Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Artık Honda Varaderom var. En sonunda motoruma kavuştum

REKLAM ALANI
    scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    Koccaman bir nazarlik takın bu motorları kullanmak çok kolay gözüktüğü gibi iri cüsseli olabilirler ama üzerine binince serçe parmaginizla kullanabilirsiniz :p
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA VARADERO
    Evet aynen öyle. Hersey uzerine tırmanım yola cıkana kadar. sonra birden bire kuş gibi uçuşa geçiyorsunuz =)

Motosikleti
    bmw 1200rt
    motorunuz öncelikle hayırlı olsun ,en yakın zamanda bende bu motordan almayı düşünüyorum .yanlız benim anlamadığım olay ,bu tarz motor alan insanlar ne hikmetse en kısa zamanda ,honda veya suzuki lerini satıp bmw 1200 gs alma peşine düşüyorlar.sorunsuzluk abidesi varaderoyu satıp ,sürekli arıza çıkaran bmw yi,bile bile niçin alıyorlar .
    fz6 fazer

Motosikleti
    Honda Varadero
    hayırlı olsun.
    yalnız gazlarsan benzini içer dikkat et.
    çok sağlıklı ölçüm yapamadım bugüne kadar ama km'de 50-60-70krs yaktirdigim oldu

---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:05 ----------

Alıntı ayaramis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorunuz öncelikle hayırlı olsun ,en yakın zamanda bende bu motordan almayı düşünüyorum .yanlız benim anlamadığım olay ,bu tarz motor alan insanlar ne hikmetse en kısa zamanda ,honda veya suzuki lerini satıp bmw 1200 gs alma peşine düşüyorlar.sorunsuzluk abidesi varaderoyu satıp ,sürekli arıza çıkaran bmw yi,bile bile niçin alıyorlar .
    bu işte son nokta GS'de ondan.
    her iki motosikletin sadece üzerinde oturursanız bile (2 ayak yerde) GS'in daha dengeli olduğunu anlarsınız.
    işin sorun kısmına gelince evet honda=sıfır sorun, GS'te ise biraz şans işi

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:07 ----------

topcase 46, sidecase 33 değil mi?
    ben karar veremiyorum; sidecaseleri de 46mı alsam diye?!?!

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    hocam izmitten birçok arkadaş var bir akşam sizin canavarı görmek hemde bi çay içmek hoş olur...
    bu arada hayırlı uğurlu olsun isim düşündünzmü:D

harleyi bi kaç defa görmüştüm yan yol ışıklarda:D
    hatta bi keresinde aragazı verin gibisinden bi işaret yapmıştım sesini duyalım canavarın diye :D
    kırmayıp aragaz verdiğinizde çok mutlu olmuştum :D
    baya baya titriyodu mübarek ama sanki içindeki motor biyana şase biyana sele başka biyana

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    Hayırlı olsun yeni makina..
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

Motosikleti
    HONDA VARADERO
    Şuan rodaj durumlarından fazla gazlayamıyorum =) Mototalden aldıgımda hıc benzın yoktu ıcerısınde. Hemen oradakı BP den 70 TL lik benzin aldım. Ve hala yanı benzinle devam ediyorum. Suan 260 KM oldu. Ama ısıgım yandı, ilk cıktıgımda almam gerekecek=)
    --
    Evet Harley ile yan yolu sureklı kullanıyordum =) Bayaa da bir bagırıyodu cunku vance & hines egsoz takmıstım ustelık susturucuda yoktu =) Titresim felaketti =)
    --
    Bulusma işini organize edersek cok guzel olur, bende çok isterim.

Benım motorla yaşadıgım bir sorun varmı dıye merak edıyorsanız evet var;
    Orta sehpa yı tek basıma acamıyorum. Denemıyorm bıle devrılecek gıbı gelıyor.

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun...

Şu an işyerinden seni ve motorunu kesiyorum aynalı pastanesinin önünde çay keyfi yapıyorsun afiyet olsun bizim mekanada bekleriz çayımızı kahvemizi içmeye buyrun.

bundan önceki motorun mavi harleymiydi,genelde gümrük muhafazanın oraya benim motorun yanına çekerdin eğer harley senin idiyse...

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Maşallah. Allah kaza bela vermesin..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    bmw 1200rt
    Alıntı oguzetuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun.
    yalnız gazlarsan benzini içer dikkat et.
    çok sağlıklı ölçüm yapamadım bugüne kadar ama km'de 50-60-70krs yaktirdigim oldu

---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:05 ----------

bu işte son nokta GS'de ondan.
    her iki motosikletin sadece üzerinde oturursanız bile (2 ayak yerde) GS'in daha dengeli olduğunu anlarsınız.
    işin sorun kısmına gelince evet honda=sıfır sorun, GS'te ise biraz şans işi

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:07 ----------

topcase 46, sidecase 33 değil mi?
    ben karar veremiyorum; sidecaseleri de 46mı alsam diye?!?!
    varaderonun km de 70 krş yakması için 100 km de 15-16 litre benzin tüketmesi gerekir ,böyle bir tüketimin olacağını pek sanmıyorum . bir çok varadero kullanan insanla görüştüm hepsi 6-7 litre arasında tüketimden bahsettiler .
    fz6 fazer

avciceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA-CBF 1000
    Alıntı ayaramis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    varaderonun km de 70 krş yakması için 100 km de 15-16 litre benzin tüketmesi gerekir ,böyle bir tüketimin olacağını pek sanmıyorum . bir çok varadero kullanan insanla görüştüm hepsi 6-7 litre arasında tüketimden bahsettiler .
    arkadaşın bahsettiği sanırım 2003 öncesi varaderolar çünkü 2003 öncesi varadero cidden yakmıyomuş içiyomuş kullanan kişilerle konuştuğum kadarıyla ama seninde dediğin gibi 2003 sonrası enjeksiyonla beraber 6-7 civarı yakıyor
    HONDA
    CBF 150-CBF 500-CBF 1000

Motosikleti
    Varadero 1000
    Hayırlı uğurlu olsun. Aynı motordan bende de var. Suadiye' de oturuyorum. Karşılaşırız mutlaka.Varadero Türkiye Kulübüne bekleriz, mutlaka üye ol. Güzel paylaşımlar oluyor, her hafta buluşuluyor v.s.
    Keyifli sürüşler dilerim.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)