Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız sürüşler.
denizliden istanbula bundan gelirsin tezkereye
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
kanka hayirli ugurlu olsun tekerin düz bassin ne gerek vardi demiyom olan olmuş yalniz başka renk yokmuydu aga bune kırmizi kırmızı güle güle bin ortak..
dikkat et yakalanma askerın arac kullanması yasak dıye bılıyorum senın ehlıyetını almadılar mı
Hayirli olsun . Aman dikkat et askerken sakincali isler.
eyvaLLAH sağolun arkadaşlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı uğurlu olsun ybr den sonra hızlı gelmiştir güle güle kullanın tekeriniz düz bassın
Hayırlı olsun da anlamadım askerken çarşı izninde Denizli demi bineceksin
sonra niye cbf 150 almadın
Hayırlı olsun güle güle kullan abicim.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan dikkatli ol nede olsa askersin başın derde girmesin
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
arkadaşlar hepiniz sağolun... çok dikkat etmeliyim farkındayım ama bu aşk engel tanımıyor....
motoru nereye koyacaksınız onu anlayamadım nizamiyeye ağaç dibine kitle gir içeri
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Ramazan hayırlı olsun, kazasız belasız bin inşallah.
YBR'den sonraki izlenimlerini birçok kişi merak edecektir.
Müsait bir zamanda kısa bir değerlendirme yaparsın.
Şafak kaç bu arada?
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Hayirli olsun tekerin duz bassin apache kullananlarin artmasi guzel bisey umarim kask ve tam korunma ekipmanlariniz vardir
Hayırlı olsun...
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
hayırlı olsun,kazasız belasız kullan tabi ama...
gerçekten gerek varmıydı merak ediyorum.....haftasonları illahki bineceksen kiralayabilirdin...
bilemedim ama bana mantıklı gelmedi...
vardır bir bildiğin herhalde.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
ulem atın ölümü arpadan olsun
hayırlı vede uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
ramazan hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin. Çarşı izinlerinde kullanırsın. İzinde İstanbuldan getirdeysin keşke motoru. Bigün ayarlayalım seninde dahil olabilcen bi gezi yapalım güzel olur. Cumartesiye ayarlarız. Bu pazar gezi var ama sana uymaz doğal olarak. Bu arada Denizli'nin polisleri biraz sıkıntı çıkarır aman dikkat et.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)