Evet beyler...gelini henüz göremedim...
görücü usül oldu diyelim...aynen böyle...
biraz önce servisim D&B Hondanın patronu Gökhan Konşukla konuştum...kendi sağa sola gitmek için kullandığı Honda Actıvayı bana 2150 ye verdi... Servis sorumlusu Kasımın ve Gökhanın referansıyla telefonda kabulümdür dedim...
2009 Model 30 bin civarında gri Aktivam hayırlı uğurlu olsun...
şimdi dedikoduları ve fırçaları duyar gibiyim...
"olm naptın o seni taşırmı...yuh ayu...motora yazık...ne istedin motordan..." falan eş dost bana dalar...
ama arkadaşlar ben artık skutırsız yapamam...bu pcx namussuzu bel ağrısı yaptı ama uzun gezide ve yaylaya dağlarda gezerken oldu bu iş...sonucta Fulyadaki eşşekbayıltan rampasına vurmayacağım... ayağımı yerden kessin yeter...
İstanbul içinde mümkün değil ağrı sızı yok...kısa mesafelerde en azından yapmıyor...iş ev ev iş arası zaten 4+4 8 km...e bakın çocuğu okuldan alıyom önüme çantasını falan koyuyorum çok harika bir motor yav bu skuter....
en çokda ACAYÜP nikli Eyüp kankamın bana mondıal 150 znx ini vermesiyle bu aşka yakalandım...onun motoruda ilk fırsatta teslim edeyim...ALlah ondan hoşnut olsun...yav nası bi rahatlık nası bi huzur...çamur yok sarı çızma yok...
onurlu bir şekilde az ıslanıp üstü başı batırmadan adam gibi gideceğin yere gidip geliyosun...e 2150 de bedava lan...çayna alacağıma bari aktiva alayım dağlara taşlara akarım ben yine...
Wolkanwolkan gardaşımın belliğide sağolsun çok işe yaradı ağrı sızı kalmadı...
evet arkadaşlar Cuma veya Pazartesi teslim alıcam...fotoları yine buralara eklerim...
keza ayın 10 unda maaş alacaz ama 18 den sonra yatıyor...üzerine eklemek lazım...2250 ye malolur bana...oh be motorsuz geçen günler bitti...yine eskisi gibi huzurlu olacam...amanet motorda biyere kadar...60 la tın tın akarım heryere artık...sürat öldürür beyler... ben bu motoru canım sıkıldığında 2750 ye bile satarım...
şimdi müsaade istiyorum sizlerden...akşama nöbetim var ...
Allaha emanet olun...
büyük cc alsam bile bu aktivayı muhtemelen satmam...
Allah kimseleri motorsuz bırakmasın...eliniz ayağınız...motor yoksa bu metropolde perişansınız...yalansınız...toplu taşımanın kucağında nereye kadar...metrobüslerle minibüslerle sürünmek istemiyorum...
çok mutluyum...çocuklar gibin şenim...