İlaç gibi geldi süper olmuş Özellikle ayaklığa tekme atılmasına bayıldım
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Uzun zamandır sahalarda göremiyorduk , anlatış tarzın , mimiklerin , aktardığın bilgiler özellikle de benzetmelerin kahkaha attırttı Günlük hayatta çektiğimiz onca sıkıntı üzerine ilaç gibi geldi.
Ekibinizle yaptığınız tüm çekimleri izledim , hepsi hem eğlenceli hem bilgi verici ve özellikle de bizden biriymişsin gibi bunları TV'de aktarman çok güzel , çok cesurca , çünkü bahsettiğiniz gibi kanalların sizlerden beklentileri farklı İzleyenlerden yapmalarını istedikleri gibi...
Ne olursa olsun ister program yapın ister yapmayın her daim MOTORCU kimliğinizin yapımcılıktan önce geleceğine inanıyorum.
Video için teşekkürler.Devamını dört gözle bekliyorum.
ALL THE GEAR ALL THE TIME
duke 200 bulundu madem ninja 250 de bizden =)
Karadeniz - Giresun.
evet yokmu CBR 250, INAZUMA 250 gönüllüsü
@Barkın Bey
250 cc savaşına mutlaka en azından SYM wolf'ü eklemelisiniz diye düşünüyorum. Ve Daelim'in de Roadwin250 modeli eklenebilir. Biliyorum, yaklaşık olarak 6 motoru test etmek belki de kolay olmayacak. Ama Fiyatı yüksek olmasına rağmen SYM'nin modeli 250cc sınıfında oldukça önemli duruyor.
Sen bu bahsettiğin adamı bir araştır istersen, yalakalık yapmaya gerek duyacak birisi mi bir önce onu öğren. Sonra burada böyle bilgili kişiler hakkında ileri geri konuşmaman gerektiğini anlarsın. Zaten bu adamın dist.den para almasına ihtiyacı NTV'den yeterince para alıyor program için. Mesleğini de öğren ondan sonra konuşalım.
Ve Panigalenin söylemediği (ne söylecekse...) eksik yanlarını ben sana sayayım;
-Çok pahalı,
-Yakıt tüketimi fazla,
-Topkase takılmıyor,
-Yedek parçası pahalı,
-Oturuş pozisyonu rahatsız...
Bir insan evladı Panigale hakkında negatif ne söyleyebilir bir düşünelim...
#sürenadam
Abi bazen inanamıyorum size ya Öyle yazanlar olmuş ki sanki videoyu zorla izletmişler, üstüne izledi diye hesabından para kesilmiş
Hayır, bazen derdi ne bunları yazanların diyorum hiç bi sonuca varamıyorum Eleştirin eyvallah ta yapılan işi eleştirin, konu bütün dünyayı gezmiş, halen toparlanamamış, arada atışmalar falan...
He eleştirin dediysem kostüm, ışık falan eleştirmeye hakkımız bile yok. Bikere Barkın abinin alternatifi yok. Bi gün, bukadar emek harcayıp alternatifini sunsa biri, emin olun motosiklet tutkusundan değil dolar işaretinden dolayı olur. Bkz: $
Şimdi gecenin köründe dünyanın saygı duyduğu markalardan birinin bir modeli ana dilimde video olarak bana hiçbir karşılık beklemeden sunulmuş, ötesi var mı? Portakallı pekin ördeği
Tutupta " doğan seleks siteyşın vagon touringi incelemedin ya, alacağın olsun " yazmanın hiçbi manası yok. ( Kartal oluyor kendileri )
Barkın abi bigün taş incelesin, " bu taş güneşte kalmış dokununca dağılıyor, ıslanmaya gelmiyor, çamurlaşıyor... diye bi video yayınlasın yine izlerim. Çünkü bunu yapan başka kimse yok
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
evet haklısın sym wolf 'ü de eklemek lağzım.
böyle bir test olursa bence çok iyi olur alacak kişilerin tarafsız bir gözle artılarını ve eksilerini görmeleri .
bu motorlara sahip hiç kimse benim yoğurdum ekşi demez buna bende dahil
Mesleği, programında test adı altında pazarlamasını yaptığı markaların Türkiye distribütörü olan Doğuş otomotivin motor sports bölümünde genel müdürlük. Geçmişte yaptığı işleri ve teknik bilgisini biliyorum zaten süslü kelimelerle tanıtım yapabilmesi de buna dayanıyor. Ama Doğuş holdingle alakası olduğundan beri Doğuş'un sattığı her şeyi dünya harikası gibi viral pazarlama görevini yürütüyor. Zaten Doğuş holdingin TV kanalında, Doğuş holdingde çalışan birisin Doğuş Holdingin sattığı aracı objektif olarak değerlendirmesi şaşırtıcı olurdu. Bir kaç kere denk geldim hangi araçlar ve ne özellik olduğunu hatırlamıyorum ama son 10 yıldır her arabada olan özellikleri yeni icat edilmiş sadece o araçta olan eşsiz bir teknolojiymiş gibi dakikalarca anlatıyordu.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Biliyorum tabi, latife yaptım
ülkemizde bir tane motosiklet programı varmı??? YOK.
