Altın Elbiseli Adam: 250cc Karşılaştırma
Reklamlar
-
02 Temmuz 2013, 00:22
KTM almama neden olan videolardan biri. Naked istiyordum, param vardı, inazumayı dışından beğenmedim, bu video'yu izledim duke aldım. kTm duy da Barkın bey'e biraz daha destek ol. Sayesinde 1 motor sattınız.
Reklamlar
-
02 Temmuz 2013, 22:49
Bu arada gösterge konusunda KTM nasıl açık ara en çok sevilen olmamış onu anlamadım. Diğer tüm motorları görmedim ama bu kadar detaylı yol bilgisayarı olan bu cc'lerde motor pek yok diye biliyorum. Ortalama yakıt tüketimi, ortalama hız, yola çıktığınız andan itibaren geçen süre, kalan yakıt, toplam km, bir iki tane sıfırlayabileceğiniz km, servise ne kadar km kaldığı, saat, yağ basınç uyarısı, vitesler, kendinizin ayarlayabildiği maksimum devir uyarı lambası, alttan ışıklandırılmış gösterge paneli... unuttuğum bir şeyler kesin vardır.
şaşırdım açıkçası...
-
02 Temmuz 2013, 23:05
ayhan.s adlı üyeden alıntı
Bu arada gösterge konusunda KTM nasıl açık ara en çok sevilen olmamış onu anlamadım. Diğer tüm motorları görmedim ama bu kadar detaylı yol bilgisayarı olan bu cc'lerde motor pek yok diye biliyorum. Ortalama yakıt tüketimi, ortalama hız, yola çıktığınız andan itibaren geçen süre, kalan yakıt, toplam km, bir iki tane sıfırlayabileceğiniz km, servise ne kadar km kaldığı, saat, yağ basınç uyarısı, vitesler, kendinizin ayarlayabildiği maksimum devir uyarı lambası, alttan ışıklandırılmış gösterge paneli... unuttuğum bir şeyler kesin vardır.
şaşırdım açıkçası...
dur bi yav duke aldırcaksın bana dukeyi övüp durmayın.şuan planımda arabayı değiştirmek var.gaza getirmeyin beni az kaldı motoru satıp duke aldırcaksınız
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
02 Temmuz 2013, 23:43
-
02 Temmuz 2013, 23:53
Ben bir şey demedim Kadir bey valla. Benim yorumlarıma çok takılmayın çünkü ben motor kullanıcısı değilim araba kullanıcısıyım. Daha motor üzerindeki kilometrem 500 oldu
Hayır sadece Duke'un değil toplam motor tecrübem bu kadar. Ama göstergesi konusu dediğim gibi. Hiç bir motorda görmedim böyle bir olay, eminim yüksek CC'lerde vardır. Tabii bir de 2013'lerdeki ABS olayı var. Ne kadar gerekli olduğu tartışmasına girmem ama adamlar koymuş işte
fazla ayrıntı beni çeker ama alırsam eğer 200 değilse aklımda ktm 390 mı ne gelcek o var
alıp üzün süre kullanırım gözümde hiç 600 cc racing motorlar yok
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
02 Temmuz 2013, 23:56
şaşırdım açıkçası...
Sanırım siz yanlış anladınız özellikleri değilde tasarımdan bahsedilmiştir. Bana da çok itici geliyor bu yeni nesil göstergeler. En azından bir tane kadran olmalı gazı açınca oynamalı bir ibre Her bindiğimde gözüm arıyor göstergede bir sürü ıvır zıvır yazıyor ama bir eksik var gibi..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
02 Temmuz 2013, 23:59
buberk adlı üyeden alıntı
Sanırım siz yanlış anladınız özellikleri değilde tasarımdan bahsedilmiştir. Bana da çok itici geliyor bu yeni nesil göstergeler. En azından bir tane kadran olmalı gazı açınca oynamalı bir ibre
Her bindiğimde gözüm arıyor göstergede bir sürü ıvır zıvır yazıyor ama bir eksik var gibi..
ne olursa olsun isterse altınla yazsınlar farketmez ama illaki devir göstergesi analog olmalı
-
03 Temmuz 2013, 12:18
buberk adlı üyeden alıntı
Sanırım siz yanlış anladınız özellikleri değilde tasarımdan bahsedilmiştir. Bana da çok itici geliyor bu yeni nesil göstergeler. En azından bir tane kadran olmalı gazı açınca oynamalı bir ibre
Her bindiğimde gözüm arıyor göstergede bir sürü ıvır zıvır yazıyor ama bir eksik var gibi..
Göstergelerin tasarımıysa yanlış anlamışım evet. Ama sürücülerden biri "vites göstergesi yok KTM' de diyince sanırım kafam oraya gitti.
-
23 Temmuz 2013, 18:28
Herkesin emeğine sağlık eline sağlık
-
11 Ağustos 2013, 23:14
İNAZUMA
-
Bir de 250 cc scooterları karşılaştırsalar
-
Hyosung en ve ninja en iyi Karizma duranlarıydı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)