Herkese teşekkürler.
Bakalım bir sonraki projelerde neler bulacaksınız.
Hah bir de bizim videoları asla beğenmeyen ekip var ya...Altın Elbiseli Adam'daki bütün prodüksiyon personeli, sizin yazılara/yorumlara hasta.
Böyle her şeyi bilenlere (neredeyse tamamı yanlış bilgi de olsa), klavye başındaki uzmanlara (nasıl olunuyorsa?) falan bayılıyoruz.
Slmlr,
Brkn
teşekkürler
Şimdi bazısının çok çok beğenildiği yönlerini ortak ağızdanmışçasına tüm arkadaşlardan duymak gayet güven verici Testte emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim
__ Kendimce fiyat gözetmeksizin 250cc motosiklet arayışında olan biri gözüyle bakmaya çalışıp, tüm arkadaşlarımızın şikayet %desini baz aldım Kendi motosikletine yapılan yorumlarıda yok saydım (sebebi videoda açık )
* Konforundan şikayet edilmeyen.
* Rüzgar yemekten şikayet edilmeyen.
* Gaz tepkilerinden şikayet edilmeyen.
* Frenlemesinden şikayet edilmeyen.
* Viraj kabiliyetinden şikayet edilmeyen.
* Amortisor, yol tutuştan şikayet edilmeyen.
* Göstergelerden şikayet edilmeyen.
... ... ve listedeki diğer her kalemden HİÇ şikayet duymadığım, bukadar arkadaşımızın testinden %100 ile geçen bir tek motosiklet var HONDA CBR 250.
__ Rüzgar yesemde olur, tipini ben beğeneyim yeter, konforlu olsunda ne olursa olsun, her gaz açışımda tekere gelecekmiş hissi uyandırsın... gibi özel arayışların en az şikayet alanları da Duke ve Inazuma.
Amatörlüğümden yanlış anladığım, kaçırdığım, atladığım biyer varsa aydınlatınız arkadaşlar
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Güzel video olmuş teşekkürler. Diğer test edilmemiş motorlarla Devamını bekliyoruz ...
http://www.flashokey.com
Öncelikle böyle bir video çekildiği için teşekkürler Barkın abi.Biraz inanalarla uğraşmaktan tam istediğinizi yansıtamamışınız gibi geldi bana keza çekimler ve kurgu beklentimin altındaydı.Video sonuna kadar Barkın abinin motorlar hakkında genel bir yorumunu bekledim onun dışında 2-3 kişinin iyi dediği güzel anlamı taşıyor gibi videoda.
KTM duke 200 11600 tl
ninja 250 11600 tl
suzuki inazuma10948 tl
hyosung 10600 tl
SYM wolf 250 10250 tl
daelim 250 8500 tl
daelimden artan parayla bir motor daha alınabilir ne kadar para o kadar köfte
Abi hani biz marjinaldik:D videoyu izleyince ufkum 8 kat açıldı yemin ediyorum. ne karsılastırdılar abi 15 dk boyunca inanarak bekledim beyhude beklemişim.
brkn abi brkn yoğun istek üzerine çektiğin bu videoyu 2 dk şuraya girip videonun sonuna koymadığın son sön kısmını paylaş
brkn duy bizi brkn
gerçi durum aşikar
dealim ve hyosung 3.kürsüsü
sym ile ninja 2.lik kürsüsü
ktmve inazuma 1.lik kürsüsün de.
'Rüzgar koruması hemen hiçbirinde yoktu'
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
inazuma arkasına sağlam bir rüzgar almış gibi geldi
belki bugün
Son saniyede yine bizi güldürdün abi teşekkürler herkese..."El sallayın El sallayın lan "
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
yaw izledikçe gülesim geliyor ama on numara olmuş bence, benim favorim daelim
-Daelimi kullanın kardeşimize çok yüklendiler ama olsun kardeşim sen üzme kendini motorundan soğuma iyi motor senin iyi
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
''Bak gördün mü gidon dönmüyormuş sen onu süremezsin demiştim sana '' diyen bir arkadaşın önerisini tasdiklemek için gereken videodur bu belki.Yada bahsedilen diğer caydırıcı veya belirleyici farklılıkların tarza has olmasından ziyade ayrıcalıklı olarak seçimi yapacak kişi için doğrudan önemli olmasıyla alakalı olabilr.Bu kadar kasmamak lazım.Sürücü görüşlerinden oluşturulmuş bir video.Farklı beklentilere girenler için yine saldırı podyumu.Yakında olmayan video paylaşımlarının altına boş yorum atarsınız.
Çokda iyi olmuş video.Motosiklet almak mantıktan çok gönül işidir sonuçta.Bir motosikleti seviyorsanız eksiklikleriyle de severiz çünkü o motor bizimdir ve bizim olan en iyisidir.Hazırlayanların ellerine sağlık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)