@MotoGT atlamisim kusura bakma. Aldigim yag 1 litrelikti. Goz olcumumle yaklasik olarak 600 650 ml küsür yağ aldi. Yani litrelik yağ fazla geldi. Hatta yagi doldururken huni olayini unuttugum icin direk deligi tutturmakda ilk asamada zor oldu ve yerede sizdirdim bayagi
Bayiye zaten bidaha gidemem. Ben herife istop etme konusunu anlattiktan sonra bana cevabi ne kadar ekmek o kadar kofte oldu. Bende eywalllah dedim hic bulasmadan arkami donup giderken bide dalga gecer gibi milletin parasi yok aliyolar boktan motorlari sonra fakirin cefasi bize kaliyo dedi. Dondum gomdum kafayi herife. Dizili motorlardan birine indirdim tekmeyi 6 , 7 motor devrildi yere. Sonra pisman oldum ama o anda kan beynime sicradi resmen. Hem mustehaktir oyle adama baskasi yapsa helal derimde ben bunu yapmak istemezdim. Neyse.... ben seviyorum motorumu. Kendim yaparim, kendim bozarim pisman olmam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:15 ----------
@MotoGT benim kullandigim anahtarinda disleri bunun gibi yildiz. Telefondan girdigim icin resim arayip koyamiyorum. Ama net cozum yolunu gostermissin zaten. Bu cok cok is gorur