Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Shark Vision R Kask İncemem

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben EXO 500 'ü iade ettim. SHARK ların bana uygun bedenı olmamasından dolayı; Yine Scorpion Serisinden ; EXO750 aldım

Uploaded with ImageShack.us
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bırı sharkın vıdeosunu atacakatı

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırı sharkın vıdeosunu atacakatı
    Hocam videoyu hallettim.
    Buradan izleyebilirsin.

Yazıyıda düzenledim
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

knntpl33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawa. er5-- gsf600s bandit
    sayın çakalaz exo 750yi değerlendirirsen sevinirim bende kask bakıyorum ex0 450 500 750 fiyatlarıda uygun gibi. değerlendirmenin sonucu yönlendirecek

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Exo 750 ile ilgili su baslıgı açtım..

http://www.motosiklet.net/forum/mark...steyenler.html

Bugün denedim kaskı....Genel olarak sunu söyleyebilirim;
    Öncelikle kalıbı büyüktür. Mesela S - 54 CM denk gelmesi gerekirken; 56 CM denk geliyor. Kask seçerken bunu göz onunde bulundurunuz.
    150 KM/H den sonra Rüzgar sesi almaya baslıyor. Islık gibi, Aşırı rahatsız edecek seviyede değil.
    Özellikleri güzel; Dıs kabuğu cok hoş RENK değiştiriyor
    Aerodinamik Yapısı harika, 270 KM/H kadar cıktım; herhangi bir kafa sallantısı olmadı
    Fiyatı; 450 TL...

Uploaded with ImageShack.us
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Yoknikmik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Deryali video için saol,sayende vizörü çıkardım yerinden.. Vizör açılıp kapanırken çıkan gıcırdama sesini kesmek için yağ sürsek bi faydası olurmu acaba..

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    http://www.youtube.com/embed/620Q3wwzP_M" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vısıon r vızoru cıkarıp takma vıdeosu atabılır mısınız?
    Videoyu ekledim
    http://www.youtube.com/embed/620Q3wwzP_M

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videodaki sizsiniz galiba

1.si vizörü kilitlemeyi unuttunuz, çok tehlikeli aman deyim

2.si vizörün içini sprey veya benzeri şeylerle temizledikten sonra buğu yapmama özelliğinde bir zayıflama olmuyor mu? Bu soru mühim
    #sürenadam

gıcırdama bende de var bence kurcalama guzeldır :D benım gunes vızoru mandalı gevsedı gıttı ses problemımde var ne sanssız adamım ya :D butun harclıgım gıtmıstı kaska :D

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Merhaba Vizörü kilitlemek derken ?
    Vizörün kilit mekanizması mı var ayrıca ?

Kullandığım ürün tamamen bitkisel içersinde hiç kimyasal yok. Yani masaya dök yala o kadar
    O yüzden bir zarar vermiyor

Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videodaki sizsiniz galiba

1.si vizörü kilitlemeyi unuttunuz, çok tehlikeli aman deyim

2.si vizörün içini sprey veya benzeri şeylerle temizledikten sonra buğu yapmama özelliğinde bir zayıflama olmuyor mu? Bu soru mühim

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Vizörü kilitlemek derken ?
    Vizörün kilit mekanizması mı var ayrıca ?

Kullandığım ürün tamamen bitkisel içersinde hiç kimyasal yok. Yani masaya dök yala o kadar
    O yüzden bir zarar vermiyor
    Kilit yok mu? Yani öyle itince giriyor da, kilitlemek için mandal-bişey yok mu? Çıkartırken de biraz çekiştirdiniz çıktı. Tamam çok kolay çıkmadı ama kaza anında çıkabilir gibi geldi bana. O yüzden "herhalde kilidini açmıştır" felan demiştim kendi kendime. Hımmm.... Yakından incelemek lazım bir de

Bitkisel içerik veya zarardan ziyade şöyle bir durum var. Daha önceki kaskıma buğu önleyici bir film takmıştım. Ama sonra buğu yapmaya başladı. Olayı çözdüm ki vizörü içerden felan da silip temizleyince o film üzerindeki buğu engelleyici kimyasal da gitmiş tabi. Sadece film kalmış geriye

Şimdiki kaskım da kendiliğinde buğu önleyici bir vizör var(UVEX). İç tarafı biraz kirlenince inceledim, hafif yapışkan bir tabaka var yüzeyinde. Büyük ihtimal buğu engelleyici katman. Şimdi ben vizörün içini temizlesem(su bile tutsam) o kimyasal da gitcek biraz. O açıdan sormuştum.

Ürünün adı nedir buarada? nereden bulabiliriz?
    #sürenadam

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kilit yok mu? Yani öyle itince giriyor da, kilitlemek için mandal-bişey yok mu? Çıkartırken de biraz çekiştirdiniz çıktı. Tamam çok kolay çıkmadı ama kaza anında çıkabilir gibi geldi bana. O yüzden "herhalde kilidini açmıştır" felan demiştim kendi kendime. Hımmm.... Yakından incelemek lazım bir de

Bitkisel içerik veya zarardan ziyade şöyle bir durum var. Daha önceki kaskıma buğu önleyici bir film takmıştım. Ama sonra buğu yapmaya başladı. Olayı çözdüm ki vizörü içerden felan da silip temizleyince o film üzerindeki buğu engelleyici kimyasal da gitmiş tabi. Sadece film kalmış geriye

Şimdiki kaskım da kendiliğinde buğu önleyici bir vizör var(UVEX). İç tarafı biraz kirlenince inceledim, hafif yapışkan bir tabaka var yüzeyinde. Büyük ihtimal buğu engelleyici katman. Şimdi ben vizörün içini temizlesem(su bile tutsam) o kimyasal da gitcek biraz. O açıdan sormuştum.

