Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Test Pilotu Olmak İstiyorum.

REKLAM ALANI

ARKADAŞ SENİ ARADIM ANCAK BULABİLDİM SAFETY DİRİVİNG ACADEMY DİYE BİR KURS VAR ONA KATIL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    '78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
    Alıntı BOBBER! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Test pilotu olmak istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ? Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim.
    Test pilotu olmak için ilk şart sanılanın aksine süper motosiklet sürmek değildir.

Test pilotu olmak için ilk şart kendini iyi ifade edebilmek, zengin dil kullanımı ve edebiyata hakimiyettir.

1-2 yabancı dili iyi seviyede bilmek edineceğimiz edebi zenginliği arttıracaktır.

Tüm bu kabiliyetlerimizi sürdüğümüz araçla ilgili izlenimlerimizi güzel ifade edebilmek için kullanabiliyorsak iyi test pilotu olunur.

Bu sebeple bu işin idmanı/ideali bol kitap okumanın yanı sıra bol ecnebi neşriyat takibidir.

Hah bunları yapmadan da motor testi yapan adamlar yok mu?

1000 tane var.

Ancak anlatımlar hep aynı rüşvet yemişlik süzgecinden geçip hep aynı sığlıkta kalır.

Bol okumak, okumak, gözlemlemek, kendi kendine sürdüğün motoru anlatarak idman yapmak.

Motor sürmeyen adamın hayatından örneklerle anlayabileceği dile çevirmek.

Veee bol bol eğlenmek.

Eğer bu işi yaparken eğlenmez hale geliyorsa kişi izleyici veya okuyucu hemen anlar.

Çoğu test yazarının/sunucusunun düştüğü önemli bir hatadır izleyiciyi/okuyucu salak zannetmek.

Oysa halk herşeyi hemen anlar.

Bu sebeple karşındaki insanı salak yerine koyarak değil arkadaşına anlatır gibi anlatmak...

Slmlr
    Brkn
    drumstar, motorcu48 ve Deryali bunu beğendiler.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    eğlenmek en kolay kısımmış:D
    Mustafa Kemal Atatürk

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)