Tekteker Ramço askerde bile rahat durmadı... Bir hayırlı olsun u hak etti...
Reklamlar
-
askerde ehliyete el koyarlar birde araç sürerken trafiğe yakalanırsan askerde amma başını ağrıtırlar ..hayırlı uğurlu ola
Reklamlar
-
Moderatör
Yeni gördüm hayırlı olsun Ramço
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Yeni gördüm hayırlı olsun Ramço
EYVALLAH SAĞOL...ŞUAN İSTANBULDAYIM...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Adana İl Temsilcisi
tekrar hayırlı olsun kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
adanalı adlı üyeden alıntı
tekrar hayırlı olsun kardeş.
Sağolasın üstat....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
üstad sen nasıl askerlik yapıyon..motor alıyon istanbulllara gidiyon...kışlada nereye koyuyosun? bişey demiyolar mı..astek misin? gerçi çarşı izni demişsin..internette de geziyon rahatça...kafam karıştı...
-
hayırlı uğurlu olsun ramazan abi allah kaza bela vermesin güle güle kullan
-
erro adlı üyeden alıntı
üstad sen nasıl askerlik yapıyon..motor alıyon istanbulllara gidiyon...kışlada nereye koyuyosun? bişey demiyolar mı..astek misin? gerçi çarşı izni demişsin..internette de geziyon rahatça...kafam karıştı...
motor dışarda otoparkta duruyor.... çarşıda akıllı uslu biniyorum..... izin aldım istanbul a geldim... şuan evde olduğumdan net e girebiliyorum....
-
hoşgeldin Ramço dayı... yarın arayayım seni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
hoşgeldin Ramço dayı...
yarın arayayım seni...
eyvallah dostum sağol...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)