YOL ÇALIŞMASI yüzünden sonunda kaza yaptım
-
herkese günaydın .ama benim için pek günüm aydın başlamadı sabah saat 06.45 avcılardan çıktım beylik düzüne giderken E.5 de haramiderede carfur u geçince ilerdeki petrol ofisinin karşısında yere yapıştım BİR TÜRLÜ BİTMEYEN LANET OLASI YOL ÇALIŞMASI YÜZÜNDEN 5 ay önce bitmesi gereken metrobüs yol çalışması O İNŞAAT ŞİRKETLERİNE SESLENİYORUM LANET OLSUN SİZE 2 AYDIR KAZIDIKLARI YERE ASFALT DÖKMEDİLER yolun yarısını kazıdılar yarısı kazınmamış bazı yerlerde 10 santimlik yülzeklik farkı var .çok dikkat ettiğim haldekazınmış yerden kazınmamış yere geçerken en sağ tarafa sağ taraf kazınmamış düştüüüüm o geçişleri yüksekliğin en az olduğu yerlerde yapardım bügün önümdeki kamyon rampada çok yavaş gidiyordu onu solladım tekrar önüne geçerken oldu burnumun sol tarafı 1cm çapında soyulma çenede 2 cm lik ezilme yeni yeni bacağımda ağrılar çıkmaya başladı
VURULUP TERTEMİZ ALNINDAN UZANMIŞ YATIYOR BİR HİLAL UĞRUNA. YA RAB NE GÜNEŞLER BATIYOR.
Reklamlar
-
sakin sakin giderken, yükseklik farkının yaklaşık 20 cm olduğu bir yerde yüksek yerden alçağa düştüm..tersi durumunda high side'ın kralını yapardım..her gün ana avrat gidiyorum o yolu öyle bırakanlara..yine gittim.
tamam sakinim.
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
Büyük geçmiş olsun. Ben de Beylikdüzünde çalışıyorum. metrobüs inşaat yüzünden 2 defa ciddi kaza tehlikesi atlattım ve sırf bu yüzden kasımdan bu yana motoru kullanmıyorum. Sanıyorum inşaat bitene kadar minibüs otobüsle idare etmek en doğrusu.
-
Çok geçmiş olsun.. Gerçekten yazılarınızı okuyunca kendim düşmüş ve yaralanmışım gibi hissttim..
Zaten bizim ülkemizin yol yapım veya buna benzer bişeyler yapıldığı zaman bayağı uzun sürüyor.. Genlerimizde var ..
-
Geçmiş olsun kask yokmuydu
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
astanafga adlı üyeden alıntı
herkese günaydın .ama benim için pek günüm aydın başlamadı sabah saat 06.45 avcılardan çıktım beylik düzüne giderken E.5 de haramiderede carfur u geçince ilerdeki petrol ofisinin karşısında yere yapıştım BİR TÜRLÜ BİTMEYEN LANET OLASI YOL ÇALIŞMASI YÜZÜNDEN 5 ay önce bitmesi gereken metrobüs yol çalışması O İNŞAAT ŞİRKETLERİNE SESLENİYORUM LANET OLSUN SİZE 2 AYDIR KAZIDIKLARI YERE ASFALT DÖKMEDİLER yolun yarısını kazıdılar yarısı kazınmamış bazı yerlerde 10 santimlik yülzeklik farkı var .çok dikkat ettiğim haldekazınmış yerden kazınmamış yere geçerken en sağ tarafa sağ taraf kazınmamış düştüüüüm o geçişleri yüksekliğin en az olduğu yerlerde yapardım bügün önümdeki kamyon rampada çok yavaş gidiyordu onu solladım tekrar önüne geçerken oldu burnumun sol tarafı 1cm çapında soyulma çenede 2 cm lik ezilme yeni yeni bacağımda ağrılar çıkmaya başladı
Patron çok geçmiş olsun. Denyoluk bu adamların yaptığı resmen. Adam gibi gelişmiş ülkelerde olsaydı bu durum. Şimdiye zengin bir adamdın sen. Bizde insan hayatının değeri 0 hatta belki daha bile az.
Bir şeyi merak ettim sormak istiyorum,
Burun ve çene yaralanmış. Kask var mıydı? varsa modeli neydi söyleyebilir misin?
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
Çok çok geçmiş olsun umarım sizde de daha fazla bişey çıkmaz bende düşmüştüm ve ertesi gün hertarafım ağrımıştı umarım sizinki daha ufak bişeydir. Su yüz yaralanmasını bende merak ettim kask vardır herhalde de markası neydi nasıl yüzünüz yaralandı.
