herkes bu 250 cc karşılaştırma videosunu bekliyormuş.
There are currently 172 users browsing this thread. (33 members and 139 guests)
herkes bu 250 cc karşılaştırma videosunu bekliyormuş.
There are currently 172 users browsing this thread. (33 members and 139 guests)
o daelimciye üzüldüm ben ya herkes giydirmiş. aslında etkinlik olarak güzel herkes farklı motorlarar biniyor üstünde görüyor nedir? ne değildir?. Inzumayı merak ettim doğrusu
250cc Karşılaştırması'nda farklı sürücülerin aynı motorlar hakkında, değişen beklentileriyle, ne kadar farklı yorumu olabileceğini gördük.
Slmlr
Brkn
evet enduro ve sm segmenti den arkadaşın dedği gibi klx 250 wr 250 ve mondial xtreme 250 segmentlerinide görmek istiyoruz
Yorumların çoğu kendi motorunu övme olmuş tarafsız yorum çok nadirdi. Lakin şöyle birşeyde var adamlar kendi motorlarını beğenmiş ki onu almış bu durumda diğer motorlar için çokda artı birşey diyemiyezler, birde daelimi kullanan arkadaş vallahi beni acaip güldürdün
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Şu an 302 kullanıcı var. (37 üye ve 265 konuk)
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
9800 kalacaktı inazuma şimdi . ben alamasamda 250 nin canına okuyacaktı. ilerde biz de 2 nci elini alırdık tüh .
çok güzel olmuş motorunu veren , emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.4
Petrol bitmesin!
duke şekil , cbr mantık...gerisi boş...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Ben Barkın Abinin yorumlarını çok merak ediyordum, o yüzden biraz hayal kırıklığı yaşadım. Yine de emeğe saygı diyelim.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
videoyu yüz kere ileri geri yapacağım için, izlemeden indirmeye koyuldum
insin bakalım.
Barkın abi, adamın dibisin
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Abi çok güzel ellerinize sağlık. Fakat Racing Ve Naked kullanıcıları olarak da ayrı ayrı olarak tarzlar arasında bir kaç yorum daha alabilsek daha iyi olurdu. Naked'i seven birine Racing'i ne kadar beğendirebilirsin mechul bence.
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
tarafsız olarak sızden daha çok yorum beklerdık barkın bey. emegı gecenlere tşkler
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Supersport motosikletlerin rahatsız oturuş pozisyonundan inazuma ya geçenlerin rahat demesi gayet normal. Bunlar göz önünde bulundurulmalı
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
yorumları için kullanıcılara, organizasyon için Barkın Bayoğlu ve ekibine... emeği geçen herkese teşekkürler, lakin video sonunda Barkın Bayoğlu çıkıp kendi fikirlerini ilave edecek diye bekledim bekledim... çıkmadı :(
Ninja
ninjacıya hasta oldum
herif bu kadar apaçi olmaz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Barkın abi keşke sende kısa yorumlar yapsaydın hepsi hakkında.
Barkın abi en iyisini yaptı.Yaptığı testlerde ''yok test ettiğin motor arızalı'' falan deniyordu.Emeğinize sağlık.
HONDA
Malesef benim eski motoruma biniyor.. Çok korkmustum bu zamana kadar basına birşey gelecek diye neyse ki birşey olmadı elemana.. Ama motorumun hali içler acısıymış onu testte Hyo yada CBR kullanan arkadas soylemişti bana :(
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)