Kuba XCG150 modelini duydugumdan beri merak ediyordum ve bugün gittim inceledim video aldım fotograf cektim merak eden arkadaslar için. Video ve fotografları eklemeden önce kendi görüşlerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikle motor güzel yani uzaktan bakıldıgı zaman güzel duruyor fakat kardeslerı kadar dikkat cekicegini sanmıyorum.. motor'un hacmi büyük fakat motosiklet küçük olmuş. öyle bi motora daha buyuk bi model daha iyi olurdu gibime geliyor tabi görüşler farklı olabilir. kalite olarak pek iyi oldugunu düşünmüyorum. gerek metal gerekse plastik kısımlar hoşuma gitmedi. metal kısımların boyası da farklı bi boya. çok anlamam ama pek hoşuma gitmedi. Arka amortisör iyi, fakat ön amortisör kötüydü. arka amortisorden daha sertti. bilmiyorum ilk defa 0 motosiklet inceliyorum belki sonradan yağlanıyodur bi fikrim yok o konuda. selenin rahatlıgı nasıl derseniz, yumusak degıl. uzun süreli gezilerde rahatsız edebilir. yapışkanlar ise, yani marka model yapışkanları çok kötü gözüküyor. Göstergeler acayip küçük. 180ibre var?! 140 yapıp daha buyuk rakamlarla koyulabılırdı. oturdugunuzda kaçla gittiginizi görmek biraz zor. iyi mi kötü mü siz karar verin. 2013 model bi motosiklet'ten çok şey bekliyordum ama Kuba ters köşe yaptı beni. daha iyi olabilirdi.
175 boy 70 kilodayım ve 150lik motor altımda küçük kaldı. Mondial Drift'le kıyaslamaya çalışıyodum bu motoru fakat Drift'in yanından geçemiyor. gerek metal kısmı gerek grenaj kısımları ile Drift eziyor XCG'yi. arasında 700tl fark var ama bu kadar da kalite farkı beklemiyordum.
*Motosiklet çok kötü degil. bakımını en güzelinden yaparsanız 2150tl'ye alınacak motosikletler arasında.
Video
Fotoğraflar