Ürünün adı nedir buarada? nereden bulabiliriz?
    Evet kilit yok, sertçe çekmek gerkekiyor aşağı yukarı hareketlerle
    Ürün ismini özelden yazayım şimdi reklam yapıyorsun diye uyarı verirler.

mikrofiber bezle silemiyorsun içini toz tanecikleri oluyor.yumuşak soloyu al ıslat butun guneş vizörü normal vizörü sil sonra selpakla içini kurula dış tarafını istediğinle kurula ama o kimyasal gitmiyor shark vision r 'de

GokhanUzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar
    Bugün ben de bir tane vision r becool red aldım
    Daha önce Lazer Vertigo ve Lazer Breva modellerini kullanmıştım ve bu kask çok farklı bir hissiyat yarattı.
    35 km lik kısa bir tur ile edindiğim ilk izlenimlerime göre ;
    Görüş alanı inanılmaz geniş , kafanızda kask olduğunu unutuyorsunuz.
    Son kullandığım kask olan Lazer Breva ile aralarında 100 gr fark var ve 100 gr lık farkın kafada bu kadar hafiflik yaratacağını sanmıyordum.
    Hız 50-60 km yi geçer geçmez bir hava akımı sesi başlıyor. Ama bu ses rüzgar sesi değil ; ön havalandırmanın büyük olmasından kaynaklı
    bir ses. Yoğun hava girişi olmasından dolayı hava akımı uğultusu (Bence rahatsız edici değil) gibi bir ses yapıyor. 120 km hıza kadar çıktım ve seste herhangi bir artış yok.
    Çene altından rüzgar girişi olmuyor. Ben bu anlamda herhangi bir sıkıntı hissetmedim.
    Konforu üst düzeyde. Kafayı tam sarıyor ve gerçekten çok konforlu.
    Tepe havalandırmalar çok etkin çalışıyor. Hatta gereğinden fazla etkin çalıştığını söyleyebilirim. 100 km hızdan itibaren tepenizdeki hava akımını
    net olarak hissedebiliyorsunuz.
    Kozmetiği muhteşem. Kaliteyi detaylarda çok net hissediyorsunuz.
    Güneş vizörü mekanizması net ve pürüzsüz çalışıyor. Sarsıntıdan dolayı güneş vizörünün yerinden oynaması gibi bir durum yok kesinlikle.
    Hareket halinde değilken vizör buğu yapmıyor ama hafif bir yoğuşma oluşuyor. Bu durumu engellemek için vizörün 2-3 mm kadar aralık
    durabilmesini sağlayan bir vizör kilidi var.
    montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı GokhanUzun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce Lazer Vertigo ve Lazer Breva modellerini kullanmıştım ve bu kask çok farklı bir hissiyat yarattı.
    Son kullandığım kask olan Lazer Breva ile aralarında 100 gr fark var ve 100 gr lık farkın kafada bu kadar hafiflik yaratacağını sanmıyordum.
    Hız 50-60 km yi geçer geçmez bir hava akımı sesi başlıyor. Ama bu ses rüzgar sesi değil ; ön havalandırmanın büyük olmasından kaynaklı
    bir ses. Yoğun hava girişi olmasından dolayı hava akımı uğultusu (Bence rahatsız edici değil) gibi bir ses yapıyor. 120 km hıza kadar çıktım ve seste herhangi bir artış yok.

Çene altından rüzgar girişi olmuyor. Ben bu anlamda herhangi bir sıkıntı hissetmedim.
    Tepe havalandırmalar çok etkin çalışıyor. Hatta gereğinden fazla etkin çalıştığını söyleyebilirim. 100 km hızdan itibaren tepenizdeki hava akımını
    Güneş vizörü mekanizması net ve pürüzsüz çalışıyor. Sarsıntıdan dolayı güneş vizörünün yerinden oynaması gibi bir durum yok kesinlikle.
    Hareket halinde değilken vizör buğu yapmıyor ama hafif bir yoğuşma oluşuyor. Bu durumu engellemek için vizörün 2-3 mm kadar aralık
    Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın umarım. Bir de şu üst havalandırmayı kapatıp deneseydin ya, o ses devam edecek mi, kesilecek mi diye.
    #sürenadam

Motosikleti
    Dominar
    Teşekkürler.
    Üst havalandırma tamamen kapatılamıyor veya nasıl kapatıldığını ben henüz bilmiyorum.
    Üst havalandırmaları kontrol eden iki küçük düğme var ve bunlarla da kapatma değil
    hava akımına yön verme işlemi yapılabiliyor. Üst havalandırmayı alın veya tepeye
    yönlendirebiliyor.

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Dostum güzel yazmışsın. Teşekkürler

Alıntı GokhanUzun adlı üyeden alıntı Mesajı göster

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Buda benim ki

Buda motorda :D

Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    Dominar
    Speed R de çok güzel bir kask ve üretim yılı 2012 sanırım. Yani taze bir model.
    Ama Vision R 2011 model olsa da kırmızı beyaz renkleri ve görüş açısı genişliği beni kendisine aşık etti diyebilirim

şimdi yumuşakca bır hareketmle vızor kırıldı hayırlı olsun.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler