R1:
http://www.youtube.com/watch?v=2HaW5eUBIcI
Slmlr
Brkn
R1:
http://www.youtube.com/watch?v=2HaW5eUBIcI
Slmlr
Brkn
Fridolin Marti çalışıyor sanırım Diğer incelemeleri merakla bekliyoruz
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
çok güzel olmuş alıştğımızın dışında olmuş.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
mükemmel profesyonellik akıyor ama sanki kısa olmuş diğerlerine göre baya farklı bir inceleme olmuş elinize sağlık
Reklam Kokuyor sanki biraz
Hoş Daha geçenlerde tartşılmıştı bu mevzu ama bu diğerleri gbi değil abi
Sado
Güzel, motorun hakettiği gibi olmuş ama çok kısa Tamam biliyorum ha deyince olmuyor bu işler ama bi 10 dakikaya ulaşsaydı hiç olmassa...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Enfessss, emeğinize sağlık abi bambaşka olmuş
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Barkın abi shopping TV de emaye tencere tanıtımı yap onu bile saatlerce izlerim :D.
Fridolin Marti cbr1000rr videosuna öncelik gösterirsen sevinirim duy sesimizi
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
hocam cok begendim kısa olmuş
# motosikletle.blogspot
Sevgili Barkın ,
Eline diline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
R1 e torpil geçilmiş. Marka geçmişi filan belgesele kaymış biraz. Bu yönüyle diğer marka modellerin incelemesine pek benzememiş.
Ha beğenmedimmi Beğendim. R1 in sesi hariç.
özletmiştin abi her zamanki gibi çok güzel olmuş keşke program devam etse
böyle motorlara çok özenmeyin beyler....
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Hahaha 4 silindir motorun sesine bak.Çok güldüm yaw.Benim transalpin sesi bile bundan güzel çıkıyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)