göstergeler güzel demişsiniz. klasik gösterge hatta daha kucugu. anlayamadım bu yorumu. klasik göstergeleri seviyorsanız bişey diyemem. far ustundekı kabartmalar guzel sadece bana göre.
aynen öyle, fakat motoruna göre küçük kalmış bu XCG150. bizim burda kim görse aynı seyı dedı. 178 boyum 68 kilomla oturmama ragmen biraz küçük kaldı altımda. dedigim gibi biraz daha şaşiyi büyütselermiş iyiydi. ama senın de dedıgın gibi CG şasisi kullanmışlar ayrı bi şasi üretmemişler demekki.
bi süre kaynakçının yanında çalıştım dogalgaz kaynakcısıydı dalları ayrı dıyebılırsınız fakat işinin en iyilerindendi. bi kaynak yaptı mı kelepçe gibi oludu. iki boruyu öyle bi kaynatırdı ki, bu kaynak mı süs mü derdin. bu yüzden kaynagın nasıl olması, iyi kaynagın nasıl olması gerektıgını az cok bılıyorum. cok yakından inceledim bu XCG'yi. tam da göz önünde bulunan yerlerde kaynak var ve üstüne üstelik bazı kaynaklar akmış etmiş saçma sapan şeyler olmus. dıkkat edıldı mı kaynaklı şasi kötü gözüküyor. ben detaylı ınceledıgım ıcın yazıyorum. başlıkta 'inceleme' diye boşuna yazmadım. 2150tl'ye çok iyi motor diye bakarsan tabiiki iyi. hemde süper. o konu ayrı benımkı ayrı.
cb125e ne alaka anlamadım
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Bu fiyata bence iyi... Cg şase üzerine motorun küçük durması normal.Kalitesini ilerleyen zamanlarda kullanıcılardan öğreniriz ama mondial ve kanuni'den sonra pazarda önemli yerleri hedefleyen kuba'nın ortalamanın altı bir motorla karşımıza çıkacağını sanmıyorum.Motoru Bursa M.kemalpasa'da vitrinde gördüm gözüme çok küçük gelmedi ama muhtemelen dükkanın içinde olduğu için öyle gelmiştir.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Dış görünüş olarak çok hoşuma gitmişti resimlerde , fiyat olarak da çok çok uygun keşke balansör koysalarmış :(
şimdi balansör var mı yok mu kesin bir bilgi verirseniz iyi olur ?
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
yok ya olması imkansız. balansörü anımsatıcak hiçbişey taşımıyo motor.
ugrgnr kardeşim üşenmemiş incelemişsin.Çok teşekkürler.
sagolun ben de tesekkur ederım yorumunuz için. bu motoru, köylü tipli motorların dısında bi tarza sahip oldugu ıcın ıncelemek istedim. güzel de yapmıslar. artık zamanı geldı bu tarz modellere gecılmenın bence. kaç senelik modeller hala devam ediyor. nostalji falan da oldukları yok fakat hala köylü de köylü. Kuba XCG demiş modern dizaynını ortaya koymus cok iyi etmiş. Kanuni'nin S170T modelini de merak ediyorum. o da mart ayında gelicekmiş öyle söylediler. onu da inceleme imkanım olursa incelemek istiyorum. merak, can sıkıntısı işte insanın motosikleti olmayınca..
dün servisine ve bayiisine sordum 2 side balansör var dedi ve birisi almış yeni sordum titreşim var mı adam yok dedi. AMA burda balansör yok diyor nasıl iş anlamadım ya.
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
valla kardesım yorumları okursan, ben de balansör varmış dedim fakat herkes yok yok dedı. dogru da dıyolar aslında bi bakıma. ne çıkıntısı var motor kısmında balansörü anımsatıcak ne de bişeyi. bayii'sinde bana var dediler. abi dedim ne balansörü ben bısey goremedım. yok dedi yeni teknoloji bunlar. eger sen de duyduysan titreşim yok balansör var diye, o zaman var demektir ve yeni bi teknoloji geldi demektir. nasıl bişey bu yeni teknoloji bilmiyorum ama bakalım gelecek yorumlar acıklıga kavusturur bu konuyu.
Balansör varsa bence bu motosiklet bu fiyatla yok satması lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)