Ramazan hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan .Bu aletle askerlikte zaman çabuk geçer
Ramazan hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan .Bu aletle askerlikte zaman çabuk geçer
Hayırlı olsun
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
hayırlı olsun ramazan kardesim kazasız sürüsler güzel bir pamukkale gezisi yaparız artık
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
hayırlı uğurlu olsun ramazanım kazasız belasız diyelim çarşı izinlerinde sitres atarsın, kaç gün kaldı bu arada , şafak kaç topraamm
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın inşallah ;)
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Topiği yeni gördüm.Hayırlı olsun artık hafta sonuda gelmezlere gelmiş,işin yoksa gelsin cmt-pzr.
İyi yapmışsın ramazan vakit daha iyi geçer artık.
hayırlı olsun adaş..
işte buna dokunma !!!
motorsuz olmuyor. Vibrasyon halen var. Ama azalmıs.
ramço hayırlı olsun ağam(:
la işin mi yok motorun var evde napcen askerde motoru...
kanka senden adam olmaz olum.... bu ne akıl sen git askerde motosiilklet al bide işi gücü bırak oradan buraya fuar için motorsiklet len gel LA git olum sen maynakmısınnnn..................................
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
Görüp göreceğim hiç bişey anlamadım ne desem bilemedim O kadar ki şaşırdım birisi durdursun bunu Hayırlı olsun kazasız belasız
Apacheye Lastik buldun mu orjinalleri mi kullaniyorsun yagmurdA dehset kayar dikkat et
ahhhh aaaaaahhhhhhh hayallerimin motoru içinm yandı vallahi. zaten güzelim yukimide sattım motorsuz kaldım hepten :(( kafayı yiyceğim yaa
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)