bende internet üzerinden almayı düşünüyorum bizim burdaki bayii kafasını göre fiyat koyduğu için internetten 2150 ye kapıda ödeme ile alıcam bursa bayiide avcunu yalıyacak.
bende internet üzerinden almayı düşünüyorum bizim burdaki bayii kafasını göre fiyat koyduğu için internetten 2150 ye kapıda ödeme ile alıcam bursa bayiide avcunu yalıyacak.
arkadaşlar fiyat 2150 liraysa bitane alıp köşeye koymak istiyorum. Bayisinde kaç lira acaba? Su r1 i bi satamda.
adem abi daha dün aldın R1'i be hayırdır ?
2150tl cogu bayıde abı. en dusugu 2100tl'ydı sahıbınden.com'da.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
bunu alıp bi köşeye koyacam. Kayınço askerden gelsin ona veririm belki. Belki beğenirsem binerim. Ne bilem 2100 lira iyi fiyat. Kaçırmamak lazım.
o değilde bugun pederi ikna ettim büyük oranla kampanya bitmeden nisanda alıcam herhalde
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
kampanya kaç ay sürecek, ne zaman bitecek acep? Bilgi varmı?
ugrgnr, nisan başı veya nisan sonu demişti ama bilmiyorum bu hafta sonu ugrayıp detaylı bilgi alıcam adem abi.
A Rh+
yarın öğleden sonra bodruma gidip bende bi bakacam. Hayırlısı. Bi bayi vardı. Rks falan satıyodu. Herhalde o bayi olması lazım.
Rks satıyorsa Kuba da vardır mutlaka
A Rh+
rks görmüştüm orda. Yarın gidip bi bakacam. Plaka, ruhsat dahil fiyat alıcam. Yazarım buraya.
ruhsat plaka falan normalde 240-250 tl en fazla
A Rh+
yarın vaktım olursa gidip bi sorayım bakam kaç lira fiyat biçecekler?
ötv, kdv dahil 2400 tl dedi küba bayi. 350 de ruhsat plaka tutuyo dedi. Toplamda 2750 tl ye geliyor. Elindede yokmuş, siparişle getirtecekmiş, görme şansımda olmadı motoru. Vazgeçtim şu an.
310 km oldu. titreşim yok. yan plastik kapaklar güzel ama dandik yapmışlar. 310 km 35 tl benzin yaktı. yavaş ve şehir içinde kullandım
( normal kullanımda daha az yakardı kesin)... bu arada kimse 2400 falan vermesin 2150 tl vergi falan artı bişi yok. almayın o fiyatlara internetten araştırın 2150 ye taksit yapıyo adamlar. kas kascı bayilerden almayın. ben beyaz eşyacı spotçudan aldım 36 ay taksitle 2150 ye.
bu motoru cazip kılan fiyatı. edremitte bayi var 2150 ye veriyor.sahibinden coma bakın 4-5 yerde normal fiyat.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
http://www.sahibinden.com/motosiklet-kuba-cg150/sifir
burada çeşitli fiyatlar var yakın yer varsa telefon edin konuşun. kargo falan konuşun işte.
internetten alınca plaka ruhsat koşuşturacak vaktim yok. Olmuyor onun için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)