Bende Kaza Yapanlar Kervanına Katıldım :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motosikletli miydiniz ? Anlayamadım tam olarak.
-
yok kardeşim beyaz corolla benim
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
-
50-55 yaşındaki adama göre yinede üsta bir operatöre denk gelmişsin.. yeni bir acemiye denk gelseydin ne olacakdı düşünemiyorum bile Geçmiş olsun..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
ALLAH razı olsun kardeşim beterin beteri var bunada şükür ne yapalım sağlık olsun
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
-
-
-
-
eyvallah kardeşim sağolasın
-
-
zaten karşı taraf yaptıracak sigortası bi araç daha vardı arkamda onunkinide yaptıracak
-
Nokta virgül tarzı şeyler kullanırsan daha anlaşılır olur sanırım, geçmiş olsun.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
geçmiş olsun yazık olmuş corollanın kapılara
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
iyi kurtarmışın...daha dar yol olsa kanırta kanırta giderdi bu operatör...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Geçmiş olsun,daha da kötü olabilirdi bunu da şükür
-
Bu Toyota Corolla nın kaderimidir arkadaş yav aynı marka aynı renk excavator le bende çarpmıştım sonuç : 800 tl hasar
-
saolun arkadaşlar valla mete abi adama dünya yol verdim gene vurdu abi gonyalı benimkide ortalama aynı hasar çıkar 1 hafta öncede bizim arkadaşın corollası kaza yaptı bu corollanın kaderinde var bide benim araba yönünden hiç şansım olmuyor diğer araçlar motordan sıkıntı çıkarırdı bu seferde kaza bi arabaya sağlam binip sağlam satamadım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)