Berk ERTÜKEL 'İ kaybettik
Reklamlar
-
Meslek hayatına Magazin Otomobil'de başlayan daha sonra dijital motosiklet dergisi Motosikletmedya'yı çıkartan gazeteci hayatını kaybetti.
Ada'daki evinde ölü bulunan Berk Ertükel'in cenazesi Cuma günü kaldırılacak. Ayrıntılar yine otomobilgazetesi.com'da olacak. İşte Berk Ertükel'in mesleki geçmişi:
1975 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, 1998 – 2009 yılları arasında MAGAZİN OTOMOBİL ve MOTORBIKE dergilerinde muhabir, editör ve yazı işleri müdürü olarak görev yaptı. Gazetecilikle beraber başladığı fotoğrafçılıkta kısa zamanda profesyonelleşti. Otomobil ve motosiklet yarışlarına olan tutkusu nedeniyle yarış fotoğrafçılığında uzmanlaştı. Formula 1, WRC, Moto GP, MX1 gibi uluslararası yarışlarda görev yaptı. Otomobil ve motosiklet sektöründe; haber, yarış, lansman, basın toplantısı, araç testi, röportaj formatındaki fotoğraf yeteneğini geliştirerek, portföyüne; katalog, ürün, doğa, organizasyon, mimari ve life style fotoğraf çekimlerini de ekledi. Nisan 2010’da Türkiye’nin ilk dijital motosiklet dergisi olan MOTOSİKLETMEDYA Dergisi’ni yayınlamaya başladı ve derginin genel yayın yönetmenliğini üstlen
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin...Yakınlarına sabır versin...
-
Allah rahmet eylesin motosikletmedya öksüz kaldı
-
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
ANGARAJ
-
çok üzüldüm bende şimdi gördüm..ocak sayısındaki bmw tarihçesini ben yazmıştım..allah rahmet eylesin.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Allah (cc) rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
allah rahmet eylesin.. sevenlerine sabır versin
-
Çoğu zaman bir şekilde denk gelmişliğim vardı. Oldukça tecrübeli 1 şahsiyet.
Ölüm sebebi, tam olarak hiçbir yerde belirtilmemiş?!?!?
Gani gani..
-
Allah tahsilatini affetsin.. Motosiklet dunyasına oldukça emegi gecmis bir şahsiyet büyük kayıp ..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
-
ALLAH rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.
-
Allah rahmet eylesin...Kalanlara baş sağlığı diliyorum...Allah sabır versin...
-
ahhhh be .. acayip üzüldüm..:(:(:(:(:( içim cız etti .. yıllardır yazılarını okudugum.. zaman zaman denk geldigim yerlerde mutlaka konuştugum güzel insan :( allah gani gani rahmet eylesin .. kırmızı x-11 den selam olsun sana
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Berk ERTÜKEL i kaybettik....
Meslek hayatına Magazin Otomobil'de başlayan daha sonra dijital motosiklet dergisi Motosikletmedya'yı çıkartan gazeteci Berk ERTÜKEL hayatını kaybetti.
Tüm motorsiklet camiasının başı sağolsun...
-
Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
-
-
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
Allah c.c rahmet eylesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler