Hayırlı olsun.
Para var huzur var hayırlı olsun
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
kazsız belasız sürüşler dilerim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hayırlı olsun, güvenli ve dikkatli sürüşler dilerim.
hayırlı olsun... kazasız belasız güzel hatıralarınız olacağı günler geçirirsin inşallah yeni motorunla
Kazasız belasız güzel geziler dilerim.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hayırlı olsuuun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah
Yeni motosikletinizin fotoğraflarını ve yapacağınız gezinin başlığını merakla bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar. İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum.
Motorum şuan plakasız olduğu için pek kullanmak istemiyorum. Pazartesi günü ilk işim plaka işlemlerini halletmek olacak.
Geçen yaz Harley Davidson Sportster imle Bulgaristan'ın Burgas kentindeki Sunny Beach'e gitmiştim. İzmitten tek başıma çıkıp 1 hafta motorumla oraları gezmiş hayatımın en özgür tatilini yaşamıştım. Ancak titreşimden ve gürültüden her yanım ayrı ayrı ağrımız beynim patlamış ve konforsuzluk uzun yolda beni bir hayli yormuştu. Çantalarımı koyacak eksrta bir yerim olmadığından bağlama aparatları ile motoru ve çantaları kat kat bağlamış, çantadan bir şey almam gerektiğinde terar onları çözmekle uğraşmıştım.
Tatilim çok güzeldi ancak dönerken yolda o motoru satma ve daha rahat yol alabileceğim bir motor alma kararı almıştım.
İşte dün bu isteğim gerçekleşti. Daha 100 kilometrede motora resmen aşık oldum. Bir an önce plaka işlerini halledip motorumla kilometreler yapmak istiyorum.
Bu yaz planladığım yolculuklar:
Tek başıma Bulgaristan Sunny Beach
Eşimle, Hırvatistan - Dalmaçya, yine eşimle bozcaada ve tek başıma yapacağım şuanda planlamadığım başka geziler.
Ancak ben motoru sadece haftasonları yada tatil planlarında kullanmak için değil günlük kullanmak içinde aldım. Her gün işe de motorumla gitmeyi düşünüyorum.
En kısa zamanda resimleri koyacağım. Ve tekrar en içten dileklerimle söylüyorum -- Allah herkese gönlüne göre versin.
hayırlı olsun. kazasız belasız nice kmler katetmeniz dileği ile.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Güzel ve konforlu bir motora sahip olduğunuz için tebrik eder, mutlu ve kazasız,arızasın uzun yolar dilerim izmit caddeleri güzel bir motorla dha tanıştı, sayılarını ve kültürünün artamsı dileklerimle..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Allah hayırlı uğurlu etsin gerçekden dev gibi makine
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız zevkle kullanın inşallah...
hayırlı uğurlu olsun abi allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın
hayırlı olsun.
toplam kaça mal oldu acaba?
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Hayırlı olsun arkadaşım. Allah kazadan beladan uzak tutsun inşallah.
"Geçen yaz Harley Davidson Sportster imle Bulgaristan'ın Burgas kentindeki Sunny Beach'e gitmiştim. İzmitten tek başıma çıkıp 1 hafta motorumla oraları gezmiş hayatımın en özgür tatilini yaşamıştım. Ancak titreşimden ve gürültüden her yanım ayrı ayrı ağrımız beynim patlamış ve konforsuzluk uzun yolda beni bir hayli yormuştu. Çantalarımı koyacak eksrta bir yerim olmadığından bağlama aparatları ile motoru ve çantaları kat kat bağlamış, çantadan bir şey almam gerektiğinde terar onları çözmekle uğraşmıştım.
Tatilim çok güzeldi ancak dönerken yolda o motoru satma ve daha rahat yol alabileceğim bir motor alma kararı almıştım.
İşte dün bu isteğim gerçekleşti. Daha 100 kilometrede motora resmen aşık oldum."
Bu kelimelerinizin Harley Daw. nu motosiklet bilip diğer motorlari küçümseyenlere ders olarak okutmak isterim. Benim fikrim H.D. sadece sosyetede etiket. Ben hiçbirzaman H.D. sahibi olmadım emaneten kulladım. Acaba emanet olup benim olmadığı için mi sevemedim diye düşündüğüm olmuştu. Fakat gerçekçi birkaç H.D. sahibi olanlan arkadaşlar da sizler gibi olumsuz bahsetmişlerdi. Aşırı titreşim ve gürültü baş şikayetler arasında.
Sonuç olarak çok güzel bir seçim yaptığınıza inanıyorum. HONDA jet uçağı üreten bir kuruluş. H.D. ise sadece motosiklette kalmış. Bugün dünyanın en modern ulaşım aracını üretenler motosikleti gözü kapalı üretirler.
Benim de gelecekte düşündüğüm motosiklet Varadero dur. Ama boyum 170 olduğu için engebeli zeminlerde dur kalk olayında biraz sıkıntı veriyor.
Size maliyet fiyatını belirtirseniz belki birgün ailenize katıldım haberi ile tekrar merhaba derim.
Motor 27.500 ( 28.500 den indiler )
+ koruma demiri - yan çanta ve top case tutucuları - top case ve yan cantalar ( aluminum gorunumlu give marka ) - orta sehpa - tur camı --- toplam 2.650 TL
Toplam: 31.150 TL
+ 500 plaka ve motorlu tasılar vergisi.
hayırlı olsun birader darısı bizim gibi olmayanlara )))
Ben Sportster Nightster 1200 kullanıyordum. Genelleme yapmak ne kadar dogru olur bılemıyorum ancak kendı yasadıklarımdan sonra Harley Davidson'ı bırakın almayı bundan sonra yanına bıle yaklasmam.
Servisi ayrı bir dert, gürültüsü, titreşimi ayrı bir dert. Daha 3-4 ay sonra orası burası paslanmaya baslıyor. Servise soyluyorsun kronik diyip gecıyorlar ılgılenmıyorlar. Gosterge panelı buhar yapıyor, zaten yapmasada sızı bılgılendırecek bır sey bulunmuyor. Hersey ekstra odeyeren alınıyor. frene basıyorsun durmuyor.
Harley Davidson tamamen bir pazarlama harikası bence. Yada kısa mesafede guzel havalarda kullanıp ego tatmın etmek ıcın alınacak bır motor markası.
Kısacası, ben hiç sevmedim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)