Ben EXO 500 'ü iade ettim. SHARK ların bana uygun bedenı olmamasından dolayı; Yine Scorpion Serisinden ; EXO750 aldım
Uploaded with ImageShack.us
Ben EXO 500 'ü iade ettim. SHARK ların bana uygun bedenı olmamasından dolayı; Yine Scorpion Serisinden ; EXO750 aldım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bırı sharkın vıdeosunu atacakatı
Hocam videoyu hallettim.
Buradan izleyebilirsin.
Yazıyıda düzenledim
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
sayın çakalaz exo 750yi değerlendirirsen sevinirim bende kask bakıyorum ex0 450 500 750 fiyatlarıda uygun gibi. değerlendirmenin sonucu yönlendirecek
Exo 750 ile ilgili su baslıgı açtım..
http://www.motosiklet.net/forum/mark...steyenler.html
Bugün denedim kaskı....Genel olarak sunu söyleyebilirim;
Öncelikle kalıbı büyüktür. Mesela S - 54 CM denk gelmesi gerekirken; 56 CM denk geliyor. Kask seçerken bunu göz onunde bulundurunuz.
150 KM/H den sonra Rüzgar sesi almaya baslıyor. Islık gibi, Aşırı rahatsız edecek seviyede değil.
Özellikleri güzel; Dıs kabuğu cok hoş RENK değiştiriyor
Aerodinamik Yapısı harika, 270 KM/H kadar cıktım; herhangi bir kafa sallantısı olmadı
Fiyatı; 450 TL...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Deryali video için saol,sayende vizörü çıkardım yerinden.. Vizör açılıp kapanırken çıkan gıcırdama sesini kesmek için yağ sürsek bi faydası olurmu acaba..
Videoyu ekledim
http://www.youtube.com/embed/620Q3wwzP_M
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
gıcırdama bende de var bence kurcalama guzeldır :D benım gunes vızoru mandalı gevsedı gıttı ses problemımde var ne sanssız adamım ya :D butun harclıgım gıtmıstı kaska :D
Kilit yok mu? Yani öyle itince giriyor da, kilitlemek için mandal-bişey yok mu? Çıkartırken de biraz çekiştirdiniz çıktı. Tamam çok kolay çıkmadı ama kaza anında çıkabilir gibi geldi bana. O yüzden "herhalde kilidini açmıştır" felan demiştim kendi kendime. Hımmm.... Yakından incelemek lazım bir de
Bitkisel içerik veya zarardan ziyade şöyle bir durum var. Daha önceki kaskıma buğu önleyici bir film takmıştım. Ama sonra buğu yapmaya başladı. Olayı çözdüm ki vizörü içerden felan da silip temizleyince o film üzerindeki buğu engelleyici kimyasal da gitmiş tabi. Sadece film kalmış geriye
Şimdiki kaskım da kendiliğinde buğu önleyici bir vizör var(UVEX). İç tarafı biraz kirlenince inceledim, hafif yapışkan bir tabaka var yüzeyinde. Büyük ihtimal buğu engelleyici katman. Şimdi ben vizörün içini temizlesem(su bile tutsam) o kimyasal da gitcek biraz. O açıdan sormuştum.
Ürünün adı nedir buarada? nereden bulabiliriz?
#sürenadam
mikrofiber bezle silemiyorsun içini toz tanecikleri oluyor.yumuşak soloyu al ıslat butun guneş vizörü normal vizörü sil sonra selpakla içini kurula dış tarafını istediğinle kurula ama o kimyasal gitmiyor shark vision r 'de
Bugün ben de bir tane vision r becool red aldım
Daha önce Lazer Vertigo ve Lazer Breva modellerini kullanmıştım ve bu kask çok farklı bir hissiyat yarattı.
35 km lik kısa bir tur ile edindiğim ilk izlenimlerime göre ;
Görüş alanı inanılmaz geniş , kafanızda kask olduğunu unutuyorsunuz.
Son kullandığım kask olan Lazer Breva ile aralarında 100 gr fark var ve 100 gr lık farkın kafada bu kadar hafiflik yaratacağını sanmıyordum.
Hız 50-60 km yi geçer geçmez bir hava akımı sesi başlıyor. Ama bu ses rüzgar sesi değil ; ön havalandırmanın büyük olmasından kaynaklı
bir ses. Yoğun hava girişi olmasından dolayı hava akımı uğultusu (Bence rahatsız edici değil) gibi bir ses yapıyor. 120 km hıza kadar çıktım ve seste herhangi bir artış yok.
Çene altından rüzgar girişi olmuyor. Ben bu anlamda herhangi bir sıkıntı hissetmedim.
Konforu üst düzeyde. Kafayı tam sarıyor ve gerçekten çok konforlu.
Tepe havalandırmalar çok etkin çalışıyor. Hatta gereğinden fazla etkin çalıştığını söyleyebilirim. 100 km hızdan itibaren tepenizdeki hava akımını
net olarak hissedebiliyorsunuz.
Kozmetiği muhteşem. Kaliteyi detaylarda çok net hissediyorsunuz.
Güneş vizörü mekanizması net ve pürüzsüz çalışıyor. Sarsıntıdan dolayı güneş vizörünün yerinden oynaması gibi bir durum yok kesinlikle.
Hareket halinde değilken vizör buğu yapmıyor ama hafif bir yoğuşma oluşuyor. Bu durumu engellemek için vizörün 2-3 mm kadar aralık
durabilmesini sağlayan bir vizör kilidi var.
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
Teşekkürler.
Üst havalandırma tamamen kapatılamıyor veya nasıl kapatıldığını ben henüz bilmiyorum.
Üst havalandırmaları kontrol eden iki küçük düğme var ve bunlarla da kapatma değil
hava akımına yön verme işlemi yapılabiliyor. Üst havalandırmayı alın veya tepeye
yönlendirebiliyor.
Buda benim ki
Buda motorda :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Speed R de çok güzel bir kask ve üretim yılı 2012 sanırım. Yani taze bir model.
Ama Vision R 2011 model olsa da kırmızı beyaz renkleri ve görüş açısı genişliği beni kendisine aşık etti diyebilirim
şimdi yumuşakca bır hareketmle vızor kırıldı hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)