Eee o zaman neden meyve veren ağacı taşlıyoruz? Barkın abi türkiyenin tek motosiklet programını yapmaya çalışan kişi. TV'ye cıkamıyor internet yoluyla bize ulaşıyor daha ne yapsın?
geliyor içimizden biri gibi (gibisi fazla) çektiği videoyu bizimle paylaşıyor. adam bir motorun artısı eksisi ne düşünüyorsa söylüyor. Ben istiyorum gv 250 test etsin, sen istiyorsun regal raptoru test etsin, diğeride diyoki çinli test etsin. UŞAĞINIZMI VAR???
Hiç sordunuzmu? Barkın bey siz ne istiyorsunuz?
barkın abide haftada on motor test etmek istiyordur. Ulusal bir kanalda program yapmak istiyordur. sevdiği işten para kazanmakta istiyordur (neden istemesin ki)
adamın sponsoru turşu firmasıydı biraz saksıyı çalıştırın. kim bilir o sponsoruda nerden buldu.
BARKIN ABİYE: ABİ ACUN KADAR ZENGİN OL İNSALLAH. KANAL D'de TRT1'de NTV SPOR'larda ÇIK İNSALLAH.
AİLECEK A.E.A. İZLİYORUZ
hyosung gv 250
Kendisinin Kawasakş GTR1400 incelemesi var. Yanlış hatırlamıyorsam VFR1200 ve BMW K serisinden bir modeli de incelemişti. Triumph'tan da bahsetti zamanında Moto-Guzzi'den de. Bunları incelerken en kötülediğini hatırlıyorum ne de taktir edilecek yönlerini geçiştirdiğini. AlfaRomeo inceledi, hem de 3 modelini aynı anda. Alfanın tüm tarihini ağzının suyu akarak anlattı. Aklıma gelmeyen daha birçok marka modeli incelerken çok güzel bilgiler verdi. Genel yapısı itibari ile modelin pozitif yönlerini ele alıyor evet. Ama senin dediğin gibi sadece doğuş grubunu değil.
Ducati'nin doğuşa ait olduğu bilmiyordum bak.
#sürenadam
0:51 kurukafa geliyor sandım.
-Ktm 200 Duke
-Sym Wolf 250
-Daelim Roadwin 250
-BuMoto Calibre 250
Bu araçları gerçekten test etmenizi istiyorum. Öncelikle BuMoto Calibre 250'yi.
Çok yazılıp çizildi bu motor hakkında.
Sizin görüşleriniz almak istiyorum açıkcası.
Yapmış ve yapacak olduğunuz objektif incelemeleriniz için şahsi adıma teşekkür ederim.
Sabırsızlıkla bekliyorum yapacağınız incelemeyi. Saygılar...
barkın ağabeyim kusura bakma ama husqvarna nedir diyen adamı öpesim geldi. adam husqvarna nedir diyor ya? var mı böyle bir şey husqvarna nedir? ya bakın bir çinlinin fabrikasının ismini sormuyor. husqvarna nedir diyor. ya abi kusura bakma sen bunlara aldırma. sonuçta adam husqvarna nedir diyor ahuauha hala inanamıyorum
husqvarna nedir diyen arkadaşların karaköyden testere satan yerlerden bilgi almasını öneriyorum. öğrenmeye başlamak için en güzel yer orası.
barkın ağabey çeviri yazılara verdiğim dergi paralarına acıyorum. bana uygun değil ama 250 racing testini merakla bekliyorum.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Barkın Bayoğlu.. Bence yozlaşmış kültüre sahip ülkemde bir milli kahraman.. Don Kişot.. Kimsenin yapamadığını, yapmaya cesaret edemediğini yapan üstelik bunu yaparken de maddi kaygılar taşımayan bir Milli Ozan..
Face den cevap alamadıgını söyleyen arkadaş.. Ben motorum ile ilgili ne sorduysam cevap aldım şimdiye kadar.. Hemde saçma sapan sorularıma bile aynı içtenlikle geldi bu cevaplar.. Ama bizim bir huyumuz vardır, meyve veren ağacı taşlarız biz.. Arkadaşım sen git Acun Medya izle.. İzle nasıl sansürleniyor Türk bayrakları.. Sen git O ses Türkiye izle, Survivor izle.. Sen bu programı izleme mümkünse.. Ok?
Para aldığını ima eden arkadaşlara satışları iyi giden Aprillia RSV4 tanıtımını izlemeye davet ediyorum..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)