Artık Honda Varaderom var. En sonunda motoruma kavuştum
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce buradan başlık açıp sizin fikirlerinizi almıştım. Bir ara Triumph Tiger, bir ara 2012 model V strom almayı düşünmüş, bu motorları Honda Varadero ile kıyaslamıştım.
Dün motor fuarından çıkıp Kızıltoprak'taki Mototal'e gidip 0 KM Honda Varadero aldım. Rengiz beyaz. Plaka işlemlerini bile yaptırmadan aldımİzmit'e geldim.
Daha önce Harlet Davidson Sportster kullanmış, 1 buçuk sene sonra satmıştım. Bu benim 2. motorum. Ve dün anladımki Harley'i kullanırken bildiğiniz eziyet çekiyormuşum.
Showroom'dan çıkarken ilk etapta biraz tedirgin oldum. Motor dev gibi. Ancak biraz ilerledikten sonra ne kadar rahat motora hakim olunabildiğini gördüm.
Motorumu 2 yan çanta, top case, motor koruma demiri, orta sehpa ve tur camı taktırarak aldım. Şuan ihtiyacım olan başka bir aksesuar yok. Artık yazın yapacağım Avrupa gezisini bekliyorum.
Otobanda yaşadıklarıma gelirsek;
Showroom dan çıktığımda motorun 2 KM'yi gösteriyordu. Ve İzmit'teki evime geldiğimde 105 KM olmuştu. Daha önce yere yakın bir motosiklete alışkın olduğum için otobana biraz tedirgin bir şekilde girdim. Ancak araba kadar konforlu ve rahat bir şekilde geldim. Eski motorumla o yolda zangır zungur gidiyordum, şimdi yayılarak rahat bir şekilde geldim. Rodaj ı olduğundan 110 KM yi gecmemeye çalıştım. Ancak motorun performansına biraz daha bakmamak için kendimi zor tuttum.
Şimdi evin kapısında uyuyor. Birazdan uyandırıp gezdirmeyi düşünüyorum,
hepinize güzel günler dilerim..
Reklamlar
-
-
hayırlı olsun hocam.gezini de burada paylaşırsan seviniriz.kazasız belasız...
-
Yeni Motorun Hayırlı Uğurlu Olsun...
-
Çok güzel bir tercih, hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah..
Hepimize nasip olur inşallah istediğimiz motosikletleri almak.
-
hayırlı olsun varadero doğru seçim
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
Yeni motosikletin hayırlı olsun.Görüşebilmek dileğiyle....
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
-
hayırlı ugurlu olsun,
uzun geziler ve yurtdişi turlar için harika bir seçim,hem de beyaz süpermiş :D
http://static.blogo.it/twowheelsblog...e_range_23.jpg
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
hocam motorunuz hayırlı uğurlu olsun. kendim almış kadar sevindim...
(milletin aldığı motora sevinmekten doğru düzgün bi motor sahibi olmadık
harley is making love with
davidson
-
Çok teşekk ederim. Dilerimki herkes istediği motosiklete sahip olur. Motorla ilgili tecrübelerimi yine sizlerle paylaşacağım.
Jackonbir umarım en kısa zamanda istediğin motora sahip olursun.
-
Seçenekler arasından sıyrılıp ta karar verebildiğin için tebrik ederim, güle güle kullan.Ben hala kararsızım ama Vstrom alıcam sanırım
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
Güle güle kullanın motosikletinizi.En yakın zamanda fotoları bekliyoruz.Hd olursa tam süper olur.
-
hayırlı uğurlu olsun abi Allah kaza bela vermesin... kendisini bilmem ama ismi çok güzelmiş
''varadero''
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
Evet en kısa zamanda foto koyacagım. bir iki güne hava açsın fotolar gelecek =),
-
Motorun hayırlı olsun dün fuarda üzerine bindim yaşım 56 artık bacaklar yukarı kalkmıyor herşey gençlikte bana artık shadow bile ağır geliyor bundan böyle schutura devam bakalım ne zamana kadar.
-
herkesin senin kadar parası olması dileğiyle
-
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
hayırlı uğurlu olsun. kazasız sürüşler
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
-
ALLAH kazasız belasız keyıflı zamanlar gecırmeyı nasıp etsın.İnşallah bizede nasip olurr..aminnnnn diyin arkadaslar
iki saniye sonra ne olacagını bılmedıgımız hayat için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)