12 bg gücünde 110 kg ağırlığında yani kasası hafif olduğundan motor çok süratli, rodajda olduğumdan dolayı yüksek süratlere fazla çıkamadım.
12 bg gücünde 110 kg ağırlığında yani kasası hafif olduğundan motor çok süratli, rodajda olduğumdan dolayı yüksek süratlere fazla çıkamadım.
motoru alanların çoğu rodajda ben memleketimde olsaydım çoktan rodajı bitirip bilgilendirdim ama değilim :(
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
Motor çok alçak duruyor.Acaba amasördeki bu boğumlardan yükseltebilir miyiz ?
aynen ben aldım 300 lira 20 yaşındayım genç olduğun için biraz pahalı oluyor
iyi gunler.. motorum henuz 250 km de. motor fiyati 2100 plaka 200(gaziantep) sigorta 125 ( yasimdan dolayi 20 yasindaym allianz sigorta). motorumdan cok mumnunum henuz rodajda bununla ilgili biseyler soylemek isterseniz dinlerim. motorun sesi cok guzel ve gayet tatminkar. yeterince guclu bi makine. tek sorun hafif saga cekme var ve hidrolikten hafif ses geliyor bilmiyorm normalmi degilmi cunku ilk defa hidrolik kullaniyorm. teker konusunda cidden ince yalniz hiz artis konusunda katki sagladigini dusunuyorm.
seviyk tama yorum :D
Arkadaşlar burası inceleme topiğinden daha çok paylaşım topiğine dönüşmeye başladı. Yönetici arkadaşlarımdan mümkünse ricam burayı kitlemesi ya da yönlendirmesidir.
Kullanıcı bilgi paylaşım topiği linki: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/112162-kuba-xcg150-3.html burasıdır. İki topiğe de aynı şeyleri yazmak ve takip etmek yorucu oluyor
slm arkadaşlar bende bu motosikletten almak istiyorum sizce alayımmı ne dersiniz ben işe gidiş geliş için kullanıyorum bide hafta sonları bazen gezmek için kullanıyorum çok titreşimi varmı acaba bide bunun 100cc olanı varmış galiba ondan alsammı ne dersiniz aslında hayanı olduğum motor tvs apache veya honda cbf 150 ama okadar param yok siz ne önerirsiniz mecburen çin malı alacam?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
slm arkdaşlar bende bu motosikletten almak istiyorum sizce alayımmı ne dersiniz ben işe gidiş geliş için kullanıyorum bide hafta sonları bazen gezmek için kullanıyorum çok titreşimi varmı acaba bide bunun 100cc olanı varmış galiba ondan alsammı ne dersiniz aslında hayanı olduğum motor tvs apache veya honda cbf 150 ama okadar param yok siz ne önerirsiniz mecburen çin malı alcam birde harcaya bileceğim para 2000 tl civarı
Motor henüz rödajda olduğu için 7. devire kadar bastım. Hızım 90'ı geçti.
ARKADASLAR MONDİAL MCX 150 Mİ GEÇER BU MOTORMU ?
Öncelikle ilk defa yazıyorum bu motorla ilgili.Motoru alalı 1 ay oldu.Almadan önce motoru burda yazılanlara bakarak aldım.Motor yaklaşık olarak 1500 km de.Motorda bazı sorunlar var.Sele çok rahatsız edici.Debriyaj geçişlerinde sorun var(xcg genelinde)Vites geçişi sırasında 2 ye attığım sırada birden 0 a geçiyor.Tekerler çok ince.İnce olduğundan arka fren genelde kıç atıyor.Oda fazla basmıyorum hafif basıyorum.Ön frendede sorun var.Motor agırlık merkezi arka taraf.Direksiyon yokuş yukarı kayıyor.Hidrolik yağı aniden bitti şimdi çok ses çıkartıyor.Hız konusuna gelirsek 120 görüyor .Fazlasını düz yolda basmaz.3 kişiyle yaklaşık 250 kilo ile 100 rahat vuruyor.Motor kalkışta seri.Sinyaller led.Egzos sesi adamı doyuruyor.Motordaki dişli hız dişlisiBu fiyata bu motor alınırmı desen alınır.
motor 2 kişiyle 100'ü geçmiyor .. tek kişiyle 110'u zorluyor. henüz 800 km'de .. tam olarak açılmadığı için mi acaba böyle
Motor 7 bin devirde 80 km hızla gidiyor videodanda belli ve kendimde test ettim
Bu motorda balansör varmı yokmu şimdi bazı arkdaşlar var demiş bazıları yok demiş titreşim hissedilir derecedemi sırf titreşim yüzünden 100 lük motorlardan vazgeçtim eğer bu motordavarsa hiç araştırmaya gerek yok
Bu motorda hoşuma giden tek özellik zaten titreşimin olmaması.Onun dışında motordan hiç memnun değilim.Motor 100'ü geçmiyor , çok kısa olduğu için iri yarı birisi bindiğinde altında çocuk bisikleti gibi kalıyor , tekerler virajlarda kaldırıp yere vuracak hissi veriyor , egzoz sesi su motoru sesi gibi...Bundan önceki motorum 251'lik MZ' di . Bir MZ bulsam değişeceğim.
Benim motordamı bi anormallik var yoksa diyerlerinde mi anlamadım.Bi arkadaş demiş tek kişi 100 geçmiyor.Ben 130 geçtiğini gördüm.Motor km 4000 de Motoru zorlasan 120-130 gidip gelir tabi yolada bağlı ben düz yolda deniyorum.Bu arada mondial dirft le kapışma oldu drifti geçti.Gerçi aramızda fazla bi fark yoktu.Titreşim 80den sonra başlıyor.100 geçtikten sonra çok hissediliyor.Ama köylümdeki gibi değil tabi.Blansörü soran arkadaşlar yok ama onun gibi bişey var motorda.80 kadar titreşim 0 .80den sonra başlıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)