siteyimi çökerttik ne oldu videoya ulaşamıyorum
siteyimi çökerttik ne oldu videoya ulaşamıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
VİDEO AÇILMIYOR
Fazla bekletildik ama beklediğimize değmiş
Güzel video olmuş elinize sağlık
Karşılaştırmalar güzel ama testte Bumoto Calibrenin olmaması garip geldi bana keşke oda olsaydı...
Dandik motor yoktur. Bakımsız motor vardır.
Karşılaştırma baya güzel olmuş.Ancak herkes Daelim'e yüklenmiş.Diğerlerinden ucuz bir motor ve bu tarz eksikliklerinin olması bence gayet normal.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Güzel olmuş ama herkes yorumları sizden bekliyordu barkın bey. Bide bence de daelime çok yüklenilmiş.
O değilde üstad'ın bir fiyat/performans değerlendirmesini beklemedim değil.. Gene de yorumları kullanıcılara yaptırmak çok isabetli olmuş.. Bu sayede aşağıya "reklam kokan hareketler" yazacak olan provakatörlerin önü alınmış olundu Tebrikler...
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Daha iyi karşılaştırma yapılamazdı. Hemen altyazılısını yapıp Yabancılara satalım : )
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Süper karşılaştırma olmuş. Herkes her bir motor için yorum yapmış, değerlendirmiş. Yine olması gerektiği gibi olmuş. Barkın abiye ve ekibindeki arkadaşlara çok teşekkürler.
El sallayın lan :D
Daelime haddıdenden fazla yüklenmişler..Anlamadım ben birsey..Marka yanlıları gördüm sadece..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ellerineze sağlık çok beğendim özellikle delik dondan çıkma işini(audi a3) tam yerinde söylemişsiniz
çok deneysel bir çalışma olmuş, çok gavur videosu seyrettim bu tip bir işe rastlamadım.
bir de çocukların elinde kalem kağıt falan vardı, dedim herhalde yol tutuş, fren, tip, güç, kalite, ses, ekipman vs gibi özelliklere göre puanlayacaklar. her özelliğin belli bir ağırlığı olacak. Ona göre mesela 5 üzerinden duke 4,65 aldı; kawa 4,70 aldı gibi bir puanlama hesaplanacak. sonra da sıralama oluşacak.
böyle bir iş olsaydı (yani herkesin sürerek yaptığı bir puanlama, ardından sıralama) daha sansasyonel bir video olurdu; rekor kırardı.
Barkın Abi ellerine sağlık çok beğendim bekliyordumda
Hos bir video olmus ama beklentim konusunda dag fare dogurdu diyebilirim.
Dogru duzgun motorlari bile goremedik. Su aletleri yanyana koysaydiniz. Sira sira oturus pozisyonlari, gosterge paneli, vites gecislerini bizlere de gostererek inceleseydiniz... Ayrica sahiplerinin yorumlarindan ziyade "bir bilenin" yorumunuda duymak isterdik. videoyu izlemeden once zaten naked olarak inazuma, racing olarak cbr&ninja ikilisinin onde oldugu zaten belli. Ama Ktm duke konusunda en azindan inazuma ile karsilastirmali daha detayli inceleme isterdik.
Ozetle : Suya sabuna dokunmamissin Barkin Hocam, ama eline saglik hos bir video olmus.
hyo kardeşliği nediosunuz bizim motora firenlere hissiz diolar rahatsız diolar direksiyonu döndürememiş dukeci kız e racedireksiyonu bu kadar döner zaten bizimkinide vurmuşlar biraz
güzel kıyaslama olmuş bence genelde de mantıklı açıklamalar olmuş, biraz kendi motorunu övme var elbette herkes kendi malını över.
hyosung yol tutuşu manevra zayıflığı şaşırttı beni
inazuma nın rahatlığı ve aldığı övgüler baya yukarı taşımış kötü diyen yok
tarz olarak inazuma ve ninja kendi kulvarlarında başı çekmiş, cbr da kötülenmemiş
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Böyle bir ortamı yaratmak takdire şayan
Ayrıca arada program yapımcısı olmasa millet birbirine dalacak kıvama gelmiş sonlarda
Herkesin sonuncu dediği daelim fiyatta en yakın rakbinden 1500 tl ucuz. Bu da bu segmentte oldukça aranan bir özellik değilmiydi?
Seçenek bolluğu iyidir kullanıcıya yarar...
Barkın Abi'yi lafta değil yürekten kutluyorum böyle kısıtlı imkanlarla çabalayıp bize birşeyler sunduğu için
Keşke en az bir yarım saat olsaydı video ama büyük ihtimal daha fazla çekim yapmak için zamanları yada imkanları yoktu o bakımdan beklentilerimin altında kalsa da başarılı video olmuş.Motosikletlerin teknik özellikleri ve görsel karşılaştırmaları daha uzun tutulabilirdi ve de Barkın Abi olaya uzman yorumlarıyla daha çok müdeahil olabilirdi fakat sonlara doğru ortalık baya karışmış :D O yüzden sessiz kalmayı tercih etmiş sanırım.
Sürpriz yok forumda neyse o çıkmış.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)