Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
@syn022
Sağol hocam. Sanayi - Caminin oralarda oldu. Blok adını tam hatırlamıyorum. B3'tü galiba.
@guven61
Teşekkür ederim hocam.
geçmiş olsun
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
geçmiş olsun
yalnız anlamadığım en ufak birşeyde motosikleti bırakmak niye ? demek ki motosiklet sizin için bir tutku değil
Gecmis olsun baslarda birakcam dersin sonra en gec bir iki ay sonra icin icini kemirir motor diye tekrardan bindiginizde ls2 yerine daha kaliteli bir kask almanizi ve tam korumayla binmenizi tavsiye ederim ayrica kavsak ve bu tarz ara yollarn ana caddeye cikisinda mumkun oldugunca soldan gitmeye ve geceyse sellektor yaparak gunduzse kornayla ikaz ederek gecmenizi tavsiye ederim tekrardan gecmis olsun
@syn022
Haklısın hocam. Tekrar teşekkür ederim.
@ixeywent
Teşekkür ederim.
@ReiZzZ
Kafamı yere çarpsaydım burada olamayacaktım hocam. En ufak şey buysa büyüğünü siz söyleyin.
Teşekkür ederim.
@M.balibey
Sağolun hocam.
Çok geçmiş olsun,ucuz atlatmışın inşallah en yakın zamanda piskolojini düzeltip motora tekrar binersin...
Hocam geçmiş olsun sizi psikolojik olarak çok iyi anlıyorum aynı olayları bende yaşadım ki mesleğim MOTOSİKLETLİ KURYELİK işim bu ve şuandada bu işi yapıyorum Motora binip binmemek sizin en doğal hakkınız saygı ve hoşgörüyle karşılamak lazım.Sağlıcakla...
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
kararınıza saygı duyarım tabiki ama şöyle söyleyeyim ben 60 65 km hızla giderken yan yoldan direk çıkan arabaya çarpmamak için frene basmamla kendimi yerde buldum motosiklet arabanın altına girdi bende yerde sürüklendim sabah kalkınca ilk iş motoru yaptırmaya gittim her yerim ağrırken yaptırdım ve evede sürerek döndüm motosikletten vazgeçemiyorum inşallah zorunlu olarak bırakmam gerekmez tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun... ileri sürüş tekniklerini öğrenmenizi tavsiye ederim... talihsiz bir kaza olmuş
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
@mali_181
Teşekkür ederim hocam.
@AzRaİL42
Sağolun hocam. Çok dikkat isteyen bir iş yapıyorsunuz, Allah kaza bela vermesin.
@ReiZzZ
Geçmiş olsun hocam, kazanın her türlüsü kötü. Tekrar teşekkür ederim.
@ozgurakman
Teşekkür ederim hocam.
Geçmiş olsun... umarım kısa sürede toparlarsın..
....
geçmiş olsun.
talihsiz bir kazayı talihli atlatmışsınız.
Ben biraz başka açıdan yaklaşıp, arkadaşların önerisinin aksine, motoru bırakmak istiyorsanız bırakın diyorum.
Eğer içinizde motosiklete binmediğinizde bile sürekli bi fırsat olsa da şunla bi dolaşsam dürtüsü yok ise, sürüş teknikleri yada kaskı bağlamak gibi olaylar bir yerden sonra sıkmaya başlar. bu durumda da sonunda sizin yaşadığınız gibi kazalar oluşuyor. Bence şanslısınız ki ucuz atlatmışsınız.
İçinizde o dürtünün olup olmadığı 1 - 2 ay sonra belli olur. hala motosiklete baktığınızda " çok tehlikeli gerçekten " diyorsanız bırakın... " daha dikkatli olmak lazım.. bu işi daha ciddi yapmalıyım " diyorsanız devam
!?
Cok cok gecmis olsun...
Böyle konulara yazmiycam diyorum ama tutamiyorum kendimi...
Süratin dedigine göre 15-20 KM/H..
Yani her istedigin an zimba gibi durursun istedigin noktada..
Ama sen sola kacmayi deniyorsun ben bunu gercekten anliyamiyorum...
Neden durmuyorsun sagindaki araci görünce???
Sonra tali yol diye bir terimi var yurdum insaninin...
Tali yol nedir abicim???
Sordugumda herzaman söyle bir cevap almisimdir..
Trafigin az oldugu yol derler bana...
Iyi güzelde simdi farzetki ben o yola ilk defa giriyorum..
Hangisi az yada hangisi yogun trafikli yol ben nereden bileyim?????
Her kavsakta durup aracimdan yada motorumdan inip nereden daha fazla arac geliyor diye saymammi gerek??????
Yada hangi yol daha genis diye bakmammi gerek?????
Varmi böyle bir sacmalik????
O arac hizli olabilir...
Ama orada tabela yoksa ve o arac sagindan geliyorsa artik suc kimin tahmin et...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Gecmis olsun.
Hocam anayol tali yol kavramını ben öyle bilmiyorum.
Ehliyet sınavına hazırlanırken öğrendiğim bilgi şudur '' başında sonunda trafik lambası bulunan veya 2 ve daha fazla gidiş geliş yönünde şeride sahip olan yollara ana yol denir '' ,tali yol ise '' ana yollara bağlanan geçiş yollara, sokaklar, bağlantı yolları ve başında sonunda trafik ışığı olmayan yada tali yol tabelası bulunan yollara denir.''
Yani aslında trafiğin yoğunluğuda yolun genişliğine bağlıdır ama her yoğun olan trafik ana yol değildir. An gelir bi çöp arabası yüzünden 3 5 sokakda trafik durur bir sürü araç bekler.ozaman burada trafik yoğun hadi burayı ana yol kabul edelim yada ana yol yapalım diye birşey söz konusuda değildir
geçmiş olsun,
o kask kafanızdan nasıl çıkar ki? demek ki ya yanlış bağlantı var, ya kilit bozuk ya da bağlanmamış!
daha önce kaza geçirdiniz mi bilmiyorum ama zamanlakendini toparlarsınız diye düşünüyorum.
yok ileriki zamanlarda da motosiklet kullanmayı bırakırsanız şunu anlarım ki; siz motorculuğu zaten kavrayamamış olduğunuzdan ne camia ne de siz bir şey kaybetmiş sayılmazsınız.
ama sağlığınızın yerinde olması gerçekten sevindirici...
Allah tekrarını hiçkimseye yaşatmasın...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kardeşim geçmiş olsun.Motorculuğu bıraknmak diye bir şey yok aslında, çünkü motosiklet bir taşıma aracı ama isterseniz sizi normal ara sokaklarda istersniz pistlerde isterseniz dağda bayırda çayırda istersenizde rüyalarınızda sizi taşır ve taşımaya devam eder.Maalesef bizim gibi ülkelerde gerek bizlerden gerekse diğer sürücülerden kaynaklanan trafiği okuyamama,saygısızlık vs gibi etmenlerden dolayı küçük araç sürücüleri her zaman risk altında......Mücadeleye devam.( hangi aracı kullanıyorsak ona göre güvenlik ekipmanlarını n tam olması zorunludur-emniyet kemeri bağlamak yada full koruma giyinmek vs.....)
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)