kardeşim XCG 11.2beygir. Strike'sa 12.2beygir. aynı motor degıller. fiyatlar degısıyo. ben ilk gordugumde 2700du.
aynen işte zevkler ve renkler tartısılmazmıs. Mondial 125MH Drift, 135cc ve 13 beygir kardesım. YBR ve CBF'ye hatta Apache'ye kafa tutabilen bi motosiklet bu yonden bakarsak. torku cogu motosıkletten daha fazla. Drift de iyi motor derken sanki idare eder gibi soylemıssın. bi CBR'a gore ıdare eder evet, fakat XCG150'yi yer bitirir Drift. bu tartısılmaz bı konu emın ol buna. XCG150'yi bu kadar buyutmeye gerek yok. sonucta CG sınıfı ve 150cc olmasına ragmen 11.2beygir. Motosikletten anladıgını sanmıyorum. kusura bakma fakat gercekten sanmıyorum. tekrar soyluyorum zevkler ve renkler tartısılmazmıs ben bunları tartısmadım okey ? *git gör yakından XCG'yi incele, heryerını ıncele fakat ıyı nıyetlı degıl kotu nıyetlı ıncele yanı bundan kastım, her acıgını arayan bulmaya calısan bı ınsan gıbı ıncele. sonra ardından mondial bayisine git vakit kaybetmeden. Drift'i incele. aradaki farkı gorunce agzın acık kalır. drift'in durusu, yukseklıgı buyuklugu XCG'nin cok ustunde. hala dıyosan driftle XCG aynı. bişey diyemem.