Eline sağlık güzel bir test olmuş. İzleme sırasın da eşşek burger dikkati mi çekmedi değil .
Önce emniyet, sonra hareket...
Fridolin Marti'ye fırçalar yaradı galiba
Güzel video olmuş ama biraz kısa gibi 5dk su gibi geldi geçti.. haa buldunda şeylisini arama derseniz anlarım
yamahaya bak piyano mu üretiyormus.. buldukları krankta baya iyimiş.. elinize saglık kısa olmus ama biraz.. acelesimi vardı acaba ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Gerçekten güzel olmuş elinize sağlık
Ama benim favorim hala RN19 modeli (Kırmızı)
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Hayır.. Hayıır. Hayırr...... süper olmuş
çok kısa : frenlerden süspansiyondan azcık bahsetseydik iyidi .
ADV 1190 da geleydi iyiydi ya :-/ Fridolin beyi yolda görürsem direk "bah yiğenim" lerle dolu bi konuşucam yaşıma başıma bakmadan
Heil Spellcheck
Abi ailecek severek takip ediyoruz
Ellerine sağlık
Imza mi?? Nereye Atayım
test güzel olmuş elinize sağlık
o değilde benim motorun 4 katı yakıtı var ama 4 kat daha hızlı gitmiyor yani yakıtın hakkını vermiyor benim motor bundan iyi
emeğinize sağlık, harika.
Videonun ilk 2 dakikası zaten başlangıç bölümü geriye de pek bir şey kalmamış. Çok çok kısa olmuş. Fridolin render da saniye başı ücret falan mı alıyor acaba? Süspansiyonlar, frenler, çekiş kontrol yada farklı kısımlardan hiç bahsedilmemiş.
Özel efektler iyi, fakat tanıtım yetersiz. Fazla söze gerek yok gidin alın mesajını aldım videodan
kısa ve öz olmuş :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Ben beğendim ama
Reklam gibi olmuş çekimler.
Süre 5 dakika izle ve hayranlık artsın, kısa ve öz övgü akılda kalsın gibi...
gerçi şuan internetten izlediğimiz için full reklam olsaydı bile sorun olmaz, biz tv de yayınlanıyormuş aynı zamanda gibi bakıyoruz hep
yok kenarı kameralrından daha fazla görüntü(hareketli kameraya göre daha zahmetsiz) alınabilirdi bu özel renk kombinasyonlu motosiklet için. Ve sürüş hakkında biraz daha fazla ipicu verilseymiş tamamlanırmış video
r1 in yeni sesini beğenen pek olmamış ama bence sesi süper.Böyle hırlayan makinalar hep çok hoşuma gitmiştir.Bu arada Barkın abi ve ekibinin ellerine sağlık. Birde aklım bir şeye takıldı.Tamam bende pek Türk dil kurallarına uymuyorum ama neden brkn slmlr ?
Sür gari
Süpersin Barkın abi devamını merakla bekliyoruz.
Silindirler arası ateşlemede boşluk olduğu için lastik tutunacak vakit buluyor vay bee.. Hani tcs vardı nerde o gördüğümüzde korkacağımız büyüklükteki kaliperler..geniş kasa çapraz krank bitti..10 dk olması lazımdı diye düşünüyorum..Cbf 150 yi bile daha çok anlatmıştınız ne varsa cbf te R1 e yazık olmuş abi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
tespitine bayıldım dostum ona bakarsan f1 arabaları da benim motordan 7 8 kat fazla yakıyor ama 7 8 kat daha hızlı gitmiyor :D
o motosikletin sesine laf eden arkadaşlarım sürücüden çok gösteriş meraklısı gibime geldi bağıran egzoz sesinden çok makine sesi duymak beni daha çok cezbediyor ve şevklendiriyor. bu motor bende olsun varsın 15 lt yaksın uzun yolda yakmaz o kadar nasılsa şehirler arası kullanırım teşekkürler barkın bayoğlu
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)