Çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
o yolu hiç bir güç bana kullandıramaz..bir kere girdim jant yamuldu ön sol amortisör patladı.. kim ödeyecek bunu ? kimse!!!! ..........................kocaman büsbüyüük küfürler ettim.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
çok sağol arkadaş kazasız günler dileri
---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
malesef hergün kullanmak zorunda kalıyorum. işe gidip gelirken .motora alışınca otobüse binmek çok zor geliyor.E 5 durumu rezil vaziyette.İlk defa o yolu kullanacaklar için çok tehlikeli özellikle gece daha kötü.
VURULUP TERTEMİZ ALNINDAN UZANMIŞ YATIYOR BİR HİLAL UĞRUNA. YA RAB NE GÜNEŞLER BATIYOR.
böyle şeyler başınıza geldiğinde neden polis çağırıp zabıt tutturmuyorsunuz ?
açın sonra dava kim yapıyorsa bu işleri mahkemede başınıza gelen hasarı ve tazminatınızı alın
bunları yapmadığımız için bu kadar rahatlar ya zaten
utanmasalar yolun kenarına oturup çekirdek çıtlatacaklar yollarda kim nasıl düştü kaza yaptı vs...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
devlet kaldırım alanını büyütecem diye..yolu ufaltıyor..inşatçılarda bir yandan.hayatın bitti.labirent gibi bir çukurdan kurtulsan diğerin giriyorsun Geçmiş Olsun.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
geçmiş olsun. yolu o halde bırakmaları tamamen duyarsızlık hatta hainlik. 2 gün önce beylikdüzü tarafına gittim .gerçekten çok tehlikeliydi. aylar geçti hala düzeltmediler. illa birilerinin ölmesi gerekiyor. gerçi ölse de birşey değişmeyecek metrobüs yolundaki katil teller hala yerli yerinde.
geçmiş olsun biraderim...Allah korumuş diyelim artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun amannn dikkat ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
canımı sıkan esas durum ise çalışmaların tam gaz yavaş ilerlemesi,geçen cumartesi otobüsle beylikdüzüne gidiyordum özellikle baktım yola, arkadaş çalışan bir araç yoktu be, evimin dibinde ki şantiye bile akşam 11lere kadar ve pazar günleri dahil olmak üzere çalışıyor... ey kadir bey özür dilemekle sorun çözülmüyor 5 ay önce bitirmeye söz verdiğin çalışma hala bitmiyorsa oranın gece gündüz çalışması gerekiyor.
gel de gülme
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Çene açılır kaskı tavsiye eden arkadaşlara örnek olsun.Kask full face olsa belki biraz daha bunaltıcaktı ama ileriyi rahat göreyim diye kaskı çıkartmaya uğraşmayacaktınız
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Haklısın polis çağırmak gerek de gelirmi sabahın köründe gelse bile motorcu olduğumuz için belkide dalga geçerler,yada tamamen beni suçlarlar.bürokrasi ile uğraşmak çok zor sonunda ben suçlu çıkarım.dava etsem mahkeme masrafını bile ben ödemek zorunda kalabilirdim olmayacak şey değil.
---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:46 ----------
sanırım gündüzleri çalışıyorlarseneye biter sanırım.
---------- Post added at 16:57 ---------- Previous post was at 16:53 ----------
Evet en iyisi ful face .face olsaydı açamazdım burun ve çene sağlam kalırdı Birazda merak yüzünden kaldırdım kazayı görebilmek için tabiki yoluda
VURULUP TERTEMİZ ALNINDAN UZANMIŞ YATIYOR BİR HİLAL UĞRUNA. YA RAB NE GÜNEŞLER BATIYOR.
ben bir iki saat önce sağlam olan yere güvenip dönüşte sağlamdır diye rahat geçerken benzerini geçirdiydim. burası türkiye.
geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)