Merhabalar;
Kakı motor üstünde kullanma fırsatım daha olmadı. Almadan önce araştırma yaptım bir kaç inceleme videosunu bulduğum kaskın ayrıntılı resimlerini sizlerle paylaşayım ki bu güzel (tavsiye edilen) kaskı alacak arkadaşlar biraz daha fikir sahibi olsunlar istedim. Buyurun kaskımıza geçelim;
Koli içerisinden kullanım kitapçığı, kask, kılıfı çıkıyor. Ayrıca 2 adet te agv sticker verilmiş.
Kılıfı kaliteli, topcase'de veya sele bagajında taşırken çizilmesini önleyecektir.
Kask siyah flat model olarak geçiyor.Renkli modeller 199 Euro iken, mat ve parlak siyah 169 Euro !
üstte 2 adet hava kanalı var. Eldivenle rahatlıkla açılabilir.
ağız kısmındaki havalandırma
kaskın içinin malzeme kalitesi çok güzel. Hiç bir şekilde yüzünüzü kaşındıracak veya sürtecek malzemeden yapılmamış. Yumuşacık
Kaksın içi çıkartılabiliyor. Kafaya oturan kısım, yanak pedi, çene kısmı.
Pedlerin iç kısmından straforun görünüşü
Genel anlamda kaskın işçiliği ve kafaya oturuşu süper. Başka bir kaskım olmadığından kıyaslama yapma şansım yok fakat özellikle mat siya kaskın dış malzemesi ciddi anlamda başarılı.Vizör takıp çıkartmak ortalama 30 sn sürüyor aşırı kolay.Fakat vizörler biraz tuzlu :D 50 euro bedel biçtiler siyah vizöre !
İmkanınız varsa mutlaka gidin deneyin.Kafada biraz büyük duruyor fakat kimin umrunda?! Önemli olan kafamızı koruması.
Umarım almayı düşünen arkadaşlara biraz olsun yardımcı olur fotoğraflar.
Saygılar, sevgiler...