Arkadaşlar şu saat itibariyle ehliyetimi almış bulunuyorum. Cumartesi sınava girmiştim bugün çarşamba ehliyetimi aldım. Süreç hızlı gelişti. Akşama güzel bir yol yaparım artık arkadaşlarla Tebrik edin beni
Arkadaşlar şu saat itibariyle ehliyetimi almış bulunuyorum. Cumartesi sınava girmiştim bugün çarşamba ehliyetimi aldım. Süreç hızlı gelişti. Akşama güzel bir yol yaparım artık arkadaşlarla Tebrik edin beni
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bende 1 ay önce almıştım insan polislere karşı korkmadan sürebiliyor hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
cumartesi sınava giriyorsun çarşammba alıyorsun süreç nasıl hızlı gelişiyor en az 1ay daha beklemen lazım sınavda sonra
Teşekkürler.
---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
Amin teşekkürler...Valla Denizlideyim ben. Yani İstanbul gibi değil burası. Sürücü kursu dosyayı hatta dün hazır etmişler aramadıklarından bu güne kaldı yoksa dün alabiliyodum. Sürücü kursuna bağlı benim dosyayı 3 günde hazır ettiler. Emniyette de sağolsun tanıdık bi abimiz kendisi hemen çıkartıverdi ehliyeti.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hayırlı olsun
artık polisler durdurmaz seni, zira adamın gözünden anlıyorlar
hayırlı olsun darısı başıma )
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
hadi hayırlısı :D
hayırlı olsun
ehliyetin sevinciyle gaza gelme dikkatli ol
allah kaza bela vermesin
kan grubuna doğum yerine numaraları iyi kontrol et hayırlı olsun
25inde görüşürüz inşallah , kazasız belasız cezasız sürüşler
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
vayyy kardeşim tebrik ederim en sonunda nihayet
hayatta inanmam
foto isterim
fena sevindim hayırlı olsun
Hayırlı olsun, yardırırsın artık
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
hayırlı olsun
Hayırlı olsun tebrik ederim kardeşim.Allah kaza bela vermesin.
Bende maldivdeyim Denizli'de olsam gezerdik akşam
Teşekkürler. İsterlerse durdursunlar sıkıntı yok
---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
Amin... İnşallah sende bir an önce alırsın çocuk gibi sevindim.
---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:42 ----------
Eyvallah Okay kardeşim. Birlikte geziler nasip olur inşallah...
Öcelikle hayırlı olsun
Merak etme durdurmazlar artık kendimden biliyorum
Bende direksiyon sınavından 4-5 gün sonra almıştım süreç hızlı büyükşehirler dışında.
Bana ceza yazan trafik görevlisiyle karşılaştım bugün aynı noktada gene topluyordu motorları bu sefer gene uzadım yanına kadar geç geç dedi orda baya düz gittim adama
Neyse gene de arkadaşların dediği gibi gaza gelme,paranoyasız dolaşmanın tadını çıkar
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Evden dışarı çıkıp gez istersen hava günlük güneşlik kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)