hayırlı olsun abi İrfan abiler bahsetti gerçi henüz göremedik seni ama yazın birlikte sürmek nasip olur inşAllah
hayırlı olsun abi İrfan abiler bahsetti gerçi henüz göremedik seni ama yazın birlikte sürmek nasip olur inşAllah
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Hayırlı olsun, motorla beraber resmini bekliyoruz
Hayırlı olsun abi kazasız belasız cezasız sürüşler.
Olm bana kampana mampana diyordun.... Ulen şimdi iki tekerin de kampana oldu ya..
Duble kampana fürek....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
çok değerli arkadaşlarım...hususi bir zaman diliminde oturup teker teker cevap yazıcam..şimdi bi motoru görmeye Ümraniyeye gideyim...
bi elini tutayım bi dokunayım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bi de bakmissin senin motorun uzerinde ben supriz
resimleri bekliyoruz tum forum nefesleri tuttuk
Abi sağlık durumun yürümeye elverişli mi bilmiyorum ama, sendeki kalıp ben de olsa Activa'ya asla binmezdim yürürdüm daha iyi. yakışıyormu yılların seküritisine activa hatta şu anda 1000 liraya az hasarlı activa verseler bile sadece tamir edip elden çıkarmak için alırdım binmek için değil.
Metecim, Hayırlı uğurlu olsun, başlığı açalı 4 gün olmuş ama inan yeni görüyorum. Sen bu girişiminin artılarını eksilerini zaten biliyor olmalısın, bence bi fikre ihtiyacın yok. Benim tek endişem umarım belindeki problem tekrar kendini göstermez. Yazın Karamürsel' e de bekleriz
ohhhhh beeee sukıtır almış yavvv sen arızamısın bileder ulen er 5 ne oldu ? hani er 6 geliyodu heeee ????
bula bula bu garibimi mi buldun, ne istiyon scooterdan ,? bir sorunmu var aranızda nedir bu sukıtıra düşmanlığın,? onada yazık günah be olm yaaa
gerçiii emanete binmekten iyidirde ben anladım senin kafandan geçeni heeeeç bene açılama yapmana gerek yok kankam hayırlı uğurlu olsun
tırnağın varsa kafanı kaşıyacan arkadaş zaman öyle olmuş valla sevindim senin adına pampişim...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Yav arkadaşlar ben Salı günü almayı düşündüğüm aktivadan vazgeçtim...
Neden diyeceksiniz dün gece nöbetteyken çok düşündüm...biraz daha sabretmem lazım...paraları saçmadan azcık daha bekleyim en azından bir fuarı göreyim sonrası Allah kerim dedim...hayır alıcam sonra satyamıcam elimde patlıcak flan ...ben emanet motorlarla (bulursam idare edem bir süre daha)
sizlerede ayıp oldu yav...aldım alacam ha aldım ha alıyom ahanda aldım şeklinde valla mahcubum size...kıçıkırık bi motor alcam ortalığı velveleye veriyom galiba...affınıza sığınıyorum ...
Eyüp kankamda bugün geldi maturunu aldı ahanda kaldımm ortada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan benim today ile kapışırız =) ama ynında kırmızı beyaz r6 sıda var ona göre =
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
hayırlısı böyleymiş olsun
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
gangam nasıl olduda vazgeçtin en iyisini yaptın toprağaam boşver sen er5 al er6 al olmadı yine cıbıfı 150 "ni al otur aşağı fuarda bakrız bi abi fikir oluşur kafamızda sıkma sen canını biz koca mt sakinleri olarak sana destek olmayacaksak yazıklar olsun bize beaa!!!
( destek dediğin böylemi olr diyceksin demiii motorsuz destek benim dediğime bak ) ))))) :D
Hayırlısı olsun Metehan belki böyle daha hayırlı oldu. Ama fiyatı uygundu bilesin. Daha önce konuştuğumuz 2009 model Activa'yı arkadaşım peşin 2600 TL ye sattı.Belki de bir kaç ay sonra kar ederek satabilirdin.
Neyse dedim ya hayırlı olsun,belki aşağıdaki kelebek gibi duracaktın motorun üstünde.
Ayrıca bende şu aralar çok kararsız kaldım motoru değiştireyim mi diye. Çok kalite bir KLE var aklım onda kaldı. Motorumdan da çok memnunum iki arad bir derede kaldım.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
agi napcan işte bir motör gelir bir matur gider... sen şu yebereyi yolla bakam bana kuzen...madem destek olcan hadi bakam görek...[/QUOTE]
istediğin yebere olsun ganga ne demek hallederiz seninde yerin uzak bee toprağam nasıl yapsak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)