Umarım ne motora nede size bişey olmamıstır kazasız belasız sürüşler dilerim.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
-
Çok geçmiş olsun, düşme anında kask takıyor muydunuz? Yüzünüz yere temas etmiş sanırım, çok kötü bir deneyim olsa gerek, umarım en yakın zamanda iyileşir!
-
kask vardı kaskımda kalitelkask olmadan motoru bile çalıştırmıyorum kask olmasaydı halim ne olurdu tahmin bile edemiyorum 100 metre geride ambulans ile oto ların karıştığı kaza olmuştu onlara bakmak çin çene kısmını kaldırmıştım ve yavaş gittiğim için kazınmış yeri daha iyi görebilmek için kalkıktı
---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:22 ----------
tşk ederim sağ ayak bileğim şişti sekerek yürüyorum yeni şişti dizimi vurmuştum bileğimi bi yere çarpmadım ama anlamadım niye şişti motor 5 mtre kadar sürüklen di
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
kask vardı ama çene kısmını kaldırmıştım geride kaza olmuştu ona bakmak içi çukurları ve kazınmış yerleri daha görebilmek için motor 150 cclik mondial zc motorda sağ tarafta derin çizikler var şaşırdım motor dağılmadı sağlammış
VURULUP TERTEMİZ ALNINDAN UZANMIŞ YATIYOR BİR HİLAL UĞRUNA. YA RAB NE GÜNEŞLER BATIYOR.
-
Çok geçmiş olsun.
Otobanın ortasında bile çukurlar varken, inşaat çalışmasının olduğu bir yolda böyle şeylere çok takılmamak lazım.
Bize bunu öğrettiler
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...-katliami.html
Motosikletli Kaplumbağa...
-
avcılar beylikdüzü arası çok kötü çukurlar kazınmış yerler ne yol belli ne çizgiler var uzattıkca uzattılar yol çalışmasını 20 senedir motor kullanıyorum ilk defa düştüm şimdiye kadar ne kaza yapmıştım kaza yapmayı bırak yan motoru yan bile yatırmadım bu kış sadece 5 gün motoru çıkarmadım kar yağdığı zaman o kötü havalarda bile kullandım kazasız belasız olacalacağı varmış .
-
Geçmiş olsun dostum Allah beterinden saklasın.
-
amin. bütün motorcular allah kazadan beladan korusun özellikle bu iş den para kazananları onların iş daha zor
-
[/COLOR]kask vardı ama çene kısmını kaldırmıştım geride kaza olmuştu ona bakmak içi çukurları ve kazınmış yerleri daha görebilmek için motor 150 cclik mondial zc motorda sağ tarafta derin çizikler var şaşırdım motor dağılmadı sağlammış[/QUOTE]
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, bu yollardaki çukurlarla cebelleşmek ayrı bir işlence gerçekten.
Hasarlarına gelirsek bu yüzden kapalı kask kullanımının önemi burda öne çıkıyor.Hiç bir zaman çene açılır,yarım kask vs. türden kaskları kafama takmam.Ne kadarda kaliteli olsa!
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
-
Ben de beylikdüzünde oturuyorum, avcılarda işlerim oluyor genellikle ve otobüs ile bir saatten uzun gideceğim yolu motosiklet ile 15 dk da gittiğim için ne kadar yavaş giderseniz gidin, ne kadar dikkat ederseniz edin çukurlara denk geliyorsunuz. Zaten trafik işkence halinde. Ne diyeyim Allahından bulsun bunu yapanlar. Küfürler kifayetsiz kalıyor bazı durumlarda, sırf bu yüzden ben de olabildiğince binmemeye çalışıyorum..
-
bende beylikdüzünde çalışıyorum sabah erken iş başladığımdan işe gidiş kolay oluyor akşam trafik felaket otobüs le bazen beylikdüzü avcılar arasını 1 saatte gittiğim oldu gerçekten bu yol çalışmasını çok uzattılar kar,buz,tuz yüzünden çukurlar daha derinleşti.
-
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
-
teşekür ederim. Haklısın kapalı kask konusunda kask kım arc küçük motorlarda çene kısmı açılan yeterli oluyor sanıyordum yanılmışım.ama hata bende çene kısmını açmakla yanlış yaptım.Yoldaki çukurların haricinde asfaltaki kazınmış yerlerde çok tehlikeli motoru sabit tutmak da zorlanılıyor.
---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:54 ----------
wers adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun
çok teşekür ederim kazasız sürüşler dilerim.
-
istanbul yolları artık crosslar için bile dertli oluyor , geçmiş olsun.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)