize saglik.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Laterna'ya çok güldüm
Abi eline koluna emeğinize sağlık ekipce..
ANGARAJ
eline sağlık barkın ağabey
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Malum rakamlar zaten uçuk, vergi diliminde sekteye uğramasıda cabası. Barkın abinin yorumlamasıyla, nc700 serilerini almayı düşünenlerin fikrini değiştirir kanaatindeyim.
Bu ne yahu , radyatör 1.000 lira.Ufacık sinyal 300 lira.Honda da sapıttı valla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)