Orda silindirin üzerinde itecekli sistemin parçaları görünüyo kabak gibi ortada, üst kapak da üstten egzantrikliler gibi değil. Üstten egzantrikli olmadığı kesin bi kere. Balansörü de nereseni sığdırmışlar motorun bilemedim doğrusu.
Orda silindirin üzerinde itecekli sistemin parçaları görünüyo kabak gibi ortada, üst kapak da üstten egzantrikliler gibi değil. Üstten egzantrikli olmadığı kesin bi kere. Balansörü de nereseni sığdırmışlar motorun bilemedim doğrusu.
arkadaşlar motorcum 12gün önce bana motorun 10 gün sonra gelecegini söylemişti. 10+2 oldu
bugun motoru sormaya gittiğimde bana ; kuba fabrikasının motorun parçalarını ithal edemedikleri için moturu üretemediklerini ve bu yüzden kendisine gelmediğini söyledi.
sizce dogrumu ?
Bizim burda da bi kuba bayisi var ne zaman gitsem abi xcg geldi mi desem aybaşında diyor kaç aybaşı oldu ama hakkını yemeyim bu sefer dedi 3-5 tane geldi onları sattık.
bende yarın öğreneceğim gelecek dedi bu hafta yarın gidip bakacağım haftaya da alacağım motoru :D
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
Bizim bayinin dediğine göre motorun şasisi gaziantepde diğer parcalari cinde uretiliyormus. Antepde toplaniyormus, gecikmenin sebebi cinden gelen parcalarin gecikmesine bagliymis. Ne kadar doğru ne kadar yanlis bilemem
motor zaten çinli hepimiz biliyorun daha gidemedim ama akşama doğru giderim zaten gelir gelmez siyahını ayıracaklar 100tl kapora verdik bekliyoruz bakalım
A Rh+
sanki bmw s1000rr alıyozda 1ay bekletiyolar
kubayı aradım biz bilmitoruz bayi diyosa doğrudur diyolar
Bayii ile aram cok iyi oldugu icin motor gelmeden ben odemeye basladim simdiden 700+500 toplamda 1200 verdim. Kaldi 1000 lira. Motorun gelmesine de 1 hafta kaldi. Motoru henuz almadan parasini oderim diye dusunuyorum hadi hayirlisi. Hepimiz icin simdiden hayirlisi olsun
Ben üçerler motodan 2000 liraya siyah renk aldım, kargoyla gönderdiler, beklentimden iyi çıktı,boyut biraz küçük, işçilik çok kaliteli değil, ben gibi yeni başlayanlar için uygun.
Merhaba beyler ben bunun 100lüğünden alacam ama bulamıyorum Denizli ve çevresindeki bir çok bayiye sordum herkes mayıs ayında gelecek ama tarih veremiyoruz diyor bana yakın bir yerlerde görüpte haber verirseniz çok sevinirim Allah'a emanet olun.
bizim oraya 30 nisanda gelecekmiş kesin dediler
A Rh+
Bizim bayiide 29, 30unda geliyor demisti. Herhalde snnle ayni anda alicaz motorlari esrarengiz
Arkadaşlar son anda 100 cc den vazgeçip 150 cc almaya karar verdim dün acentaya 1000 TL sini ödedim onlarda fabrikaya sipariş geçtiler 10 mayısta teslim ederiz dediler daha önce 10ar adet iki parti gelmiş buraya silip süpürmüşler inşallah hayırlısı olur...
Hepimiz icin hayirlisi olur ins. Bende senin gibi 100lukten son anda vazgecip 150cc de karar kıldım. Kararin bence boyle daha dogru olmus. Vergisi olsa bile motosiklete bindigin anda unutturur bunu bize
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:31 ----------
Bu arada bnmde motor muhtemelen 2 gune kadar elime gecmis olucak. Paylasirim burada.
efesafa hayırlı olsun :D
A Rh+
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)